Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Kici , corgalmasz emberkék lecünk!;)

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Minek vegyek mosómedvét? Van mosógépem. :D
    Szia. Aki ezt az eventet megálmodta, azzal egymás után 5x megcsináltatnám az eventet. 5x2 hét alatt talán rájön, hogy mit rontott el. :D

csio70, tompaker, szekulagábor és 18 más kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaa:) Igen igen. Ezt már megállapítottuk korábban is. Akik megtervezik ezeket az eventeket tuti nem játszanak a játékkal. Kitalálnak valamit, amit ráültetnek a régire, oszt' jóvanzúgy. És elégedetten dörzsölik a kezüket....a markukat szerintem ezek után annyira azért nem.
    Beleolvastam a német fórumba is. Hát baromira fel vannak ők is háborodva. DE, ez sem érdekli őket. Bevételt akarnak a tulajok, mindenáron, csak baromi rossz az irány.

Na mindegy, ezzel mi nem tudunk mit kezdeni. Viszont megint több mit egy órát csúsztam a soron következő aratással.
    Hááát....mi lesz így velem xD

Utoljára szerkesztett: 28.2.25
    tompaker, szekulagábor, -szida- és 10 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Csúsztam én is, de az esti aratás még éppen bele fog férni. Csak azt nem tudom, hogy mikor fogok kosarazni? Mert a játéknak ez lenne a lényege. :D

5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Gondolom van sejtésed Gabika!

kukori80, Fätum és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Köszönöm a számolást.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az a baj az 1-es értékelésekkel, hogy ettől függetlenül pont úgy játszunk tovább mintha 10-est adtunk volna...
    Én ezért nem értékelek már régóta...:wuerg:
    A 10-esért számonkérnének... mondjuk erre nem adtam volna azt... Az egyessel meg szembeköpném magam... mert ha valamit ennyire carnak titulálok akkor azzal nem ülök le gurigázni...:music:

Leárazás roham aranyának a következő 2 hétben lesz helye... fejlesztés a dekorhoz... meg mittudomén mi még... 8)
    Amíg vevő van addig akció is lesz;)

szekulagábor kedveli ezt.
  8. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Újabb pontosítás...

Rackó további 2 db megbízása nem március 6. csütörtöktől lesz elérhető, hanem március 2. (vasárnap) 14:00 órától.
    Azaz, a Cukorkahal-al együtt érkezik a 2 megbízás.

Igen, ez ma derült ki egyértelműen.

PZoli64, Ditti58, ZitaGAZDA03 és 18 más kedveli ezt.
  9. Ableotory

Az időbeosztás ezáltal módosult az alábbiak szerint:

Március 2. (vasárnap) 14:00 órától [4. nap]
    A főfarmon, növények és fák aratásából elkezd felröppeni a Cukorkahal felröppenő.
    Rackó további 2 megbízással vár minket, azaz már 4 megbízás lesz elérhető nála.

PZoli64, bubafejgingo, inanna11 és 15 más kedveli ezt.
  10. gagi01

gagi01 Járnitanuló

Réges-régen az első karnevál után azt vettem észre, hogy hűha, mekkora gazdagság!!! Csináltam az eventet és játszottam, tányézoztam és élveztem, nem is figyeltem a nyereményeket. Emlékszem, hogy mindenből rengeteget arattam! A második karneválra azért emlékszem, mert ott már tudatosan készültem a "meggazdagodásra", de ott több munkával is kevesebb jött össze de volt valami nagyobb dolog a lehulló ajándékok között, mert vadásztam rá. Most már igen-igen bonyolult lett eljutni is a karneváli kocsihoz, de azt már nem tis tudom, hogy mire jó a minijáték, miért rohangálok a kosárral. Van 2 hét, hogy kiderüljönxD

11. GreenmesteRbá

GreenmesteRbá Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

Nyertem a szivárványon kívül állarcot tollakkal. Az mi? Mire való?

tompaker kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia, köszönjük. :)
    De most akkor maradunk az eredeti tervnél, vagy már elkezdjük adni Rackónak a jutalom falatokat? Mert most elvesztettem a fonalat. :D

13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Szuper !

Akkor nem kell várni márc. 6-ig, el lehet kezdeni Rackó megbízásait teljesíteni vasárnap délutántól.

inanna11, genka53, tompaker és 7 más kedveli ezt.
  14. Ableotory

A felröppenőket 7 óránként lehet folyamatosan adni Rackónak, vasárnaptól.
    Ezzel plusz haladási pontokat szerzünk.
    A növénnyel érdemes várni március 6-ig.
    A növény is adható Rackónak vasárnap 14:00 órától.

Utoljára szerkesztett: 28.2.25
    maszilva, inanna11, Mica67 és 9 más kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Miért kell várni ?
    Ez marad továbbra is így ? Ezen nem változtatnak ?
    Vasárnap délutántól már meg lesz a 4 teljesíthetőség, akkor ez miért nem változik ?

Most érkezett a központtól az információ: a teljesítési jutalom, a megrendelőknél kizárólag egyszerre 4 db megbízás teljesítését követően jár.
    Azaz Rackó teljesítési jutalma, a 2 db Szivárvány kellék kizárólag Március 6. (csütörtök) 14:00 órától lesz elérhető.

Eddig az időpontig Rackótól, a 2. megbízásának teljesítésével kapunk minden esetben 1 db Szivárvány kelléket.

16. kukori80

Köszönöm. :) A felrepivel nem lesz gond, azt megkapja. ;)

PalMa, Bokalmgazda, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. Ableotory

Az ismertetőből: "A megrendelők 07:00 óránként érkeznek 4 db új megbízással. A nem teljesített megbízások újratöltődnek (mást fognak kérni) 07:00 óránként."
    Vasárnaptól, a felröppenőket folyamatosan be lehet adni a 3. és 4. megbízáshoz Rackónál. Újratöltődnek 07:00 óránként.

inanna11, HéricsBáró, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ezt tudom, csak azt nem értem, hogy a növényes résszel miért kell kivárni a márc. 6-át, ha márc. 2-től már megvan nála a 4 megbízás, azaz megkapunk mindent. Vagy nem jól értem ?

Rackó további 2 db megbízása nem március 6. csütörtöktől lesz elérhető, hanem március 2. (vasárnap) 14:00 órától.

Azaz, a Cukorkahal-al együtt érkezik a 2 megbízás.

inanna11, PalMa és Swartsch kedveli ezt.
  19. Ableotory

Amennyiben naponta 3 alkalommal kiszolgáljuk Rackót a felröppenővel, az már naponta 12 haladási pontot jelent vasárnaptól. Amennyiben óvatosan számolok, ez 9 nappal megszorozva 108 haladási pont. Csak Rackó felröppenős megbízásainak a teljesítésével.

maszilva, inanna11, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Értem, hogy mi a gondod. Én is azért kérdeztem rá. Lehet, hogy vasárnapig az is fog változni. Itt nem lehet tudni semmit.

genka53, Fätum, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.