Karácsonyi kekszparadicsom eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 18.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Köszi szépen, mostmár ééértem :) Lőn világosság :D
    Akkor most megyek kísérletezni.. :p

2. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Arra azért figyelj, hogy a felhősor, aktiválástól számítva csak 6 órán keresztül fejti ki hatását a szupertrágyára.

3. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Nem hiszem el hogy nálunk dörög meg villámlik december 20.-án, majdnem kimaradt miatta egy kör vetésem. xD

4. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok én is kész lettem. Könnyű kis event volt remek ajándékokkal:inlove:. További jó játékot és szép karácsonyt kívánok mindenkinek!

5. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Szia!
    Mielőtt nemesítenél, nézd meg, melyik növénynél létezik 25% szupertrágya-hatékonyság növelő, mert nincs minden hosszúnál! Rózsa, szegfű, hagyma, póréhagyma - ezeknél van, biztosan tudom, a tönkölybúza és az árpa meg nem biztos, de most nem tudom megnézni, mert épp nemesedik valami az üvegházban...
    Komforton egyértelműen működik: póréhagyma 60 óra helyett 0 perc... :inlove: Csak sajna nincs feneketlen szupertrágya kutam. :cry:xD Így sem kérek szerintem soha többet ajándékba eventes felröppenőt. ;)
    És még egy ötlet: az érésidő csökkentő és egyéb felesleges bónuszok helyett érdemes a TP növelő és valami felröppenő-növelőt kinemesíteni: pórénál ásó, elixír pl. :inlove:xD

-Encyberama-, Pharmer500#2 és Marika312 kedveli ezt.
  6. benike909

benike909 Járnitanuló

Persze, hogy érdemes a megfelelő bónuszokat nemesíteni, csak nem mindig azt adja. Nekem a rózsához kellett fél Hollandia, mire meglett a két szupertrágyás és két felröppenős bónusz. Addigra persze a többi már rég megvolt.

7. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Oké, köszi, majd kövi eventnél ezt is kipróbálom :D
    Egyenlőre nincs sok szupertrágyám, csak majdnem 1300 db van, mivel most 1 árva mamut sincs kint a farmon :)

8. Ria5805

Ria5805 Utánpótlás-írogató

Szia.Nálunk is, és még az ég is leszakadt.:)

tszabina6 kedveli ezt.
  9. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!
    Nekem dettó a hagymával már minden bónusz meg van csak az a kettő hiányzik. Nekem a habzsákok most valahogy nem akarnak jönni de van még idő úgy hogy nyugodt vagyok.

10. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Nem nagyon jönnek a felreppenök :-( Sőt, nagyon nem jönnek

11. melinda72

melinda72 Aktív író

szép napot nekem alig jön habzsák még az első feladatnál vagyok így nem tudom befejezni a feladatot szerintem abbahagyom a feladat csinálását.

12. Kristófka2005

Kristófka2005 Utánpótlás-írogató

13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kristófka, szép reggelt !
    Próbálj meg egy ki-belépést, vagy F5-tel frissits. Szerintem kupont nyertél, amit Neked kell aktiválni. Aratógépre katt, majd jobb oldalt kis zölt nyilla megnyitod, s ott látod a kuponokat. Hogyha esetleg mégse megy, akkor irj a Fórum Főoldal Segitségkérés topikba.
    Mi lehet a mai zokniban ?

14. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

25 kacsa kata turbotrágya

Marika312 kedveli ezt.
  15. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Titokóljaim beértek: vakond, pocoklak, kecskeól narancssárga és lóistálló narancssárga, még csak véletlenül sem kaptam olyat ami hiányzik, de hát ilyen az én szerencsém, arról nem is beszélve, hogy ezekből jó pár darabban rendelkezem és mind ezt 93-as szinten csak az nyugtat meg, hogy nem kellett érte fizetnem mivel ajándékba kaptam.

16. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Kinek hogy megy az event?:)

17. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Szia! Egy előnye van a narancs ólaknak, hogyha gyorsan kell sok állat akkor csak kipakolod a narancs ólakat, megeteted őket és már özönlenek is az állatok. xD

_Cygnus_ és achmed1122 kedveli ezt.
  18. boszieva

boszieva Fórumszaki

Sziasztok!

Beraktam a malomba őrlődni az első 700 db lisztet! (ha 1000 db-ot rakok be, már alszom, mire végez)
    Ánizsom 2.500 db van, de reggelre meglesz az összes! Legalábbis azt hiszem, most így kávé közben nem számolok utána. Majd ha felébredtem! :sleepy:
    Felröpim elég kevés van, a tegnapi zab meg köles nem tett jót a mennyiségének, azért nem aggódom! Majd hagymázok, meg mogyorózok, úgyis kell a csatniba!

További kellemes és nyugodt karácsonyi készülődést mindenkinek! :)

Már csak hármat kell aludni! ;):D:inlove:

_Cygnus_ és Marika312 kedveli ezt.
  19. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

Nem megy áll lassan nagyon lassan jön a habzsák

Utoljára szerkesztett: 21.12.14
    achmed1122 kedveli ezt.
  20. -Tercius-

-Tercius- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A felröppenő mennyiségére hatással van az, hogy kis földbe vagy nagyba van vetve a növény?

achmed1122 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.