Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Igen, igazad van. Még az maradt meg bennem, hogy csütörtöktől van a 4 megbízás. xD
    Nem kell várni csütörtökig, vasárnap 14:00 órától megkapjuk a teljesítési jutalmat is, mivel már 4 megbízás lesz.

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

No akkor vasárnap délutántól bele lehet csapni a lecsóba. :D De mielőtt bármit csinálok megnézem, hogy mit ajánl fel Rackó. :D Köszönjük.

genka53, szekulagábor, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Jéééézus! :D :D :D Ezzel még jobban összekavartak mindent IS! :D Mármint a fejünkben xD
    Nagyon köszönjük a közbenjárásotokat! Már csak a felreppenős rész is igen hasznos lesz! :inlove:

De azért érzitek, ők nem változtatnak! Majd mikor már több mint 1 napja fut utána kezdik el...:D Nem okosak, cserébe...:D :D :D

4. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Köszi !

Így egyre közelebb lehet kerülni a 2. felhőhöz és talán még a 2 piccoló is meglesz még úgy is, ha elnézünk-kihagyunk egy-egy aratást, csak legyen bőven felröpink.

szekulagábor, -gyöngy-581, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Ha képes lennék pontosan csinálni mindent, óráról órára , éjjel felkelve, akkor simán menne az event. Eddig amikor úgy éreztem valami bizonytalan, felkeltem éjjel is. De ezt most kihagyom, pénzt sem költök rá(már évek óta nem, hacsak a netet és az időmet nem tartom annak), szóval most így jártak.
    Annyira kezd értéket veszíteni minden, annyira bolondot csinálnának belőlem, farmerama zombit, hogy engem már ez nem érdekel és nem hagyom magam.
    A farmom üzemel, mindenem megvan ami nekem kell, amire van időm, a többi meg nem érdekel, akármerre tart a játék. Ezt az érzést is meg lehet szokni, mert a + t kiölték belőlem ezekkel a kacifántos eventekkel.
    A játék menetének problémáiról szót sem ejtek :)

6. Ableotory

Mivel március 6. 14:00 órától már nincs értelme termeszteni a borsót, ebből adódóan március 6-ig tudjuk borsóval és felröppenővel is ellátni Rackót, ahogyan a készletünk bírja. Aztán március 6-tól Rackónál már csak a felröppenős megbízásait kell teljesíteni mindig.

7. kukori80

Vasárnap nem nyitom meg Rackót, csak 14 óra után. Akkor tudom teljesíteni mind a 4 kérést. Elindul a 7 óra és abból a 2 felrepist és 1 növényest. Talán a 2. növényes még nem lesz meg. Az 11 pont. Vagy 12.

inanna11, PalMa, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Szia!
    Én vagyok a 16.-ik aki 10-est adott.Most hogy Rackó mind a 4 megbízása elérhető vasárnaptól,tőlem megérdemli a 10-es osztályzatot.Köszönöm Tomának a számolást és a tanácsokat.Szeretem az olyan eventeket,ahol agyalni kell és nem olyan pikk-pakk megcsinálom 1 nap alatt event van.Számomra az már uncsi nagyon.Kell a változatosság,az új kihívás.Küzdünk a végsőkig,meg lesz ez,majd meglátjátok!

Othep, genka53, Luca_511 és 6 más kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Az menni fog ! A farmon nem gond növényezni, nullázni Rackó felröppenőjéért.

10. GreenmesteRbá

GreenmesteRbá Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

Nyertem a szivárványon kívül állarcot tollakkal. Az mi? Mire való?

11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Még az is lehet, amikor vasárnap belépsz, automatikusan megkapod a 2. felhőt. :D

PZoli64, iboly54, inanna11 és 11 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia, de csak én , mert jó voltam. :D

inanna11, fahejascukorka, feki13 és 9 más kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Ez nem így működik.
    Most akkor mi is van?
    Mi van az eddigi terveinkkel?
    Szia!

Nemrég még azt írtad, hogy nem lesz semmiféle változtatás.
    Ez így volt, nézz utána, újabb linket már nem hozok.
    Mostantól így már az van, hogy döntsétek már el, hogy ennek az eventnek hogyan és miképp ne örüljünk.

inanna11, zsani_apja, fankostepsi és 4 más kedveli ezt.
  14. GreenmesteRbá

GreenmesteRbá Utánpótlás-írogató

Nem tudom látszik e amit írok, mert már 2 szer kérdeztem és nem kaptam választ:
    Sziasztok !

Nyertem a szivárványon kívül állarcot tollakkal. Az mi? Mire való?​

15. Ableotory

Szia!
    Pozítiv hír érkezett.
    Hamarabb lehet Rackónak a felröppenőt oda adni, ezáltal több haladási pontot tudunk szerezni.

Az információt pedig nem rég tudtuk meg.
    Jövőbelátók pedig nem vagyunk.
    További tervezett változásról nincs hírünk, ahogyan akkor sem volt, amikor a posztot kiírtam.

PZoli64, maszilva, ZitaGAZDA03 és 11 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. Remélem erre gondolsz.
    Haladási pont
    Hozzájutási lehetőség: megbízások (eventes területen) teljesítésével szerezhető.
    Felhasználási terület: a haladási sorhoz tartozó pont.
    Visszaváltási érték: nincs.

inanna11, Luminary, tompaker és 9 más kedveli ezt.
  17. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Szia!
    Sajnálom, Fogalmam sincs.
    Ki lesz a leggyorsabb ? Én biztos nem. Neked lehet esélyed !

Csak az eventnövényekre számoltam ki a mennyiségeket, de még nem terveztem velük.
    Megrendelők, pajtakészlet, felröppenők miatt nem is kalkulálok tovább.
    Nálam biztos maradnak ki aratások, úgyhogy a számolt mennyiségeket nem érem el.
    A végeredmény ennél az eventnél önvédelemből nem érdekel.

18. kukori80

Most megnéztem Rackót, miután itt kérdezte valaki, hogy mit kapott és nálam is van haladási pont a nyereményben. Akkor nem várok vasárnapig, az 2 pont. Mindegy, hogy most adom neki a növényt, vagy vasárnap. Ugye?

szekulagábor és Swartsch kedveli ezt.
  19. Ableotory

Nem mindegy. Nem kapsz szivárványt teljesítési jutalomként. Az 4 db teljesített megbízás után jár kizárólag. Ezért kell várni vasárnap 14 óráig.

inanna11, PalMa, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Az egyiknél van 1 szivárvány és 1 haladási. A másikban csak haladási. Amiben kettő van, azt se adjam oda?

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.