Visszajelzés Karácsonyi bankett - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.12.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Sziasztok, a Flash nálam is jól müködik, a szeretet ünnepe jön, ne szidjuk azokat akik ennyit tesznek azért hogy jól érezzük magunkat, ők is emberek, legyünk kedvesek egymással. én biztos fogok játszani, akárhánysor is dob ki a gép, csak ujra be kell lépni, ennyi, én köszönöm a kitartó munkát előbb utobb biztos minden rendben lesz.Békés Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek.

maszilva, jófarmerlány, ulmo12 és 10 más kedveli ezt.
  2. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Ki és beléptem, de eltűnt az induló kanalam.

ulmo12 kedveli ezt.
  3. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Megértelek, meg azt is, hogy kiakadtál; de engem is érzékenyen érint az a válasz, aminek óhatatlanul ott van a hátterében, hogy "na, még egy analfabéta, akinek fogalma nincs, mit kellene csinálni". De ebbe most mindketten belenyúltunk, Te sem vagy hibás az ellenőrző panel hibája miatt, és mivel nekem lett igazam (mert a kanál is megjött pár belépéssel ezelőtt), én is megnyugodtam, hogy nem volt filmszakadásom. A fiadnak add meg az én számomat, én épp ráérek; a lányodban bízz meg; menj és egyél valamit, mert "hitelbe" Te sem működsz. Most, hogy a lassuláson úrrá lettek, és a kliens is működni látszik, elleszünk itt a fórumon...
    Ja, és a legfontosabb: bocsáss meg nekem, ha kicsit arrogáns voltam! :inlove:

jófarmerlány, ulmo12, Melan és 5 más kedveli ezt.
  4. katababa

katababa Fórum-zöldfülű

Köszi a tutit, akkor boldog karácsonyt, de Farmerama nélkül, mert nem fogok itt ülni és mást sem figyelni, hogy bekeveri-e a malom...?

5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sajnos már ott is kidobál, pedig még pörgettem volna.
    Jelenleg a játék játszhatatlan, örüljünk, ha le tudunk gyorsan aratni.

Melan, ulmo12, zsani_apja és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Blökix

Blökix Fórum hercege

Legalább 20-30-szor kidobott,de csak learattam,elültettem.
    De ez nem egyszerű,na.

ulmo12 és Nagyii58 kedveli ezt.
  7. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

436 röpi lett, erre nincs panaszom. Inkább az a gond, hogy 16 órakor és 16:06-kor is kidobott a rendszer a flash-ből.

ulmo12 és Nagyii58 kedveli ezt.
  8. nagyfarm28

nagyfarm28 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Kb. 14.30 órakor léptem be a farmra nagy nehezen. 3 órás munkásokkal kezdtem.Sikerült mindent learatni, majd az egy kanalammal elkezdeni az eventet. Az elhelyezés gomb zöld volt, láttam, hogy mutat egy kanalat is. Hiába kattintgattam az elhelyezés gombra, semmit nem csinált.Kimentem a farmos területre,majd vissza, továbbra se kaptam a kanalamért cserébe viaszt. Megint a farmos területre mentem.Ide-oda lépegettem, majd kidobott a játékból.
    Mikor vissza akartam lépni, közölték, hogy karbantartás van. Nemrég sikerült belépni a farmra, újból mentem az eventes területre, meglepetésemre eltünt az egy kanalam. Kanalam sincs, viaszt se tudtam szerezni, ilyenkor mi a teendő? Tud valaki segíteni?
    ID:55058656

9. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Mindíg összezavarodok mit a manót akartam is a gazdakörben, mert kidob és utána fogalmam sincs már hogy hol is voltam épp pl.a
    teliholdamnál.Már lassan jegyzetelnem kell:D

10. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia!Az üveg nem számít! De a kanál ugye megvan még! :)

jófarmerlány, ulmo12, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  11. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Rettentően bírlak!!!!!!:D Mosás, törölgetés, teregetés... kidobott a farm:D
    Bulis évvégénk lesz.

nagymami2, jófarmerlány, Melan és 5 más kedveli ezt.
  12. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok felesleges a küzdést felsorolni közel egyforma mindenkinél én 16 ó 5perckor sikerült elvetni az elsö magot

ulmo12 kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Az megvan, ráadásul van hozzá új üveg is. ;)
    Most kidobott engem is, de azt érzékelem, hogy picit gyorsabb lett.

ulmo12, -Erbrow- és tutitanya kedveli ezt.
  14. gödimamu

gödimamu Járnitanuló

Azzal kezdtem, hogy ki-be, most már még a gépet is újrainditottam, de semmi nem változott. Köszi, ha tudsz segíteni.

ulmo12 kedveli ezt.
  15. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Azt én is tapasztaltam, mert most hamarabb, ügyesebben dobott ki.

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ez jó, egy jót mosolyogtam.
    Alig tudom már görgetni az egeremet. Ez most jobban bosszant. :D Még jó, hogy jön a Karácsony, holnap veszek is egy újat.

jófarmerlány, Melan, ulmo12 és 5 más kedveli ezt.
  17. milanzs

milanzs Fórumelemző

Most pörgetni nem lehet...

18. Hencsi

Hencsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Nagy sokára sikerült elindítani az eventet,kanál ledva+gyerta,sikerült a malomban kikeverni a 10 db magot ,indítottam az ültetést a főfarmra(zöld gyertya) ....kis margaréta pörgés,és eltünt a 10 bd magom,nem birtam ültetni...van valami megoldás ilyenkor ?

Hencsi : id 46755451

Türelmet mindenkinek...

19. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Megkerültek már az elveszett dolgaid?
    Farmnév és ID szám megadásával kérj segítséget egy Help topikban.

GA-BI-O-Farm és Fatther kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Ki-belépés, és Flashben indíts.
    Reméljük előkerül.

jófarmerlány, GA-BI-O-Farm és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.