Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A nálam jobban számolóktól kérdezném... Szerintem Te is közéjük tartozol;)
    Mennyi kosár megvásárlásával szerezhető meg a 2 felhő?????? :music:

farmerSS kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Na ilyet én ki nem számolok !
    Az előzőnél se kellett volna a 800 akármennyist megvennem.
    Bőven belefértem az event idejébe a teljesítéssel és most is így kell lennie napi 4 aratással.
    Ha mégse, az már tényleg nagy baj lenne.
    Mivel leginkább én Trüfikére fogok összpontosítani, így nem kizárt, hogy az 50 db-os manyalókás kosarat megveszem..., de az még messze van.
    Addig bármi jó is történhetxD

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Igen, Töfivel kell foglalkozni.
    A Cukorhal felrepit lehet napi ajándékba küldeni és a Varázsfa is adja.
    A Művészpaletta felrepit lehet napi ajándékba küldeni, de a Varázsfa nem adja.
    Ha kevés lesz a felrepi, akkor ki fogom rakni a Varázsfát.
    Szia, fogalmam sincs, hogy 2 hét alatt hányszor tudok aratni. Ezért tűztem ki egy minimum célt, de az legyen meg, mert akkor harapok. :D Jó lenne a 2. felhő is, ha meglesz, akkor jó, ha nem lesz meg, akkor nem jó. :D

.barbi1., PZoli64, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  4. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia !

Szerintem Március 2-án elcsúsztál 1 órával. Nem 4 hanem 5 órával kezdünk és így csúszik minden . Néhány napnál van még hogy 6 órával számoltál.

5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Az ismertető jó hosszú, és jó sok munka van benne, tényleg elismerés érte. De azért még el kell olvasnom szerintem egyszer-kétszer :music:

Biztos, hogy elkezdem az eventet mert az eventes terület nem oszt nem szoroz, nem zavar bele a napi tevékenységbe, és ez pozitív dolog. A két hét sem rossz nekem legalábbis. Inkább mint hetente 2 új event, mint ami a múlt héten is volt.
    Az nem derült ki nekem a leírásból, (vagy nem voltam figyelmes) hogy a kosarakat mennyi ideig tologathatjuk és kapkodhatjuk az ajándékokat alkalmanként?
    DE, megvárom Tomát, amíg lefordítja az eventet. :D

Utoljára szerkesztett: 26.2.25
    .barbi1., Tej-Csárda, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

15 másodperc....

7. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A minijáték időtartama 15 másodperc mindkettő kocsi esetében.
    SzivárványvadászatCsobbanj egyet!
    Mini-játék időtartama:
    15 mp
    Mini-játék időtartama:
    15 mp

maszilva, .barbi1., inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Sziaaaa:) 15 másodpercig.
    Röviden: ültesd a Pattogatott borsót és a Cukorkahal felrepit(március 2-től) kell gyűjteni. Rackó fogja kérni ezeket.
    Március 6.-tól jön Töfi megrendelő is és akkor a Manyalóka növényt kell ültetni és a Művészpaletta felrepit.

csio70, .barbi1., GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaa :inlove: Jaj, köszi. akkor ezt is lehúzták. Ha jól emlékszem 20-vagy 25 másodperc volt a régi, de biztos, hogy hosszabb idő volt rá, pedig már az is kevesebb volt jóval mint a legelső karneválos.
    Hát bánatos vagyok. :(

inanna11, Kukackukac, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Nézzük pozitívan... Nem kell sokáig tologatni a kosarakat... nem visz el sok időt...xDxDxD
    Így nem tudunk panaszkodni, hogy hosszú és unalmas a minijátékxDxDxD

brildiko, inanna11, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. kukori80

Nekem régről is 15 mp. rémlik, de lehet, hogy rossz a memóriám. :D
    :D:D Hááát igen, nézhetjük így is. :D

Kukackukac, GA-BI-O-Farm, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Végülis ha az a cél, minél kevesebb panasz legyen... akkor ezt nevezhetjük sikernek:p

13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Igen igazad van. Megnéztem a tavalyi júniusi karneválos event leírást az archívumban, abban 12 másodperc van. Na jó'van, hát előkészülni nem kell semmivel, töltöm tovább a pajtámat :D

kukori80, Kukackukac, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  14. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia kukori.
    Szimpatikus ez a verzió. De az kiderül valahonnan, hogy melyik felhőt mikor kapjuk? Engem csak a tematikus érdekelne ami a kettes számot viseli.

GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  15. kukori80

Lesz itt panasz bőven, mert figyelni kell. Az egyik felrepi 2.-tól jön és a farmon. A másik 6.tól jön az eventes területen. Mikor-melyik növényt kell ültetni....stb. Túl van bonyolítva az egész. Nekem majd szólni kell a titkárnőmnek, hogy írja be a naptárba.:D
    Szia. Az első felhőt 80 pontnál kapjuk. Azért gondolom, hogy ez az első, mert utána tudjuk kiváltani 150 pontnál a Lebegő lótuszt, ami kell a 2. felhőre, ami 230 pontnál van.

Utoljára szerkesztett: 26.2.25
    .barbi1., Kukackukac, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Jó hogy neked van titkárnőd:p Én a kockásfüzetembe írom a dolgokat... bár megnézni rendszeresen elfelejtem:wuerg:
    Aztaaaa akkor még kaptunk + 3 másodpercet:eek:o_O

Kukackukac, ildiko44 és farmerSS kedveli ezt.
  17. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nem mondom, hogy nem zavartál össze :) Ha 230 pontnál van a tematikus felhő, akkor szívás mert nekem az kell. Viszont munka mellett tuti belefogok ebbe az egészbe zavarodni :) Írok én is magamnak cetlit hogy mit mikor hova miért :)

inanna11, Kukackukac, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Sajnos nekem ez jön le. A tematikus felhőt 230 pontnál kapjuk. Jobb lett volna a táblázatban úgy írni, hogy 1 felhősor és 2. felhősor.

.barbi1., GA-BI-O-Farm, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Csak 1 dologra kell majd nagyon figyelni Mindenkinek !

Mielőtt elkezdi a megrendelőt/megrendelőket kiszolgálni, csak akkor tegye, ha mind a 2 illetve 4 kérést 100 %-ban tudja teljesíteni.

Ellenkező esetben nincs haladási pont és ezen kívül búcsút is inthetünk a részben beadott egazoknak ill. felröpiknek.

csio70, **jeje**, maszilva és 18 más kedveli ezt.
  20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Köszi, ez nagyon jó.
    Nem lehetne kiegészíteni a naponkénti növénytermelés igényét és a röpik érkezését?
    Mert az ismertető mindig bonyolult. Napokra lebontva jobban átlátható.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.