Karácsonyi kekszparadicsom eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 18.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Kedves Klára!
    Nem kell 5 rekesz a rózsa nemesitéshez - elég az ingyen igénybe vehető 4. Az viszont nagyon fontos, hogy melyik 4-et teszed ezekbe a rekeszekbe!
    A rózsánál a 9 ikonból sorban a 2,3, 6,7 ikont kell betenned a 4 rekeszbe, igy éred el a kívánt hatást.
    Ezekhez természetesen kell a fehér ártatlanság, karácsonyi süti, és meg kell legyen szórva szupitrágyával a rózsád, és a felhő ami "csak" pár óráig engedi ezt a szuper lehetőséget.:music:

suba_klara kedveli ezt.
  2. varga1234

varga1234 Fórum hercege

3. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Azért tetszik, hogy jó szokás szerint az event növények ára az a fellegekbe emelkedett, pl. az a köles amit nem lehetett eddig eladni, mert annyira 0 volt rá a kereslet, most lassan 100 CSP-ért megy darabja :D

4. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

kíváncsi leszek mennyire jönnek majd a felröpik sajna a +100% tp miatt muszáj volt leszednem a mamut fákat pedig azok jól szokták adni a felröpiket. Jó eventezést mindenkinek.
    Ja és féláras munkások most nem lesz ?

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mint minden alkalommal, most is a Hivatalos közleményekből értesülhetünk róla. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Klarissza!
    Neked is köszönöm a segítséget! Hát én balga tegnap asszem 100 aranyért megvettem az 5. rekeszt. :mad: A 6-os és 7-es még sajnos nincs meg,de remélem egyszer azok is meglesznek. Most is csak pár rózsával lettem "gazdagabb" a nemesítés során. :) De most már nem adom fel. Pláne,hogy ilyen sokan segítetek nekem-nekünk! ;)
    Kívánok nagyon jó eventezést!

7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Én a hagymát nemesítettem ki, azt jól el lehet adni bármikor a piacon, hisz kell a csatniba:)
    Kívételesen a felhőt sem zártam le, várom az eventet. A 2000 db liszt hamarosan kész lesz és hajrá:)

nemethpgabi kedveli ezt.
  8. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

2000 liszt kész, jöhet az event.

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Reggelre nekem is meglett a táp.
    Ment most a mozi.

10. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Karácsony ünnepe Krisztus előtt is létezett már, csak akkor más vallási színezete volt. Ez pedig a szaturnália a pogányok téli napfordulós ünnepe volt. Ekkor a fény diadalát ünnepelték a halál és a sötétség felett. Terjedőben volt a Napisten kultusza, valamint számos más vallási ünnep is.
    Ebbe az ünnepi légkörbe nyomatták be a kereszténységet a papok

Mazsola71 kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Megérkeztem én is.nagy bevásárlás volt, de így is kimaradt egy pár dolog.Reggel korán írtam egy cetlit/A kis agyam már kihagy?/vetés előtt : fehér ártatlanság,karácsonyi süti, a felhősor aktiválása. Mindig annyira rohanok/ de hova ,de hova!/hogy többször elfelejtettem már betenni az első alkalommal.Most odafigyelek,mert sok dolog vár még rám az eventen is kívül!Figyeljetek ti is! Tudom, tudom, nem mindenki olyan felejtős, de jó az,ha kapunk emlékeztetőt.Nekem legalább is jól esik,ha valaki előre megemlíti. Kellemes délutánt és sikeres kezdést kívánok mindenkinek.Ja! a 2000 karácsonyi lisztem is készen van.Köszönöm a BP-nek,hogy erre adott lehetőséget!Hajrá gazdák!Még a kezdés előtt beszedem a ruhákat amit kiteregettem,bizti megszáradt.Imádom a frissen száradt ruha illatát. /Majd este jön a vasalás/

Azt hiszem mindenki nekikezdett,azért nincs itt senki.Learatva, elvetve a 10 mag.A többi helyre is ültettem rövidebb érésű növényeket.140 felröpim lett.Szerintem nem rossz.Attól függ kihez,vagy mihez viszonyítjuk.Én elégedett vagyok.

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.12.14
  12. kukac42

Mindent megettem amit kellett, RA csatni, répáskenyér, karácsonyisüti, fehérártatlanság, aztán felhők beizzítva és gó a nemesített hagyma.
    500 szuptrágyát rááldoztam és így 762 felröpivel kezdek:)

13. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Csak 600 kell az eventhez. :D
    Én csak 490 -ig csináltam, a többi meg lesz az új növényből.

kukac42 kedveli ezt.
  14. nagydaniel12370

nagydaniel12370 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az event 4. szintjénél 4 db (sima) titokzatos tenyészetet szerepel, az ismertetőbe meg szürkület talányos tenyészet írnak. Akkor melyiket fogjuk megkapni?o_O

15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Hát ez szuper! Nálam is megvan minden izzitó,sőtt 2 adag 0 % rózsát is learattam. csak 140 felröpi!! Hogy is van ez? Más szerver? Vagy hibáztam,elnéztem valamit?Bár én azt hittem hogy milyen jó!!!!!Én kis NAÍV!

16. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

No, ez az a bizonyos titokzatos talány... Kell az adrenalinszinthezxD

nagydaniel12370 kedveli ezt.
  17. kukac42

500 szupitrágya az nem két kör volt:)
    Felixx én úgy megörültem, hogy végre sikerült nem elszúrnom a dolgot, hogy csak nyomtam, nyomtam és a szupitrágyát figyeltem, nehogy ellőjem az összeset véletlen:)

nemethpgabi és felixx75 kedveli ezt.
  18. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia!
    Te is 500 db szupertrágyát használtál el? Mert az nem csak 2 körre elég.
    Mindjárt nyitom a harmadik ládát, csak a szupitrágya sajna véges :cry::(

magdi06 kedveli ezt.
  19. bodo67

bodo67 Utánpótlás-írogató

Nem igazán vagyok szerencsés a felröpikkel. Mindent leszedtem, összesen 68 felröpi. Elég gyenge indítás. :( Azt hiszem a végén egy kicsit szupitrágyás rózsáznom kell...

20. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Majd az event végén beváltják :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.