Karácsonyi kekszparadicsom eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 18.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. imike911

imike911 Fórum hercege

Na tessék! Aztán persze, hogy a többieknek meg így nem marad felröpi!:mad:

Haha, ezt jól megmondtam, ugye? Nagyon ügyes vagy! Neked már biztosan nem a felröppenőn fog múlni. Lehet, hogy azóta már be is fejezted az eventet?;):)

csio70, nemethpgabi és kukac42 kedveli ezt.
  2. Szama

Szama Fórum veteránja

Hát én kőkeményen 53 db felröpivel kezdtem...Köles volt a földben, meg szegfű, de úgy látszik, hogy a szegfű két területen nem ad vmi jól..Nemesítés már hetek óta a szegfűnél, de melyik hiányzik, na melyik?! Persze, hogy a szupertrágya-imádat....miért is az ne hiányozna, nehogy a játékban először tudjak 0 perces dologgal indítani, és így sok-sok felröpihez jutni, hogy ne ezen csússzon el az event...Bölcs tölgynél legenda kiváltva, igaz csak 26-os szintű, de így is kevés felröpit ad...Remélem, hogy az utsó harmadik fázis végre megadja a szupertrágya-imádatot, mert lassan nem marad szegfűm...Mindenkinek sikeres event befejezést és sok felröpit kívánok!

mária4702 kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az információink szerint a 4. ablakban a nyeremény "Szürkület" talányos tenyészet.

4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Azt még nem sikerült, de míg érik az első adag eventes addig búzázom ezerrel:)

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

144 felröppenővel kezdtem, 3 terület komfort hagymáról, édesburgonyáról, XXL-es bahás fáról. Reggel learattam a 100%-os bónusz miatt. A felhőt természetesen benéztem, így csak 8 óra múlva aktiválhatom. Lehet elhasználok pár szupertrágyát 0 perces hagymára, amikor aktiválom, de még nem biztos. Event után úgyis kirakom a mamutokat, azok is adnak majd felröppenőt.

nemethpgabi, Jucus1949 és kukac42 kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Lehet,hogy nem volt 500, de kétszer 200 1x1 es területen? 400.Oké, én nem irigylem senkitől, csak kicsit furcsa,hogy mennyi a különbség.Nem rossz indulatból vetettem fel elhiheted.

7. agi967

agi967 Fórum biztosa

A liszt készen van,a felröppenők jól jöttek,az első feladattal készen is vagyok. A rózsát most próbáltam ki,mert a héten sikerült fullra kinemesíteni,tényleg rögtön érik,csak bírja az ember szupertrágyával.xD Remélem így is marad és nem kell többé izgulnom a felreppenőkért. Míg érik az ánizs kölesezek még és eladom sosem látott áron. Vennem szerencsére nem kellett semmit. Jó kis event ez is. Mindenkinek eredményes befejezést kívánok.

csio70 és mária4702 kedveli ezt.
  8. kukac42

Én egy területen és komfortba ültettem!
    Talán ezért lehet nem?
    Vagy én már nem is tudom. 12 kör volt összesen.

csio70, magdi06 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  9. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nekem is a nemesített rózsa kb 400 szupitrágya feláldozás- 557db felröppenőm van,így már csak szinte az event növény hiányzik mindent kiszedtem, így szerintem 4 kör vetés és kész az event! Mindenkinek jó eventezést és sok felröppenőt!!

csio70 kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szupertrágyát nem 1*1-es földre rak valaki, hanem komfortra. Az azért másképp adja a felröppenőt és sokkal több kört meg lehet vele csinálni.

nemethpgabi, magdi06 és kukac42 kedveli ezt.
  11. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Sziasztok! Kérem,hogy valaki segítsen,mert nem értem,hogy mi történt,tegnap este elindítottam 1000 db lisztet a malomban,de ma csak
    192 db-ot találtam, de az alapanyag eltünt,így most elég nagy bajban vagyok!!

12. kukac42

Nem adtad már be véletlen a feladatba?

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

14. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Nem még semmit nem adtam be,viszont az ID. 7486594 ezt elfelejtettem leírni! kösz a segítséget!

15. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Zsike49 ID 7486594 Köszönöm a gyors reagálást !!

16. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Sziasztok!

Nekem is ez a problémám, tegnap letermeltem 1000 db-ot, ma reggel inditottam a köv 1000-et és csak 100 pár darabot mutat a számláló. A termést levonta és nemsokára végez a malom.
    Gazda: NetmacsID: 3500157

Előre is köszönöm a segitséget!

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem szoktam komfortot használni,de köszönöm a felvilágosítást.Ott is 0 % az érési idő? nem gondolom,de nem is tudom!

18. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok! Event elkezdve, szép lassan fogok haladni:p Tegnap kitettem 4 baha titokzatost és lett egy papagájtoll , xl füge , brazil dió, cédrát ;) holnap kiteszem a másik négyet, hátha meglesz a maradék hiányzó is, mert ilyen szerencsém még nem volt , főleg megnyerhető titokzatos fával nem ......

nemethpgabi, misómasa és _Cygnus_ kedveli ezt.
  19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    120 felröpivel kezdtem el az eventet és kész van a 2000 liszt is. Amúgy fél 3 után jutott eszembe az event. :) Pedig itthon vagyok most szabin és készültem is már ezerrel az eventre. Ha letermeltem a növényt én is átállok komfort talajra rózsát termelni. :)
    Szép délutánt és jó eventezést Kedves Gazdák!

ui.: Mivel még nincs kész teljesen a nemesített rózsám így konforton vízzel,trágyával meg szupitrágyával meg a Karácsonyi süti + a Fehér ártaltlanság még mindég 7 óra pár perc. De tetszik már ez is nekem! :)

Utoljára szerkesztett: 19.12.14
    csio70 kedveli ezt.
  20. kukac42

A felhővel és a teljesen kinemesített növénnyel mindent befalva, szup.trágyával a komforton is 0 az idő:)

csio70 és nemethpgabi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.