Visszajelzés Karácsonyi bankett - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 21.12.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hofeher

hofeher Fórumszaki

Köszi hogy jeleztétek ezzel nincs semmi el tudtam indítani le tudtam keverni a zöldet vagyis fő terület de a vetés közben elpárolgott a vetőterületre nem ért oda ha lesz 1 kis időd meg tudnád nézni

Gazda: hofeher ID: 4698131

köszönöm előre is így se vetni semmit nem tudok csak állok itt mint a faszent míg vissza nem kapom a 10 magomat

SE unyti se flash se kliens alatt nincs meg a 10 zöldem üres a földem

Köszönöm a segítséget végre 1,5 óra csuszással el tudtam vetni

Utoljára szerkesztett: 22.12.20
    RegiHU2011 és ulmo12 kedveli ezt.
  2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Most látom, milyen jó, hogy 14.00-kor még a bejgliket töltögettem és eszembe sem jutott az eventkezdés. :)
    Egy pár perce sikerült simán belépni, learatni, a kanalat is megkaptam, zöld e-növény a földben. Szóval egyelőre nálam minden működik. Hasonló jókat mindenkinek!

csopke1, brildiko, Havasi_Gyopár és 10 más kedveli ezt.
  3. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Menj be az eventfelületbe és válaszd ki azt a mezőt, amihez kell.
    Három ilyen van. A zöld a farmos rész, a sárga a Bahás és a lila a Teliholdas farm.

4. -róka01-

-róka01- Junior szaki

Most fogok felrobbani, az unity kidobott. Hogy az a magasságos ép!!!!

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Visszatértem. Hiba csak annyi van, hogy kifogyott az üveg. :D Viszont tele lettem csoki vitaminnal és már a játék is működik a maga módján. Minden területet elrendeztem. Most már csak várom, hogy zoldert írja, hogy event kész! :D ;)

maszilva, orfisxo, jófarmerlány és 16 más kedveli ezt.
  6. ricsi908

ricsi908 Fórumőrült

Na most meg kidobál.:(

7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Eddig sem irigyeltem a munkatokat, de most!!!???

Nem csodalkoznek, ha par modi bedobna a torolkozot. Szerintem a jatekosok 99.99%-a tudja jol, hogy ami most megy nem a ti hibatok, de valahol akkor is szeretne kiirni, elmondani a velemenyet, a frusztraciojat, azt pedig kozvetlenul az erintetteknek nem tudja meg tenni, csak igy rajtatok keresztul, mikozben ti is ugyanugy kinlodtok az egesszel.

Csodalom a ti turelmeteket, es kitartasotokat ebben az utobbi 2 honapban!!!

csopke1, Zuhi, maszilva és 18 más kedveli ezt.
  8. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

hát ez az event belépés valahogy nem igazán jól indult. Napokon keresztül simán tudtam játszani az unityvel. Most eventkezdéskor több mint 1 órába került minden területet learattam és elültettem. Vagy kidobott a játékból vagy be se tudtam lépni. Végül nagy nehezen sikerült. Pedig próbáltam unityvel próbáltam flash-el, próbáltam windows rendszerű géppel, és próbáltam macintosh rendszerű géppel. Reggel még tökéletesen műkszött minden, még meg is akartam irni itt a fórumon. Még jó hogy nem irtam, mert ez az event nem sok jóval biztat a kezdetek alapján.

Fatther és Nagyii58 kedveli ezt.
  9. gödimamu

gödimamu Járnitanuló

Üdv mindenkinek!Én a Flash-el be tudtam lépni, a teliholdassal kezdtem, 4x4-esre felraktam az 5 fehéret, viz, trágya stb. Most megnéztem üres a föld, eltünt a fehér a malomból is.Van ilyen másnak is? ID:3019215.

10. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Magot mikor kapunk?

11. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak!

A Központ kérése, hogy mindenki végezzen el egy ki-, és belépést,
    függetlenül attól, hogy melyik verzióban van.
    Elnézést az indulási kellemetlenségekért.
    Köszönjük türelmeteket és megértéseteket.

12. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen: sikerűlt !
    Nagyon bamba voltam :(

ulmo12 kedveli ezt.
  13. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Igen !!! első az egészség!!DE MEGFELELŐ SZABÁLYOS VISELKEDÉS MELLET AKIK ÖREGEK MAGÁNYOSAK NINCS MÉG ONLINE VILÁG SEM A SZÁMUKRA, AZOKNAK NAGYON DE NAGYON KELLENÉNEK HOGY RÁJUK NYISSA AZ AJTÓT VALAKI !!

Fatther és Nagyii58 kedveli ezt.
  14. Laczifarm

Laczifarm Utánpótlás-írogató

Végre működik de nincs meg a viasz.
    Előre is köszi

Laczifarm ID: 21453036

15. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Fatther kedveli ezt.
  16. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

zöldviaszom nekem sicsen demajd lesz és és akkor milesz hajrá farmerama :)

17. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

A tisztesség kedvéért azért beírom azt is, hogy miután a feleségem learatta az első körét, visszajöttem és megvolt a kanál.
    Valami félremehetett az ellenőrzéskor is. Mert nem adhattam be és kaphattam zöld viaszt, ha negyedóra múlva meglett a kanál.

18. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

megvan a mag csak akor még nem volt gyertyácska :)

19. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Kikanalaztam a lila viaszt, betettem 100 hódtáp mögé a malomba a fehér gyertyákkal. Várok még hozzá 5 gyertyát. Addigra - remélem - kisimulnak az indulási hibák.

20. bobita

bobita Junior szaki

Még a fehér gyertyáimat is eltüntette a malom, de lilát nem adott! Mindent az event leírás alapján csináltam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.