Visszajelzés Karácsonyi bankett - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.12.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szió!
    Megnyeritek azt a csatát! Így kell lennie! :)
    Dehogy vagyok, döcögve megy,de sok idő van még. :)

mingo826, ulmo12, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Tudtammmmm hogy ezt fogod írni :D:D:D Így legyen 5-s találatom a lottón. :D

mingo826, ulmo12, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Naa, most miért mondasz ilyet???? :p:pxD

mingo826, ulmo12, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A központ legtündéribb munkatársa helyrehozta neked ezt a furcsa megakadást.
    A kellemetlenségért elnézést kérünk!

A hibajavítás során kaptál pluszban 12 aranybanánt, valamint szezonpontot. Ezt fogadd el kompenzációnak. :inlove:

55nagyi55, ulmo12, Atali és 13 más kedveli ezt.
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia kukori, nagyon örülök, hogy Veled minden rendben, -aggódtam-, kedves Családtagodnak mielőbbi teljes felépülést kívánok. Igazságot írtál, mindannyian Albérlők vagyunk.... csak kevesen tudjuk ezt, nem vigyázunk magunkra. Gratulálok az event befejezéséhez!
    Ninett is belehúz, s a végéig befejezi. Én az utolsó 8ezer termelésébe kezdtem koraeste, reggelre már 1ezer feletti növényem lesz. Dekorokat kiraktam.
    További szép ünnepet mindannyiunknak.

mingo826, ulmo12, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Mert mindig olyan "öregesen" csinálod az eventeket .:D

mingo826, ulmo12, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  7. csillagom78

csillagom78 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm! A gyors segítséget is!!! Boldog, békés karácsony mindenkinek!

8. Ninett79

Hát csak lazán, de mindig beérek a célba, általában. :) xD
    Öreg is vagyok már... Azért a 41 év, az 41 év...:p:p

mingo826, ulmo12, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Szia Marika, köszönöm szépen. Harcolunk, de már elfáradtam lelkileg is meg fizikálisan is. Hiába na, egy kakasnak is van lelki élete :D
    Naa, akkor most tessék menni a sarokba a 41 évvel. :D

mingo826, ulmo12, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Kérek engedélyt meghunyászkodni. xD;)
    Na,de a lényeg. Kitartás, minden rendben lesz! :) Küldök sok pozitív energiát. :)

Utoljára szerkesztett: 25.12.20
    mingo826, ulmo12, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Az engedélyt megadom :D
    Köszönöm az energiát, az még kelleni fog. :)

mingo826, ulmo12, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  12. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Mennyire igaz amit írtál!
    Minél sárgább a keresztlevél, annál jobban érzi ezt az ember.
    Jobbulást kívánok a családtagnak.

13. BernulaTami

BernulaTami Aktív író

Sziasztok!
    Az én agyamban biztos nincs minden a helyén, de áruljátok már el, hogy kell eldugni a malomban a gyertyát, mert vagy keverek, vagy nem keverek, de olyan nincs, hogy beteszem és ott marad... - lehet,nehéz a felfogásom. Ráadásul, már minden ládát megkaptam a lila gyertyákból, csak evőkanalat felejtettek el adni - és akkor az honnan lesz?
    Már kezdem bánni, hogy belefogtam, pláne, hogy baj van az elektromossággal a házban. Remélem, csak a biztosíték, és csak annyi szufla van a vezetékben, hogy a laptopot tölti, meg a telcsiket és a wifi megy, de a tv-re meg más hasznosabb kütyükre már nem elég. Így is totál kivoltam, hát még, hogy látom, nincs kanál, pedig kellene, hogy legyen...
    Szóval, adjatok valami écát, legyetek szívesek, és "nem mellesleg" Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

mingo826 és ulmo12 kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Beteszel a malomba valami tápot keverni, ami hosszú idő, mondjuk 40 órás, mindegy milyen táp.
    Ha ez megvan, utána beteszed a lila viasszal a meglévő gyertyáidat keverésre, nem fog lekeveredni, mert elötte van a hosszú keverésű táp.
    A rendszer, ha azt érzékeli, hogy nincs gyertyát 5 óránként ad 5 db-t
    Ha megkaptad az újabb 5-t kitörlöd az előzöleg betett gyertyás keverést és a 10 vagy amennyi gyertyád lesz visszateszed a malomba a hosszú keverésű táp után.
    Kanál pedig a búra alatt van, ha befejezted az adott szinű területet, kapod meg a következőt.

15. mimre1

mimre1 Utánpótlás-írogató

Gazda: mimre1 ID: 54608930

A 8-as mezőbe beadtam az 1200 E-növényt, de nem vonta le,viszont a mező feloldottá vált, így nincs kanál amivel tovább tudnék jutni.
    Az összes lila mező teljesítve, de hogyan tovább?

16. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nem a legprofibb megoldást írom a malomban eldugásra mert nem akarom túlbonyolítani.
    A malom első helyére elindítok valamiből sok darab keverését, mondjuk ami 150 óráig eltart. a Második helyre pedig a meglévő összes gyertyából indítok el keverést. A gyertyákatat nem kezdi el keverni, majd csak akkor kezdené ha az 150 órás keverés az első helyen már elkészülne. A rendszer ad 5 órán belül még 5 gyertyát. Ekkor törlöm a 2. helyen várakozó gyertyakeverést, és a meglévő összes gyertyából indítok el keverést. Amikor majd pályát váltok, akkor törlöm a 2. helyen várakozó gyertyakeverést és az első helyen keverődőt is és a következő pályához szükséges színűt keverek az első helyen, amit majd ténylegesen el is ültetek. Én most már 50 gyertyakeverést várakoztatok, majd holnap este kezdem a 2. pályát. A bonyolultabb módszert nem írom le, abban az a lényeg, hogy a malom értelmes tápokat kever nem egy később majd törlésre kerülő 150 órás valamit.

bactriaanus, BernulaTami és Nagyii58 kedveli ezt.
  17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

A hibát továbbítottam, de a központ munkatársa ma már nincs vonalban. A javítás csak holnap lesz meg.

Elnézésedet és türelmedet kérjük!

ulmo12, GA-BI-O-Farm, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  18. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

41 év ????? Gyerekek is játszhatnak ebben a játékban ??

Áldott Karácsonyt!!!

Nagyii58, ladislaw11, mingo826 és 12 más kedveli ezt.
  19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Igazi téboly lett ez a játék!! Lassan letelik az 1 órás munkásom és keményen 1 mezőt már le is tudtam aratni, tök mindegy melyik verzióval prübálkozom!!!

Ennyi volt! Totál szégyen!! Inkább megyek aludni!!!!!>:(>:(:mad::mad::mad::mad:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.12.20
    kovacstne és inanna11 kedveli ezt.
  20. sikezsu

sikezsu Fórum-zöldfülű

Ma hajnalba, amikor beléptem mind egy szálig ott volt!
    Neked is boldog ünnepeket kívánok!

Nagyii58, -ágianyu33- és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.