Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok;) Nálam még csak 204 az állás... Ma még egyszer fog növekedni... szóval felhőm csak holnap lesz...:music:

2. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia!
    Gratulálok, én még csak 176 pontnál tartok. Van még 3 nap és naponta 2-szer fogom tudni kiszolgálni a megrendelőket. Rackónál csak a felröppenős rendeléseket tudom teljesíteni, Töfinél megy mind a 4. Remélem összejön a második felhő is.
    Hajrá mindenkinek.
    Ui : Utólag is Boldog Nőnapot a hölgyeknek ( kicsiknek és nagyoknak )

PalMa, juliannakoczkas, vihence és 7 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gratulálok és örülök minden végzettnek. :)
    Követni benneteket még egy picikét nem tudlak. A 2. felhőm csak 7 óra múlva lesz meg, reggel pedig befejezem az eventet is.
    Az állás a nagyfarmomon: 223/250, a kicsimen pedig 190/250 itt sem aggódom a 2. felhő biztos, hogy meglesz :D

Köszönjük szépen :D

4. terrdora

terrdora Fórum ismerője

juliannakoczkas és Swartsch kedveli ezt.
  5. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    Köszönöm!
    Teljesen jól állsz ..ráér az a felhő holnap is! ;)
    Jó 3 óra múlva újra kiszolgálhatom a 2 kéregetőt és sztem itt be is fejezem az eventet.
    Azért reggel még ránézek..hátha továbbra is ki lehet szolgálni a megrendelőket és lehet kicsit kosarazni még. De ezt már csak nagyon laza tempóban.

Sajnos nem xD, de majd most kialszom magam! :p

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Azt figyelem, ez a kis rafkós Töfi, mikor böki meg Rackót. Lennének kis nyalóka árusok. :D
    Ahogy végzek, veszek egy doboz Kojak nyalókát. :D

7. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Így van... Sok vesztenivaló nincs ezzel az évente...

8. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A felhő letudva, reggel pedig érkezik a két - farmaranyfát rejtegető - ládikó. :)

9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Event kész.

Felhősor beüzemelve.

Sajnálom, hogy ilyen eventet készítettek számunkra.
    1. Dühítő számomra, hogy ide láncoltak minket kb. 2 hétre. Pontos beosztás alapján aratni, vetni, kiszolgálni a megrendelőket. Amint csúsztam 1-2 órát, vagy elfelejtettem aratni, azonnal teljes újraszámolás. Köszönöm, de ilyen eventet soha többé nem szeretnék.
    2. Az szintén dühítő, hogy event kosarakat kell vásárolni ahhoz, hogy meg legyen ez az event, az átlagnál sokkal több ráfordított időn felül.
    Értékelem, hogy gondoltak arra a rétegre is, akiknek több idejük van, DE ezt okosan is lehetett volna csinálni, és a 2. felhősort elérhetőbb távlatokba helyezni, extra jutalmakat kiosztani azoknak, akiknek több idejük van. De nem pont egy felhősort, ami readásul nagyon is megéri.

Az L-es és 3XL-eles kosarat is meg kellett vásárolnom ahhoz, hogy teljesítsem az eventet. Ez 10.780 Ft-ba került. Esélyem se lett volna kosarak nélkül ezt az eventet végig vinni.

A gond nem azzal van, hogy nem lehetett azonnal - vagy legalább is 24 órán belül - teljesíteni az eventet, illetve több taktikát igényelt. Hanem a baj azzal van, hogy erősen buksza nyitogatós lett és időrabló is.

Unszimpatikus számomra ez az irány. Remélem, nem ez lesz az új tendencia.

Amennyiben a 2. felhősor nem lett volna megérős számomra, el is engedtem volna szó nélkül. De nem hagyhattam ki.

A szavazatom 1. De legszívesebben a 0-t is fekete ponttal adnám! :sleepy:

Az event kitalálót csókoltatom, sok szeretettel, öleléssel! :):):):):)

Próbáltam pozítivat keresni ebben az eventben, de még a grafikában se leltem örömömet, mivel a pattogtatott borsónak olyan csúnya fekete alapja van, hogy a színes karneváli színekhez semennyire sem illik - sikerült ezt is profi módon összehozni!xD Ennek ellenére, búcsúzás szintjén, készítettem egy ronda farmképet:

Remélem ez elegendő lesz a döntézhozóknak, hogy ilyen eventet többé ne készítsenek számunkra. xDxD Na jó, ez lehet kicsit erős volt, de direkt nem írtam zölddel, mert komolyan gondolom. xDxD:D:D

Könnyebb eventeket kívánok Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 9.3.25
    csio70, PZoli64, Haar-Anna és 28 más kedveli ezt.
  10. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Gratulálok! Örülök, hogy látlak.

11. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziasztok. Csinálgatom az eventet. Csak azt nem értem , hogy a sok haladási pont -nak mi a szerepe a játékban? Többet kapni belöle, mint a szivárványból. Köszönöm a választ. zsóka56 ID: 1412578

12. -gyöngy-581

Szia!
    Sokat gondolkodtam rajta, hogy "fórumképesen" hogyan tudnám megfogalmazni a véleményemet, de Te megtetted helyettem. Köszönöm.
    Az event befejezéséhez gratulálok :)
    Örülök, hogy már jobban vagy. Gondolom, hogy ez a két hét a sok üléssel az event miatt azért annyira nem használt.
    Nekem tetszik a képed, ha fent lenne a szavazó oldalon szívesen szavaznék is rá. Kihoztad a legtöbbet abból ami a rendelkezésünkre állt.
    További szép estét kívánok. Ennél sokkal jobb, tetszetősebb és izgalmasabb eventeket kívánok mindannyiunknak!

PZoli64, sutimami57, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Meglepő, hogy neked is ilyen a véleményed.
    Remélem máskor nem lesz ilyen event.
    Vettem én is egy 899 ft-os csomagot a 2. terület miatt, de valóban az van, hogy erősen arra mentek, hogy nyissunk pénztárcát.
    Ha ez lesz a rend náluk, nem csak a cukorkavásárlásról vagy a szintlépő csomagjukról mondok le, hanem ismét lelépek a játékból is, amúgy is mostanában arra mennek, hogy minél inkább lejjebb kerüljön a színvonal.
    Holnap már nem fogok úgy ráérni, mint eddig, így a csomag miatt meglett a második felhősor is.
    Utálom, ha más osztja be az időm és kényszerből kell aratni és az ilyesmi már nem játék, hanem szükség.
    Teljesen rosszul gondolkodnak a bp-nál.
    Ha pénzt akarnak, ne azzal akarják elérni, hogy csomagot kell vennünk.
    Érjék el azzal, hogy minőségi, hibátlan, örömteli játékot nyújtanak nekünk, amire mi magunk is szívesen költenénk.
    Beraktam a hülye felhőjüket a kedvencekhez, de nem azért, mert kedvelném, hanem azért, hogy egyszerre arassam a többivel, ha beérik és ne is lássam.

maszilva, sutimami57, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  14. Nálam pedig nehéz lesz 3 napig reggel 8-15-ig nem lesz internet. Oszlopokat állítana.
    166-ról még bízom benne. Áttérek a nyalókás termelésre és feladom a borsót.Így talán meg lesz!

15. Synodendron

Synodendron Junior szaki

Éjjeli meglett a második felhő :).
    Az első kungfu tigrises láda adott egy piccolót :D.

sutimami57, Sali~*.*, galagonya51 és 3 más kedveli ezt.
  16. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok
    Hatalmas gratulációm a gazdatársaknak, akik végeztek ezzel a rémálom/muszáj eventtel. Terveim szerint este 8kor én is végzek, és tutira mondom, hogy átveszem a pogo show és hasonló jó dolgokat a ládából. :(
    Rémálom, mert Freddy kísértett annó így, mint most ez a 2 fickó akiket ki kell szolgálni. Muszáj, mert ez nem játék, hanem rabszolga munka. Természetesen nem vettem kosarat, mert ez az event és akik kitalálta nem méltóak 1 forintra sem!!! Viszont taktikázni, kemény munkával elért javakat kijátszani nem lehet. Haladsz, teljesítesz, ha belépsz. 2 héten keresztül.
    Megcsinálom, megcsináljuk, mert ilyen versenyszellem van bennünk, tombol a győzni akarás. De nem kell, hogy dőljön a lóvé a fejeseknek, mert akkor ők nyertek!!!!

juliannakoczkas, genka53, feki13 és 9 más kedveli ezt.
  17. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Még nem értem a végére,de már látszik az alagút vége!:p;)

18. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Végre vége :)
    Ettől kezdve már borsót fogok ültetni és élvezem a kosarazást, de nem erőltetek semmit sem :)

Kitartást mindenkinek egyszer minden rossz véget ér :)
    Legyen szép hetetek és kapjunk ennél sokkal jobb eventeket!

juliannakoczkas, vihence, PZoli64 és 10 más kedveli ezt.
  19. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Mindenképp nyalókát ültess! Töfi kiszolgálásával sokkal több haladási pontot kapsz, mint Rackótól.
    Ha csak a vezetékes netet húzzák esetleg újra vagy cserélik, attól elvileg még a mobil netednek mennie kéne.
    Nem a leg kényelmesebb telefonon játszani, de egy aratás erejéig simán megteszi. Én ugyan úgy Chrome böngészőben játszok a telefonról is, ha nem otthon vagyok.
    Nagyon drukkolok, h elérd a célod a kellemetlenség ellenére is! :)

20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Na én is befejezem holnap, aztán a hátam közepére kívánom ezt az egészet. Nem szeretnék többet éjjel felébredve gépet bekapcsolni, pedig már leszoktam róla. De most kellett, hogy a végére érjek. Nem tudok én mindig pontosan leszedni mindent.
    215 pontom van.

csio70, tereza6517, moric67 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.