Karácsonyi kekszparadicsom eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 18.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Nem rossz a 135 röpid,hisz még csak tegnap kezdődött az event,és még 5 nap van hátra.Szerintem bőven meg lesz.

mária4702 és Marika312 kedveli ezt.
  2. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Én már készen vagyok, csak nem akarom beadni az arató miatt, mert most van aktív. Holnap reggel lejár. Komfort szegfűm van vetve, szuper trágyával (nem nulla perces, mert a nemesítése nincs meg, de így is kényelmesen megvan reggelig) és lesz jó sok TP és felröpi. Reggel lehet, hogy még TP növelőt is reggelizek 8)
    R

mária4702 és Marika312 kedveli ezt.
  3. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok! Eventet kivégeztem. Az elején míg a gesztenyés felhő aktív volt, kipróbáltam a nullás hagymával a téli felhősort is ami a felröppenőkre van hatással. Felhővel 17-22 volt a cukor, só, elixír, ...stb, 44 db komfort hagymáról, míg felhő nélkül csak 11-14, tehát határozottan érezhető a felhő hatása. (Persze annyi eszem nem volt, hogy a Pannikat is arra az 1 területre rakjam ahol arattam :D)

Utoljára szerkesztett: 20.12.14
    nemethpgabi, Pharmer500#2, Gio és 5 más kedveli ezt.
  4. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Lehet, rosszul, de én úgy tudom, akármelyik területen van a Panni, mind a 3 területre hat.

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Valóban rosszul tudod. Panni csak ott hat ahol ki van téve.

6. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Sziasztok!
    Nekem is kész az event a nemesített rózsának köszönhetően,most kölesezem mivel elég sokat költöttem, most piacra termelek. Aki még nincs kész jó eventezést és sok felröppenőt!!

mária4702, Gio, suba_klara és 3 más kedveli ezt.
  7. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Hát sajnos nekem nincs meg a bambis felhősorom, így nulla perces növényeim sem lesznek. De nem aggódok ha valami miatt nem tudom befejezni az eventeket. Én inkább gazdálkodós-kofáskodós farmer vagyok.xD Szépek az event nyeremények, de mindig csak azt szerzem meg amire feltétlen szükségem van.:)

Utoljára szerkesztett: 20.12.14
    dalmata10, mária4702, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Nagyon köszönöm.

9. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép estét mindenkinek!!
    Próba időre felfüggesztve a farmozás!!
    Megyek inkább az Omega oratóriumra!xD;)

10. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Köszi a választ, természetesen elfogadom, az én gépem nem ilyen gyors, azért volt elképzelhetetlen ez a csík:oops:;)

kukac42 kedveli ezt.
  11. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Holnap reggelre nekem is meglesz az ánizs,a fórumról ellesett teknikákkal,bár csak nagyon kevés szupertrágyával és nincs is meg minden szupertrágyára ható kütyü.Már csak a felröpiket kell gyűjtögetnem de ehhez sem használok semmi extra nemesített növényt.Mindenki csak haladjon a saját tempójában,nem kell elsietni semmit rengeteg idő van még befejezni.További jó eventezést mindenkinek ,no meg kellemes ünnepeket lehetőleg békében és szeretetben.

Mindenkit üdvözöl: pormacs

mária4702, betjoli, -Szemecske- és 2 más kedveli ezt.
  12. roli00000000

roli00000000 Rutinos

No akkor nekem is lenne kérdésem, hogyha tönkölybúzánál vagy árpánál, vagy mittudomén, egy hosszúérésűnél, berakom az üvegházba az össz. érésidő csökkentőt, megeszem a 2 terméket, aktiválom az felhősort, majd elültetem komfort (!) talajba ezt a hosszút, akkor is ugyanúgy nullperc lesz az érési idő?
    Köszi a választ :)

13. -East17-

Szia!

Ha egy növénnyel ilyen bónuszokat sikerül nemesítened, akkor azok csak arra a növényre lesznek hatással, másikakra nem.

14. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Szia :)
    Bocsi, de én nem azt kérdeztem, hogy melyik növényre lesz hatással, hanem azt, hogy 0 perc lesz-e az érési idő.
    Köszi előre is

15. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Az eventet sikeresen befejeztem, titokólak kirakva nagyon kíváncsi leszek mi fog kifejlődni belőle remélhetőleg olyan ami még nincs, felhősor aktiválva. Nekem nagyon tetszett az igaz, hogy a felröppenők nem valami jól jöttek, de besegített a nemesített rózsa amit most tudtam használni először, mert a 20%-ot most sikerült megszerezni. Akik befejezték azoknak gratulálok - akik még dolgoznak kitartást és sok-sok felröppenőket kívánok!!!!!!!!!!!!!!

kutyaszálló, mária4702, Gio és 2 más kedveli ezt.
  16. -East17-

Nem fogalmaztál egyértelműen a bónuszok milyenségével kapcsolatosan, ezért írtam amit írtam. A komfort talajos dologra remélhetőleg lesz aki tudja a választ az itt kísérletező játékosok közül.

17. -Encyberama-

Minden olyan növény nullás lesz, amelynek a szupertrágya bónusza 25% a nemesítésnél.

18. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Sosebánd hogy nem raktad ki a pannikat,én meg a csatnit nem ettem megxDigy kb 10 ezer hagyma ugrott,no de üsse kő:D

19. -Encyberama-

Lassan már tényleg ott tartunk, hogy jegyzetfüzet kell az aratáshoz, hogy ne felejtsünk ki egyetlen bónuszt sem :D

20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia Roli!
    Az érésidő csökkentő bónuszok ebben az esetben nem számítanak, csak a szupertrágya hatékonyságát növelő bónuszoknak van szerepe. Kukori és Kotkoda nagyon szépen összefoglalta itt.

kutyaszálló, dalmata10, Jucus19 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.