Visszajelzés Karácsonyi éj csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 21.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsupi66

zsupi66 Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem 11db virág hiányzik igy nem tudom befejezni sajnálom

kovacstne és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Legalább nem kellett Karácsonykor a felreppenőn görcsöni ;) Nálam a felreppenőhiányt az olaszköles megoldja ... ontja 1*1.en a felreppenőt ;) a csúcs 72 volt egy terülten ;) - 2 tárolóval ...

§Böbe13§, Ivibaba54 és kovacstne kedveli ezt.
  3. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

üdv...
    Nem volt rossz az event, szépen lassan dolgozgattam rajta. Tetszett, hogy nem sorba kellett haladni, hanem tetszés szerint.
    Nem fejeztem be, még 2 hiányzik, de amiket akartam, azok meg vannak, kényelmesen.

Gratula mindenkinek, aki dolgoztt...

zotmar, §Böbe13§, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kitartás ... hátha összejön ....

§Böbe13§ és Ivibaba54 kedveli ezt.
  5. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Sikerült teljesen kész az event! Köszönöm szomszédaimnak és BP nek! Megindultak a felröpik köszönet a BP nek a grafikusoknak a szép háttérért és a csodálatos piramisért!

mebajah, zotmar, §Böbe13§ és 3 más kedveli ezt.
  6. mismus

mismus Fórum-zöldfülű

4db.csillag kellett volna ,ebből kettőt kaptam,így nem lett meg az event!!!!micsoda segítőkész gazdák vannak!!!mismus gazda

§Böbe13§, Ivibaba54 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönjük, hogy részt vettetek a Karácsonyi eventen, ami ezennel a végéhez ért.

Találkozunk legközelebb.

mebajah, ho-hoboy, drunyi és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.