Karácsonyi kekszparadicsom eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 18.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Köszi, aranyos vagy hogy válaszoltál mementori helyett:), de akkor sem értem, hogy hogyan lehet egyszerre 4532 habzsákot és több ezer más terméket betakarítani egy földrőlo_O, ha még 0 perces is a betakarítás, nálam aratással eltűnik a felröpi és nem adódik össze>:(

2. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia!
    Több mint három éve játszom de ez a 0 perces nemesítést nem értem. Próbálkoztam a hagyma nemesítéssel de nekem sehogy se sikerült a 0 perces nemesítés pedig böngésztem az enciklopédiát is ezzel kapcsolatban és sok hsz-t is elolvastam. Biztos velem van a baj de hetven felett már ezen sem csodálkozom.
    További jó játékot és sok sikert kívánok. Üdv:dalmata10

mária4702 és Marika312 kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ha folyamatosan vet-arat és elég gyors a gépe akkor nem tűnik el a csík, hanem szépen összeadja az aratások eredményét. Ha lelassul akkor persze eltűnik:) Természetesen ez csak a 0 perces növénynél van így!

nemethpgabi kedveli ezt.
  4. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,
    a nemesítés önmagában nem elég, szuper trágyázni kell a növényt:
    Szükség van a szuper trágya hatását 5 %-kal növelő felhősorra és el kell fogyasztani fehér ártatlanságot és karácsonyi sütit is:
    ezek együtt eredményezik a 0 perces érésidőt.

nemethpgabi, mária4702 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  5. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

Sziasztok,melyik az a felhosor mert nallam most mind aktiv es nemtudom hogy egyaltalan rendelkezeme velle,a masik kerdesem hogy a szegfu nemesitesen is 0 perces az eresido?

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Szüreti felhősor: 2014. november
    • Várakozási idő: 40 óra
    • Jutalom:
      • 50 TP szorozva farm szinteddel
      • 45 Bahama TP szorozva szigeti szinteddel
      • 5% hatékonyságnövelés a szupertrágyához 6 órán keresztül / Minden növényre hatással lesz./
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott elemek helyezhetőek rá. (Gesztenye gazda, Gesztenye pók, Gesztenye süti, Gesztenye bambi)

nemethpgabi kedveli ezt.
  7. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

KOSZI ,szerencsemre megvan es most orulok neki.Nekialtam most a hagya nemesitesenek,idaig a rozsat hasznaltam.Koszi a valaszt

8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, a szegfű is 0 perces, ha megvan a Szupertrágya-imádatod.

9. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Kukori.és.Kotkoda!

Nagyon szépen köszönöm, hogy segíteni akarsz de a hagymát nem tudom tovább nemesíteni csak 9%-kal csökken az érési idő.
    Rakom rá a szuper trágyát van felhősorom, fehér ártatlanságom, és karácsonyi sütit is használtam de így sem sikerül a 0 perces aratás.
    Ezek után szeretném Tőled megkérdezni, hogy a 9%-os érési időt lehet-e még a nemesítéssel csökkenteni vagy nem?
    A segítségedet előre is köszönöm. Üdv: dalmata10

10. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

Szupertrágya-imádatod,-az megint nemtudom hogy mi az.:(Segitenel boveben hol vagy hogy lehetett megszerezni?

11. _Cygnus_

Mivel a szupertrágya hatékonyságát növeli az East által betett felhősor, a nemesítésnél is csak a Szupertrágya-imádat számít. A Szupertrágya imádat nem az érésidőt csökkenti, hanem 25%-kal növeli a szupertrágya hatékonyságát.
    A nemesítésnél az egyik megszerezhető bónusz. Minden növény esetében ez a szupertrágya hatékonyságát növelő bónusz neve. Csak azok a nemesített növények 0 percesek, ahol ez a bónusz 25%-os.

12. Barnabás

Barnabás Járnitanuló

Most mar ertem:)Nagyonszepen koszonom a segitseget.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  13. zsellér553

zsellér553 Utánpótlás-írogató

Illetve tegyük hozzá azt is (hátha mások nem tudják), hogy a rózsánál ez két bónuszból jön össze. Van egy 9%-os és egy 20%-os.

14. _Cygnus_

Köszi a kiegészítést! :) Lehet, hogy más növénynél is van ilyen. Ezt a 25%-ot is a napokban számolta ki valaki, addig nem értettem, hogy csökken 0 percre az ideje.

nemethpgabi kedveli ezt.
  15. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Cyanus!
    Nagyon de nagyon szépen köszönöm a segítségedet, végre le esett a szememről a zöld hályog. A felhő sort nem jókor aktiváltam.:cry::mad::cry::mad: További szép napokat kívánok. Üdv: dalmata10

Marika312 kedveli ezt.
  16. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Köszi a válaszokat sajna nem voltam gépnél,annyival még kiegészíteném hogy a téli felhősor is ment,hogy hatással volt e a felröpikre,hm az eventesre biztosan de a többire hát nem is tudom idáig is kb ezt hozta.

Pharmer500#2 és Marika312 kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Kész az event.Örülök neki.Úgy döntöttem,hogy a főfarmra és a szédült szántóra most csak nem pakolok vissza semmit,az egészet bevetettem hagymával.Majd holnap reggel a főfarmot körberakom fákkal,a szédült szántóra pedig a fák mellett amennyi ól elfér,kirakom.

Marika312 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  18. FarmerBarbi

FarmerBarbi Utánpótlás-írogató

Hát nekem nagyon nem jönnek a felröppenők..
    Simán ültettem az event növényt. + csatni+cukkinis torta aktív
    Mind a 4 területen csak az volt. Erre feljön összesen 23 db..... Eddig összesen van 135. Elég húzós lesz így.
    Hát ha ezen megy el, szomorú leszek...

juliska70 kedveli ezt.
  19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A TP növelők és a darabszám növelők nincsenek hatással a felreppenő mennyiségére, azt hiába is várod tőlük.

dalmata10 kedveli ezt.
  20. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Dalmata,

a hagymánál a szuper trágya imádat (25 %-kal nő a szuper trágya hatékonysága) bónuszt kell aktiválnod.

A Bölcs tölgy Hatékonyabb trágyázás rúnájának (a szuper trágya hatékonyságát 60 %-osra, a trágyáét 10 %-osra növeli) aktívnak kell lennie. Ez a bónusz sokunknak megvan, csak esetleg elfeledkeztünk róla.

Szuper trágyázni kell a növényt:
    Szükség van a szuper trágya hatását 5 %-kal növelő felhősorra és el kell fogyasztani a szuper trágyázás előtt a fehér ártatlanságot és a karácsonyi sütit is.

Mindegyik bónusznak aktívnak kell lennie ahhoz, hogy működjön a 0 perces érésidő.

Utoljára szerkesztett: 20.12.14
    CsakJucinak12, dalmata10, georga06 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.