Visszajelzés Karácsonyi bankett - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.12.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Bocsájtsd meg a naiv kérdésem : Gondolod hogy csak a magyarokat érinti a Flash-Unity váltás extrém elviselhetetlen körülményei?

2. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Köztudott, hogy a magyar és a német terület képviselteti magát a legnagyobb arányban. Természetesen minden játékost érint a probléma.

3. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Nem gondolom. De azt gondolom, pontosabban tudom, hogy ezen fórumon a magyar közösséget érem el. A többiekkel nem tudok kommunikálni. Tehát ha (horribile dictu) mozgalmat akarnék szervezni, csak a magyar közösségben gondolkodhatok.
    Így kifejtve, OK?

4. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Nekem most sikerült Zsu!!! ( br félve írom le, hogy az alacsony szintű farmmal a kritikus időben is be udtam lépni, csak a "naggyal" nem ) Köszönöm a végtelen türelmed!

5. katicabogar43

katicabogar43 Aktív író

Szia! Elég szűkmarkú az ajándék az egész délutáni mérgelődésért, de azért köszi!

6. Liba_Leontin

Liba_Leontin Fórum-zöldfülű

Naiv vagy.

7. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szép, szeretetteljes, békés ünnepet kívánok mindenkinek, aki olvassa. Vigyázzatok magatokra és egymásra!:inlove:

8. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Egy kis csoki tőlem is :)

9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem egy jó ideje,simán használható minden,flass-al játszom.A farmos rész készen van.Most szaporitom a lila gyertyát.ha kész lesz 1x1-be vetem amennyi lesz és utána megnézem,hogy az unity működik-e.Eddig nem mertem rámenni, féltem,hogy ez is elmegy.Jó éjszakát mindenkinek.
    Most az unity is működik simán.igazad van Lukimi.Most már nincs megterhelve a rendszer.kissé erősiteni kellene nekik rajta!

Utoljára szerkesztett: 22.12.20
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Azért jó most és szinte száguld a játék mivel a játékosok háromnegyede lefeküdt már. Ezért aztán ki is derül, hogy a szerverük nem megfelelő hanem hótt gyenge.

11. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

Hogy én milyen mázlista vagyok! Egész délután kint dolgoztunk az udvaron, csak sötétedéskor jöttünk be, így kimaradtam a délutáni idegbajból! Megyek és köszönetet mondok a páromnak!
    Este meg simán el tudtam ültetni. Most olvastam vissza a csevegőt (panaszkodót). Szegény modik!

12. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    A gyufaszálakat be lehet adogatni külön, ha nincs termelve növény?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Jó reggelt mindenkinek.azt hinné a játékos, hogy reggelre valami új születik, hát nem, továbbra is az van ami tegnap. az a r....virág csak pörög-pörög, kénytelen vagy frissíteni, de akkor is pörög.

14. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

van 5 gyertyám, meg akarom prbálni a módszert, hogy gyüjtöm őket, de nem enged a zöldnél keverni.

marcsi152 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Lehet, hogy a 10-nél próbálod? Egymás mellett van a kettő, az 5dbos-ban próbáld keverni.

juliannakoczkas és marcsi152 kedveli ezt.
  16. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia!
    Csak azt a színt engedi keverni amit ültetsz! De, ha beteszed a malomba és nem kevered be, hanem 5 óránként törlöd, és hozzárakod a kapott újabb magot, akkor így tudod gyűjteni.

Nagyii58, marcsi152, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. csigus

csigus Utánpótlás-írogató

Szia! Nem kaptam event növenyt...

juliannakoczkas és magdi06 kedveli ezt.
  18. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Nem is fogsz....
    Ha elolvasod az event ismertetőjét akkor tudod is hogy miért. :)

Nagyii58, vihence, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  19. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

idézet az ismertetóból: Malomtermékek
    A malomban állíthatjuk elő az eventnövények kezdőmagjait.
    Mindkét malom használható.

20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Legközelebb biztos kér majd időpontot. :D

Nagyii58, juliannakoczkas és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.