Visszajelzés Karácsonyi bankett - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.12.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kurta666

Kurta666 Utánpótlás-írogató

No jól van, Event befejezve! Ez nem az én idegeimnek való! Több mint egy óra volt amire learatt:(am, és el ültettem a gazt. Most az első aratás negyedszerre sikerült, és ez nem az unity hibája, mert a flash ugyanúgy kidobál!

Nagyii58, mamszi5107, ulmo12 és 2 más kedveli ezt.
  2. bobita

bobita Junior szaki

Sajnos nem, nem tudok vetni, mert nincs mit. Már feladtam, nem játszok inkább, de azért köszönöm!

ulmo12, Leho69 és Mevilla kedveli ezt.
  3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Holnap pörgethetsz bőszen..:D

ulmo12 és Fuhur kedveli ezt.
  4. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Zanziválnál nekem is eltűnt, pont ültetésnél dobott ki, hiába léptem ki, be nem adta vissza, nagyoön nagy gratula a híres BP.-nek, csak így tovább.

mamszi5107, Leho69 és Mevilla kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nekem még most sem került elő sem a kevert mag, sem az 5 fehér gyertya.
    Az elején elindítottam a zöld színt 5 fehér gyetyával majd ez el is tűnt. Kliensben, flessben tízen felüli ki-belépés és frissítés garmada: nincs sem 5 szaporítómag sem 5 fehérgyertya. Van viszont 999 viasz egymagában. Most cromban vagyok az kezelné a farmot.

Gazda: lukimi ID: 34588717

Nagyii58, ulmo12, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Éppen Hamburgra borítottam az asztalt.-.-
    Előkerítem neked a föld alól is a cuccaidat, vagy magam írom be, ha perceken belül nem kapok választ kintről. :)

Kurta666, spagetti24, vihence és 20 más kedveli ezt.
  7. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Engem is kidbált mind a 3 de a flah most müködik. mindjárt megnézem a klienset is,

Nagyii58 és ulmo12 kedveli ezt.
  8. bobita

bobita Junior szaki

Köszönöm szépen! :)

9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia vica1961!
    A pajtában az Egyéb soron nézd meg kérlek.
    Ha nem találod, akkor egy segítségkérő topikban jelezd kérlek a problémát a farmneved és az ID szám megadásával.

10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Imi, neked is csak azt tudom mondani, hogy rajta vagyok a cuccok megtalálásán.
    Azt hiszem, a nevemet most nem igazán szeretik a nemzetköziben....

11. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Reménykedtem hogy az ünnepek alatt még tudok játszani,nem jönnek a gyerekek valamivel lekell foglalnom magam,de már úgy látom nem a farmerama lessz az! A flash is kidobál,a klienssel meg végképp nem tudok mitkezdeni:sleepy:

juliannakoczkas, Nagyii58 és -róka01- kedveli ezt.
  12. Melan

Melan Fórum admirálisa

"Azt is megerősítjük, hogy a Fejlesztő Csapat folyamatosan dolgozik a nyitott hibajegyeken. Azaz javítja a hibákat és tovább csiszolja a játékot.
    Mindezeken felül készítik az új szórakoztató tartalmakat a 2021-es évre." - BY FARMERAMA CSAPAT

Mi jatekosok, - es szerintem a Modik is - szeretnenk kerni, ha inkabb a hibakat javitanak, de most mar nagyon surgosen. Elolvastam megint a hivatalos kozlemenyt, es lesujto... Mac-ra meg csak most dolgoznak a megoldason (holott maximum csak csiszolni kellene), mobil eszkozokre semmi sincs, pedig a mai vilagban mar szerintem abszolut elvarhato lenne.

De ezek nagyjabol mindegy is, jelenleg az alapveto funkcio, vagyis a sima szamitogepes funkcio sem nagyon mukodik, pedig ezen mar ugye nagyon regota dolgoznak.

En szemely szerint nem kerek szorakoztato tartalmakat 2021-re, csak egy mukodo jatekot, ha az megvan utana johetnek a szorakoztato tartalmak is.

Jelenleg a jatek szorazkoztato resze, ha a forumon probaljuk egymasban tartani a lelket, es szorakoztatni egymast. Illetve ha valakinek az a szorakoztato, hogy minden nap megprobalja kitalalni, hogy azon a napon a jatek eppen melyik bongeszoben fog futni.

Ugyhogy en bizony nem bannam, ha inkabb dobnanak minden szorakoztato tartalom fejlesztest, es azon dolgoznanak, hogy legyen egy jatekunk.

Lenczy, spagetti24, Zuhi és 32 más kedveli ezt.
  13. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szerintem erre az eventre kár a pörgetéseket "pazarolni", van elég idő letermelni a növényeket :)

Nálam már a második kör növény érik a kezdeti nehézségek ellenére. Ez még kapott szupertrágyát, de többet azt sem szeretnék használni.
    326 db felröppenőm van :)
    És persze a bakizás se maradt el, a teliholdas területről nem szedtem le a Trolofántokat, de 1:24 múlva ez is javítható :)

14. Székelykópé

Székelykópé Junior szaki

Hozzád,játszani akaró farmtársaimhoz kedves vagyok,erőlködés nélkül!
    Csak halkan kérdezem,kik azok akik annyit tesznek,hogy jól érezzük magunkat?
    Jól érezzük magunkat,ha se sehol nem lehet játszani-pedig annyit tesznek értünk,játékosokért!!!!!nem müködik a játék!
    A kitartó munkát én is megköszönném-de Boldog Karácsonyt kívánok Nektek+Nekik!
    Mivel ez csak játék,más a lényeg az életben!
    De ha már játék,akkor ne mérgelődjünk,és ne a hajunkat tépjük!Hanem játszunk önfeledten,hisz színház az egész világ!:)
    Jah,és annak sem tudok erőssen örülni,hogy az elmult 2 hét ,,fejlesztése"az volt,hogy a flash-jelzést bíborlilában lerakták jobbra-le!!!
    Lehet fordítva ülni a lovon-a hasa felől-onnan leesünk!

Utoljára szerkesztett: 22.12.20
  15. -róka01-

-róka01- Junior szaki

Szia. Ne haragudj rám, és bocsika, de aki karácsinyi ünnepekre készül. süt. főz stb. az ha van pár perce akkor próbálja csinálni az eventet, az is kizökkenti a lázas ünnepi melóból, nem pedig egy farmot több, mint 1 óráig learatni, és azzal a 10 db. event gazzal beültetni, mert az a r... virág csak pörög. vagy éppenséggel 3-szor dob ki a gép. Ez nem kikapcsolódás, hanem idegesitőbb, mint a tűzhely mellett lenni.

16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Én a főfarmon kezdtem az eventet. Többször is átnéztem a beadandó mennyiségekért kapható nyereményeket, de valamiért nem találom az "Evőkanál" megszerezhetőségének az írását. A biztonságomért kérdem : Jelen esetemben az utam 2, 4, 9, 12, és a 15-nél beadott 1200 zöld gyertyáért kapom az 1 db "Vacsorapartis láda III"-t és a következő terület megnyitásához az "Evőkanalat"?

17. vica1961

vica1961 Járnitanuló

Szia. Jeleztem, nincs sehol. Elvitték a manók :)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  18. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! Menjél be az eventfelületre és kattints rá valamelyik letakart tányérra (zöld, sárga, lila -attól függően, hogy melyik területen szeretnél kezdeni), ott lennie kell egy kanálnak, amit belépéskor kaptál és azt be kell adni. Ha mégse lenne kanalad, akkor jelezd valamelyik hibabejelentő fórumon.

franyo121 és inanna11 kedveli ezt.
  19. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Másfél óra küzdelem után beléptem, sikerült learatnom, de nincs mit vetnem. Az eventnövényeim nullák és még a hibák jelzésének topicját sem találom, azért írtam ide.

mamszi5107 kedveli ezt.
  20. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Nincsen eventnövény. Olvasd el fent mit írtam, ha megkapod a viaszt magadnak kell a magokat (5 db) előállítani a malomban.

szemike50 és inanna11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.