Karácsonyi kekszparadicsom eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 18.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsa77

zsuzsa77 Fórum-zöldfülű

Beértek a titokólaim (nem lettem túl boldog) : narancs disznó, narancs tehén, piros tehén, vakond.

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  2. Légycsapó

Légycsapó Utánpótlás-írogató

Titokólak: Tehén, juh, róka és galamb. 92-es szinten tehén és juh?!! Mindegy milyen színű! Talán ezt mégsem kellene, nem gondolják?!
    Az utóbbi 2-ből már van vagy 3-4, de van több olyan állat, amiből egy sincs, és emiatt nem tudok befejezni egy feladatot. Igaz, én nem költök a játékra. De állítólag ingyenes és mindenki egyenlő feltételekkel játszik. Vagy mégsem??!!

3. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Köszönöm a tegnapi hozzászólóknak a tippeket a felröppik növelésére! Mindent bevetettem és sikerült befejeznem. További jó játékot Boldog karácsonyt mindenkinek! Játékos társak nagyon köszönöm a segítséget!:)

csio70, Gio, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  4. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Szép napot mindenkinek!
    Kész lettem az eventttel.
    Felröpi hiányom eddig még nem volt, mindig marad még. Az eventnövények letermelése után én azt szoktam termelni, amiből lefogyott a készletem. Akár rövid érésűeket is. (Tegnap pl. babot, szóját termeltem.) Éjszakára persze mennek a hosszú érésűek.
    Igaz, hogy hosszú érésűnél több felröpi jön, de ugyanannyi idő alatt 3-4-szeri aratással a felröpik száma rövid érésű esetén sem kevesebb nálam.
    A lényeg - szerintem - hogy ne legyen "üresjárat", azaz amikor beérik a termés rögtön arassuk le, és ültessünk újat. Tehát ahhoz is igazítani kell az ültetést, hogy amikor beérik a termés tudunk-e aratni.

Nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepek kívánok mindenkinek.

5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Sziasztok!!:)
    Nekem még mindig hiányzik 49 db röpi, de remélem még meg lesz :), Szép napot mindenkinek:D

6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Elájulnék a meglepetéstől, de úgy legyen!!!xDxDxD

7. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Sziasztok!
    Nézegetem a következő feladatot, de a piacon nem találom a kökényt. Tudja valaki, hogy hányas szinten lehet elérni, vagy esetleg titokfa volt????
    92/223

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

9. Kovács_Tamás_[Tomk_]

Kovács_Tamás_[Tomk_] Junior szaki

A mai nap kész lettem az eventtel. Könnyed, baráti event volt.
    A titokólakat még nem tettem ki, majd meglátjuk mi lesz. Egyenlőre ültetem a kölest és a zabot, keresek egy kis pénzt a piacon.

10. mazsu57

mazsu57 Aktív író

11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Már csak egyet kell aludni és kinyithatod!!
    Vagy, ha éjjeli bagoly vagy, akkor már egyet sem, csak várd, míg az óra éjfélt üt. (reméljük, nem fáj neki) :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Szerintem nem vagy egyedül, mert mindenki nagyon örülne ilyen ajándéknak mivel nagyon sokunknak még nincs és ez tényleg egy igazi meglepetés ajándék lenne. Reménykedjünk hátha megszánnak bennünket

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. Kacix

Kacix Fórumlakó

létezik a játékban farmarany fa, lehet lemaradtam valamiről?

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

15. Kacix

Kacix Fórumlakó

csio70, Pharmer500#2 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Diós bejgli, halászlé
    csillagszóróparádé
    család, öröm, szeretet
    vegyen körül titeket.
    Ilyen békés ünnepet
    kívánok most én nektek!

Minden kedves eventcsevegős Játékostársamnak és Szeretteinek békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
    Kedves Laboviti, Kedves East meghitt, békés ünnepet kívánok Nektek is szeretteitek körében és sok-sok türelmet hozzánk ezután is!
    Jövőre Veletek ugyanitt! :)

csio70, nemethpgabi, boszieva és 13 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! 2012-ben kezdtem játszani, de farmaranyfát még csak képen láttam az Enciklopédiában, hasonlóan a tanodához, amíg csere útján nem lett belőle. Besoroltam az "egyszer volt soha sem lesz meg nekem" kategóriába. Van még pár ilyen elem. Talán egyszer majd ránk talál ez is;).
    Elfelejtettem kitenni az ólakat, csak este jutott eszembe, az eredménye: narancssárga kecskeól, macskaól, sárga aranymosó és egy narancs disznó lett.
    Mindenkinek áldott békés, boldog ünnepeket kívánok! Gyöngy

18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Türelem az kell hozzánk az biztos.Szerintem a negatív vélemények nem nekik szólnak! Kívánok én is Békés Karácsonyt mindenkinek a kedves családja társaságában.Én el vagyok havazva,olyan lassan alakul minden!puszika mindenkinek!

19. illesancsi

illesancsi Junior szaki

Húúú! Hát egy farmaranyfa az tényleg telitalálat lenne és szép karácsonyi ajándék is!
    Még 6 habzsák kell és nekem is készen van az eventem! Sok sikert azoknak, akik már végeztek és kitartás a még velem együtt küzdőknek!

20. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Készen vagyok az eventtel! Nekem tetszett!!! :)

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Cora

maszatka2010 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.