Karácsonyi kekszparadicsom eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 18.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

majdcsak összejön:) kitartás:)

2. Ananke

Ananke Fórumelemző

Kedves Játszótársak!:)
    Ne türelmetlenkedjetek! ;) Van még idő, nem kell 2 nap alatt kész lenni, mert hol a játék szelleme akkor?xDxD
    Szóval kitartás, jó játékot mindenkinek:)

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

4. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok! Az event növények már tegnap beértem csak a felröppenőkre kellett várnom, mert az nem igazán jött de ma reggelre az is meglett és így sikeresen befejeztem az eventet. Nekem nagyon tetszett az ajándékok is nagyon jók kirakom a titokólakat és reménykedem, hogy valami olyat kapok ami még hiányzik bár nem sok reményt fűzők hozzá, mert nekem a titokólakkal nagyon nincs szerencsém talán most lesz. Gratulálok akik befejezték, kitartást és sok-sok felröppenőt akik még dolgoznak.

Marika312 és georga06 kedveli ezt.
  5. Ananke

Ananke Fórumelemző

szerintem nincs, csak a darab számára, ha lekvárral csinálod. A röpikre tapasztalatnövelő lekvár hatásos úgy tudom .például a cukkínis almatorta:)

6. -Tercius-

-Tercius- Utánpótlás-írogató

Ananke! Köszi a választ

7. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Sziasztok !Nekem azért tetszik ez az event mert nincs az a rohanás,kényelmesen lehet csinálni.Jó a tematikája is mivel így nem sajnálom a "hosszúra " a csatni kihasználatlanságát,mert közbe lehet a rozs búza köles termelését is beiktatni.Mire a röpi összejön addig biztosan kész leszek,szupit csak a végső esetben használok fel.Kívánok minden gazdatársnak BOLDOG KARÁCSONYT ! (és sok ajit)

biborka70, _Cygnus_, dörikati és 2 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Jaj de jó hogy írtad! Én már el is felejtettem a nagy sietségben,hogy ólat is nyertünk!Teszem akkor én is ki. Nekem farkas kéne,de az biztos bele sincs téve.

9. georga06

georga06 Fórum hercege

TP novelo termek nincs hatassal a felropikre. RA csatni a darab szamra van hatassal.

10. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Teljesen igazad van a narancsólakkal kapcsolatban de nekem mind kettőből 10-10 darab van és szerintem ez elég viszont még nincs farkasom és a kakaskának is jobban örültem volna mivel van gazdaköri feladat amibe pont ezek szükségesek venni nem akarok, mert elég borsos áron vannak a piacon.
    Szia! Nekem is farkasra lenne szükségem csak reménykedtem benne, hogy azt is kapok de sajnos nem sikerült.

11. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Igen. tényleg elég borsos áruk van. Nekem nincs farkasom, kakasom és még sünim sem. Valamelyiket kapnám, annak persze én is örülnék. De valami sok narancs óllal sem halmoztak el eddig engem, pedig alapállat szaporítását tekintve nekem még azok is jól jönnének. De hátha egyszer megfog minket a szerencse és megkapjuk a hiányzókat. :)

Jucus1949 kedveli ezt.
  12. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot Mindenkinek!!
    Az event haladgat!!
    Idő , még rengeteg.
    Semmi nem indokolja a kapkodást!

tszabina6 kedveli ezt.
  13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ma reggel az 1001 kaland feladatsor 9. szintjén a gyémánt feladatot teljesítetted aminek a nyereménye Bahama TP, CSP, és barkácscucc.

14. Szama

Szama Fórum veteránja

Mi van ezekkel a felröpikkel?Nagyon gyéren jönnek :(..hiába van legendám...az event növény remélhetőleg meglesz délutánra, bár az egyik területet learattam csatni nélkül, mert nem figyeltem, hogy lejárt...de gyorsba aktiváltam a többi terület aratása előtt...azután jöhet a köles és egy kevés zab letermelése, mert nem lesz lisztem...ha az megvan, akkor gyúrhatok a felröpikre, mert a fele van meg eddig csak a szükséges mennyiségnek...és hiába van meg minden más a feladatokkal így nem tudok haladni...Aki még küzd velem együtt, annak kitartást és sok-sok felröpit!!!

Marika312 és tszabina6 kedveli ezt.
  15. banya54

banya54 Járnitanuló

Ez tényleg egy könnyű event. Szerintem semmi szuper trágyára, vagy egyéb segítségre nincs szükség. Ez tényleg egy karácsonyi pihentető játék. Csak egy kifogásom lenne, a felhősort miért nem az utolsó feladatba tették. Ez a többi eventre is vonatkozik, így nem lennének befejezetlen felhő sorok.

bercy58 kedveli ezt.
  16. Blindate

Blindate Haladó

Sziasztok! Kényelmesen csinálom, és mégis haladok. Karácsonyi hangulatba kerülök ettől az eventtől a derült tavaszias idő ellenére is!

biborka70 és Evita-55 kedveli ezt.
  17. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Ami a tavaszias időt illeti, az éjszakai vihar, tényleg azt idézte! xDxDxD

Fele van meg a felröpiknek, írod!!
    Még több mint fele az eventnek!!!
    Azért nagy gond, csak nem lehet!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.12.14
    Jucus1949 és tszabina6 kedveli ezt.
  18. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Én már az első feladatot megcsináltam. Ánizsomból is van több mint 3000. Piacra is tudtam eladni kölest. Időm is van még... nem sietek. :)

19. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok!
    Nagyon sok mindent kinn hagytam a farmon, mert megfogyatkoztak a készletek. Amiből a legkevesebb van,
    azt gőzerővel termelem. Jelenleg kb.4800 event növényem van és 150 db. felröpi hiányzik Szerintem, ahogy
    termelem, arányosan kapom, mire meglesznek a növények, meglesznek a felröpik is.
    Nem rohanok, csak komótosan ballagok így is kész leszek holnapra . Arccal az ünnep felé. Ha befejeztem az
    eventet berendezem kicsit karácsonyi hangulatúra a főfarmot, van hozzá minden. Karácsonyfa, gyertya, szán,
    téli teleszkóp, ajándékok. Így várom az estét és a családot....... aztán mindent bele, új év- új kihívások!!
    Egyébként nagyon várom a márciusi hólapátot.

dalmata10, Jucus1949 és Marika312 kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Aki várja az egész családot Karácsonyra, annak igen igen igyekeznie kellett:lehet,hogy neked nem,de én egyedül csinálok mindent és így 70 évesen kissé fárasztó.Van úgy hogy a fiatalokat is lehagyom , de hogy ez meddig tart azt nem tudhatom.Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek, főzés sütés és egy kis tisztogatás közepén!/yénai étkészletet is szeretem átmosni,ha már narancssárga szalvétát kaptam,na meg az evőeszközöket is,amik talonba vannak/Lehet hogy egy év mulva nem fogom bírni ezt a rohammunkát,de én bízom benne,hogy igen,ha még leszek!!De most hajrá!

nemethpgabi, -orgona-, DorkaMano és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.