Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ha Rackó mind a 4 megbízását teljesíteni tudod, akkor kapsz 6 haladási pontot, 2 Szivárvány kelléket, ami a minijátékhoz kell és még pár apróságot (tp,csp,fp, meglepetések l.)

Viszont ha csak az eventnövényeseket tudod teljesíteni, amihez kell még szinthez kötött termény 1-2 db. azt a piacon be tudod szerezni.
    Az érte adott csépét a 2. eventnövény-beadásért kapott 1 db. szivárvány kellékkel elkosarazod és a kosárban lesz annyi csépéd, amennyibe került.
    Rackó 2. megbízása minden esetben fog adni 1 db Szivárvány kelléket.
    Nem kell elkeseredni. Csak annyit teljesíts, amennyit tudsz, de ki is hagyhatod és a következő 7 órát kivárva talán kedvezőbb kérése lesz Rackónak.
    82-es szinten annó én is csak "mazsoláztam" az ilyen eventeknél.

-gyöngy-581, Othep, PalMa és 6 más kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Fätum, GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  3. bazsge

bazsge Haladó

Köszönöm szépen!

Marika312 kedveli ezt.
  4. Bohémélet

Bohémélet Utánpótlás-írogató

Marika312 kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Marika312 belinkelte neked, amit kér majd a megrendelő. Eventnövény, farmos termés, állat, termény szintnek megfelelően.

Viszont senki nem tudja-látja előre, hogy mit ?, csak azt hogy miből-mennyit.

Othep, Fätum, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  6. Bohémélet

Bohémélet Utánpótlás-írogató

Köszi

Marika312 és farmerSS kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia !
    Igen, és 7 óra van teljesíteni a kérést/kérésüket ! Ez alatt lehet esetleg letermelni, vagy megvenni, ha nincs a pajtában.
    DE a felröppenőt akkor is érdemes beadni, ha a többiből nincs, - én így értelmeztem, és ez kedvező !

Dolphin, szekulagábor, Othep és 5 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Marika. Igen. Rackó felrepijét és majd Töfiét is végig érdemes beadni.

szekulagábor, Othep, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  9. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Ha harcsát kér az véleményem szerint sem túl elegáns mert titokólból fejlődik ki.
    Írom ezt azért mert én pl. nem szoktam ólakat vásárolni, a szezont sem csinálom így a vak szerencsére van bízva, hogy 1-1 event teljesítésekor nyert titokólból kifejlődik-e az adott új állat vagy sem.
    Egyetlen 1 db harcsamedencém van nekem is.
    Ha van elég csp-d akkor a piacon van lehetőséged beszerezni.
    Ha nincs elég csp-d akkor próbálj eladni ezt-azt a piacon hátha sikerül összegyűjtened a harcsáravalót. :)

Babuxx, -ágianyu33-, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Így van !

Jó, hogy vannak a csevegőben kérdések, mert én is elsiklottam pár dolog felett.
    Ahogy említésre került a harcsa, már mentem is nézni a kicsimen, hogy miként is áll. 7 db. volt, így az ól ment is ki sztáppal.
    Átnéztem a terményest is és pl. nyalókából is csak 20 db. volt, menti ki a manufaktúra, bele 8 cukorkagyár, mert ezt biztos kérni fogják az 5 órás érésével.
    Viszont minyóka vagy munyókaxDxD szarvast hiába kérnek majd, azt a megrendelőt még a nagyomon is elzavarom majdxD
    Majd behozom máshogyan azt az elvesztett haladási pontot.:)

11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Munyókát tőlem se kérjen, de Dicaprióval és Rezgőnyárfával sem rendelkezem, a piac pedig kong az ürességtől.:(

Utoljára szerkesztett: 3.3.25
  12. kukori80

Mindent el tudok képzelni róluk, de hogy egy februári állatot kérjen, naa azt már nem. :D Vagy de? :D
    Tőlem 4 kacsát kért.

13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Leonardónk is van ? xD Az sincs, meg rezgő sincs:cry: Még nem jött el a Szezon-jaxD

Majd meglátjuk, de a harcsa se olyan régi és látod! már kéri>:(

14. kukori80

A harcsa 2024. októberi, abból már talán kérhet. De a szarvas még nagyon friss.

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jaj ezek az én kicsimen sincsenek amiket felsoroltatok, de megoldom :)

HéricsBáró, vihence, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Egyszer nagyon régen volt egy olyan event, ahol a legújabb titokfát kérték. 20-vagy 40 db-t. Senkinek nem volt. Olyan felzúdulás volt a fórumon, hogy csak úgy zengett. Mindenki könyörgött, hogy rakjanak ki a piacra. Nagyon rendesek voltak, mert nagyon sokat kiraktak, én is úgy tudtam megcsinálni. Már nem tudom melyik event volt és mikor. Valaki biztos emlékszik rá.
    Ha egy ilyen eventben, ahol kaptak már bőven hideget, ezt meg merik lépni, akkor kivonulok a tyúkokkal és össze-vissza csipkedjük őket. :D

vihence, genka53, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kukori!

Én is emlékszem erre az eventre, de a nevére már sajnos nem. Madarak és fák voltak benne, ott kérte a legújabb titokfatermést is.
    Raktam ki a piacra elég sokat belőle, de akkor könnyű dolgunk volt, mert mindenkitől egyformán kért. Most viszont kiszámíthatatlan, mivel nem egyformán kérik a megrendelők.

Szívesen segítek bárkinek, de mást tenni, minthogy figyelem a piacos topikot sajnos nem tudok. Esetleg, ha írnak baglyot, hogy tegyek ki, akkor teszek természetesen. (7-es piac a labda a ti térfeleteken pattog, írjatok, ha segítségre volna szükségetek a legújabb titkosoknál :) )

Dolphin, HéricsBáró, vasaló57 és 7 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Szia. Mindenkitől egyformán fog kérni. Állatból max. 4 db-t.
    Köszönjük, hogy segíteni fogtok. De nem merem elhinni, hogy ezt meg merik csinálni. Azóta az event óta se volt ilyen.

szekulagábor, Fätum, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  19. csacsi007

csacsi007 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kicsit durvább. Harcsa még nem volt szezonban/eventben megszerezhető. Kizáróag tiokólból lehetne. Nekem sincs. Ráadásul egy kisebb farmról az utolsó csere alkalmával még nem lehetett átküldeni... :) A piacomon sincs. Ennek ellenére szerintem nem kell vele fogalkozni, mert érzésem szerint sokkal több megrendelés lesz, mint amit esélyünk lenne teljes körűen (mind a négy) teljesíteni. Néhány kihagyott csonka (event növény nélküli) megrendelés nem számít.

Fätum, Othep, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem biztos, hogy mindig tudatos, amit csinálnak.

inanna11, vihence, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.