Visszajelzés Karácsonyi éj csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Nildia, Dec 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nagyon várom már az eventet, köszönöm ezeket a remek képeket, mindegyik formáció nagyon klassz!
    Én is nagyon Boldog Karácsonyt és ünnepeket kívánok Mindenkinek a világban is!

2. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia! Egyetértek az ajándékokkal kapcsolatban. Karácsony egyszer van egy évben és valami igazi meglepi jó lett volna, nem csak a minden eventnél szinte kötelező ajándék. De én a felhőt nem sokallom, imádom őket, akkor lettem volna szomorú, ha nincs. Remélem beválik a 9 órás eventnövény, ahogy sokan írjátok, csak így nekem el fog húzódni a növények letermelése, mert vannak dolgok, amiket nem szívesen bontok le. A magam részéről szívesebben vettem volna, ha 4 órás és pitty-putty kész a mennyiség belőle. ( Természetesen nem panasz, csak én így látom.) Kellemes, szeretetteljes ünnepet kívánok mindenkinek!

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jó hír, örömhír, bár én is végezni akartam az eventtel mire a zokniig jutunkxD:cry:xD
    Sajnos kimaradt pár oldal nekem a csevegőből, majd pótolom később:oops::music:

4. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Gyönyörű az event grafikája, és a nyeremények is jók, gratula a készítőknek! :) Kár, hogy a mikulásvirág csak event növény lesz, mert olyan szép, bármikor szívesen ültetném a farmon.
    Remélem felröppenőben bőséges eventünk lesz, szeretnék eljutni a végéig, de minimum egy kitehetőt szeretnék megszerezni. Előre is sok sikert mindenkinek! :)

5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Na ez az Bobe , latod az en sutim mar keszen is van :D
    Nincs nyunyorges, megcsinaljuk az eventet es kesz ;)

6. mari5151

mari5151 Járnitanuló

Kedves játékos társam nekem is ugyanez a véleményem!!!Kellemes karácsonyi ünnepeket kIvánok,és boldog ujj évet ,és kitartást .

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Én most egy határozatlan rovar vagyok , vagyis mitévő legyek :p Sok ez a 9 óra :cry:

Fehér ártatlanság , karácsony süti , víz , szupertrágya , és trágya

Komfort : 6 óra 36 perc

Síma talaj : 1 óra 36 perc

Én akarom a felhőt , de az a fél óra mi? o_O Mármint lehetett volna 24 órás is nem ? :p

Hóban ébred majd az ünnep :inlove: Boldog karácsonyt annak aki nem lesz itt :p Aki meg itt van , annak is. :inlove:

8. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Én bízom benne, hogy karácsonykor is a szokásos segítőkészség és jó hangulat lesz itt a fórumon. :)

9. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!

Nagyon szép a grafika. Remélem az elkövetkezendő napokban sűrű hó és felröpi esés várható.

Sikeres eventet és szép ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kosztolányi Dezső

Karácsony

Ezüst esőben száll le a karácsony,
    a kályha zúg, a hóesés sűrű;
    a lámpafény aranylik a kalácson,
    a kocka pörg, gőzöl a tejsűrű.

Kik messze voltak, most mind összejönnek
    a percet édes szóval ütni el,
    amíg a tél a megfagyott mezőket
    karcolja éles, kék jégkörmivel.

Fenyőszagú a lég és a sarokba
    ezüst tükörből bókol a rakott fa,
    a jó barát boros korsóihoz von,

És zsong az ének áhítatba zöngve…
    Csak a havas pusztán a néma csöndbe
    sír föl az égbe egy-egy kósza mozdony.

10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Erre ne végy mérget. Általában alig vannak a fórumon, úgy hogy hangulat nem szokott lenni, olyan eventközi. Az év végi Ünnepek már ilyenek. Az elején a készülődés, minden legyen a helyén és olyan és annyi ami kell. Akkor még be-bepottyannak, de miután az igazi ünnep megkezdődött, onnan már nem sokan járnak ide.
    Sokan megvillannak egy kis időre, de fontosabb egy séta, az unoka, az életünk párja, a gyerekek, a szülők, a telefon, az email, a családi játékok, a sütés, főzés, evés, ivás, ....pihenés.

11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Az enyém is fenn. :) A felhő után rögtön a matrica, aztán még ami belefér.
    Mármint ha belevágok. :)

12. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Igen így igaz! De vannak kicsit magányosabbak is, Ők itt lesznek és így lesz szép a karácsonyuk.

13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ha elindul az event,... majd mindenki megnyugszik.. és világosabban lát..
    persze nekem is a család az első.... de azt a negyedórát/ aratást/ mindenki
    meg fogja érteni a családból.... legalábbis nálunk így van...:)
    Leho69, ha megették, vagy megettétek a cukrot, kérek helyette csokit.:p

14. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Sziasztok Gazdatársaim:)
    Kívánok Nektek Békés, Szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket!
    Kissé mellbevágó az eventgaz és a felröpi mennyisége, de valami majd csak lesz, ja vagy ahogy mondanánk mindig az jön ami még nem volt.
    Ha nincs kihívás milyen unalmas is lenne a farmos élet:) A tuti megoldás meg van a felhőre és a kitehetőire, a többi már csak plusz.
    Végső esetben be kell venni a lesz......rom tablettát:)

15. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Kösz, nem nyelvet akarok tanulni és azt is tudom, hogy be tudok lépni magam is, sőt, tán egyszer, ha sok időm lesz, be is lépek. Csak a tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, de ha nem, hát nem.
    Szerintem sokak részéről ez bizony nyürrögés a javából. :)

Minden szavaddal egyetértek.

Hú, köszönöm szépen, pontosan ilyesmire gondoltam, nagyon klassz és érdekes!!!
    Boldog karácsonyt Neked is!
    :):):)

Last edited: Dec 21, 2016
  16. kekhalal87

kekhalal87 Fórum-zöldfülű

már várom az eventett király lesz

17. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szép reggelt mindenkinek!
    Nem vagyok még elkésve,nem sokat kell készíteni,egyféle elkészült tegnap,ma bejglit sütők és azt hiszem kész is vagyok vele!
    Szenteste hiányos lesz sajnos a család,a lányomék most nem jönnek haza németből.:cry:A fiaimon pedig már osztozkodni kell a menyeim családjával,de hétfőn este újra együtt a csipet-csapat!:DVárom az eventet,lesz időm bőven vetni,aratni!;)

18. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Igen,a karácsony már csak ilyen,igazad van! Szerintem ez az event (amit kicsit lesilányoztak) pont ehhez a családi programhoz készült... Mindenki értékeli ahogy akarja:)de mekkora nyürrögés lenne akkor,ha kellenne 4 órásból 18.000,6 órásból 15.000 és a felhősor dupla ennyit adna8)?? Azért nézzük meg ,mennyi munkáért mit kapunk...;) Ez az event ennyit tud és mazsolázható,ami jelentős engedmény szerintem....

19. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Jól olvastam, hogy csak a farmon lehet ültetni, már mint a fő farmon?:oops:

20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szep jo reggelt !
    Bobe ugyes vagy a sutid kesz az eventet varjuk , jo ez a 9 oras noveny , igy lessz ido surogni a konyhaban xD
    Kedves mebajah Boldog Szuletesnapot kivanok ;)
    Boldog Karacsonyt minden szomszedomnak es farmos jatekos tarsaimnak :inlove:

Thread Status:
Not open for further replies.