Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Ma reggel napi négyszeres aratással a 92 pontig jutottam, villa egy sem jött, így még mindig a fél kertnél tartottam. Kénytelen voltam venni egy villát tartalmazó kosarat. Gondolom a BP-nek ez volt a célja... Közlöm, hogy nem kifizetődő cél, a legközelebbi ilyennél ismét elhagyom a játékot (nemrég jöttem vissza egy több hónapos kihagyás után) - de akkor már végleg. Sokat költök a játékra, de ha kényszerítenek rá, attól nagyon begurulok, és teszek róla, hogy ebből ne tudjanak rendszert csinálni. 246. szinten vagyok.

tereza6517 és soresne kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Háromágú szigony megszerzéséhez a kosárvásárlás lehetőség, egyáltalán nem volt kötelező. Amennyiben az ismertető szerint jársz el és a megadott időn belül mind a négy kérését maradéktalanul teljesíted megkapod a Teljesítési jutalmakat.
    Ha azt látod, hogy nem tudod kiszolglni maradéktalanul, akkor érdemes megvárni ilyenkor a következő frissítést és akkor teljesíteni a 4 beadást. Természetesen ,ha van elég Művészpaletta, akkor azokat lehet teljesíteni, de, ha nincs, akkor inkább várni kell, hogy ne a felröppenő miatt hiúsuljon meg ismételten a 4 feladat időkorláton belüli teljesítése.
    upload_2025-3-10_11-0-1.png

Összefoglalva: - Ültess Manyalóka eventnövényt, gyűjtsd a Művészpaletta felröppenőt. Csak akkor szolgáld ki Töfit, ha mind a 4 kérését tudod teljesíteni, mert csak akkor kapod meg a teljesítési jutalmat a Háromágú szigonyt.

Sok sikert!

csio70, Dolphin, vihence és 7 más kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Hát vége. El se hiszem. Azt hittem sose lesz vége. A mai aratással kicsit tovább is ment a haladási pont.

DE ami a lényeg: nem szeretnék még egy ilyen eventet. Szerintem kimondottan egy kicseszős event volt. Épp ezért az egyest úgy is hagytam, nem változtattam meg. Ez a ülj le fiam egyes kategória event nálam.

A felhő üresen marad, mert a kitehetők sokkal többet adnak területen, mint a felhőn. Ha lesz jobb, akkor felteszem a felhőre, addig szépen elketyeg a szédültön.
    Most már csak borsót fogok ültetni, mert szeretnék kicsit "játszani is" és kosarakat toligálni. Viszont egy bajom van ezzel, hogy Rackó nem ad ládát, csak elvétve, Töfi viszont szinte minden kosárnál dob egy bónus ládát. Volt bent 5 szigony és 3 szivárvány. az 5 szigonyos kosárból elkaptam 5 bónusz ládát. A szivárványból egyet se. Ergo, úgy gondolom érdemes lesz event végéig felváltva ültetni a borsót és a manyalókát.
    Akik végeztek már nekik nagy gratuláció. Akik pedig még csinálják nekik kitartást és nem utolsó sorban rengeteg türelmet. :inlove:

Utoljára szerkesztett: 10.3.25
    maszilva, rencsike982, vihence és 14 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Csináld tovább. 300/250- nél Farmaranyfa lesz a nyeremény. Persze, lehet csak az állam esne le. :D

vihence, jucus100, Swartsch és 7 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, nekem is leesne, ugyanis se Reckónál, se Töfinél az ajándékok között nincs felsorolva a farmaranyfa úgy, hogy még véletlenül se lehet :p

6. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Fätum! :)

Gratulálok! Én este csatlakozom hozzátok, párom és az én farmomon is tök egyszerre fog befejeződni az event. Sajnos nekem nem ad ládát, teljesen mindegy melyiket is indítom. Az az 5/5 bónusz láda :eek: Simán termelném a játék végéig, ha így adná. Így az 5/0-val valszeg inkább hagyom. Ritkán de kicsúsztam a farmmunkás vásárlásból, így most bevetettem mindent 18-20 órás fákkal, csütörtökig reggelente learatom, így kipihenve ezt a furcsa eventet.

Miután jeleztem nekem ez a felhő fullos, így 1-ről felértékeltem 3-ra. Viszont én tartanék meg innen elemeket, de nem biztos, hogy ezen a területen, vagy ennyire időhöz kötve. (Hozzáteszem, mikor sok a növény és kell a napi 4-5 aratás egy normál eventen, mivel nincs sztrágyára ható felhőm, nagyjáából hétfőn szoktam végezni. Ez most is így lesz, tehát aki extra mentesen csinálja az nagyjából mindig így is végez.)

Szomorkodom, mert újra a karakteretetős event jön, ami megint majd full mást dobál mindenkinek...bár az egy kicsit jobb szokott lenni.

7. jollygazda66

jollygazda66 Járnitanuló

Sziasztok, egyetlen pontocska és a Piccolo is megvan!! A kicsinyen is hasonló a helyzet! Meg kellett érte küzdeni, de ez egy éjjel-nappali nyitvatartást igényelt, hát ez van...

8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mindhárom eventezős farmomon végeztem a kiadott penzummal. :D Napi négy ültetés és három kiszolgálással csináltam.
    [​IMG] 254; 256; 256 / 250 -es állásokkal, de mivel további kosarazás céljából folytatom az ültetést, ami ~ 1 óra múlva aratható, azzal is már több lesz. :);)
    Gratula a már végzetteknek, és sikeres finiselést a még küzdőknek! 55 óra van még hátra az event hivatalos idejéből, úgyhogy hajrá! :D:inlove:

csio70, maszilva, Dolphin és 13 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Két farmon eventeztem, a nagyon vettem két kosarat, ott már végeztem az eventtel, sőt túl is teljesítettem az eredményt itt láthatod.
    A kicsimen (238- szintű) nem vettem kosarat ott jelenleg ez az állásom: [​IMG] Egyszeri kiszolgálással meglesz a felhő, és utána még egyszer adok Töfinek, vagy Rackónak kétszer és ott is befejezem az eventet.
    Semmi kényszer nem volt ami befolyásolta volna a döntésemet a kosárvásárlásra, illetve a nem vételre... Egyszerűen kíváncsi voltam rá, hogy meg lehet-e csinálni kosár nélkül is. ÉS meglehet!
    Nagyon sokat beszélgettünk itt a csevegőben a taktikákról kosár kontra nem vásárlás..
    Igazuk volt azoknak akik nem vettek kosarat. A kosár csak egy napot rövidített a játékomon.
    A titka a napi négy aratás, Töfi teljes kiszolgálása és Rackónak a felröpis kérését is teljesítettem mindkét farmon naponta 3-szor.
    Sok sikert neked.

csio70, vihence, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  10. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Én is végeztem ma az eventtel.
    En meg azt szeretném ha mindenki kapna egy farmaranyfát .
    Szerintem megérdemelnénk. :) :)

inanna11, tereza6517, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia feki :) Gratulálok én is neked, az este már nincs messze. Nagy megkönnyebbülés lesz ha már végezni fogsz, nekem az volt. Nagyon utáltam az egészet, ennél bármi jobb lesz, még akkor is ha karakter etetős.
    Nem tudom, hogy szerencse-e vagy Töfi ilyen rendes velem, de igen. 5 szigony 5 bónusz láda. Míg ez a csámpás Rackó egyetlen felszerelés láda IV-et se adott. o_O

inanna11, vihence, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  12. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. én is végeztem 2 farmon, a harmadik, még 239 en áll. de , de este ott is beüzemelem a felhőt. Kosarat sehol nem vettem. Mindenkinek sok sikert kívánok, remélem összejön legalább a második felhő is.

Utoljára szerkesztett: 10.3.25
    inanna11, genka53, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  13. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Ezt írtam kedden.A főn már végeztem,vettem egy kosarat a szigony miatt.A kicsin semmit nem vettem,227 haladási pontnál tartok.Sokan "megmosolyogtak" mikor írtam,hogy meg lesz még a Piccoló is!Gratulálok azoknak akik végeztek és sok sikert akik még aratnak,kiszolgálnak!

csio70, maszilva, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Köszönöm, felhő ebben a pillanatban beaktiválva, holnap reggel már aratom is :)
    Kis piccolókat várom, reggelre majd ki is teszem őket, drukkoljatok ki nekem 1 vagy akár 2 virágfestést is:inlove::inlove::inlove:xDxDxD
    Legyen is rendes! Adja csak a ládákat, neki úgyis van elég :p

Fätum, inanna11, vihence és 5 más kedveli ezt.
  15. magika

magika Fórum nagymestere

Tudja valaki a karneváli álarc mire jó?

16. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Az a haladási pont!

genka53 kedveli ezt.
  17. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Jelentem, a harmadik farmon is megvan a 2. számú felhő, holnap meg begyűjtöm az összes picolót.:sleepy:

soresne, inanna11 és genka53 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez az event megőrítette a gazdákat... Olyan leteremtő levelet kaptam:D Hogy csak egy kérdésem maradt... Kedves szomszéd:inlove: Mit szívott? Jó cucc lehet... Én is kérnék belőle:p

Jelentem végeztem...8) még ültetgetek..:music:. mert játszani jó:p

inanna11, pecanegra1976, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    húúúúú és homloktörölgetős:p
    egy kicsit megijedtem az elején,mert nem tudtam hányszor tudok majd ültetni egy nap,de a Töfi
    kiszolgálásával csak gyűltek a pontok:D
    viszont nem láttam kiírva,hogy megkaptam a piccolókat8)
    aki kész van annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

maszilva, GA-BI-O-Farm, Fätum és 9 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Gratula,hogy végeztél. :) Én még küzdök. 189 pontnál tartok. Nem tudom meg lesz-e.
    Biztos megkaptad a piccolókat, less be a pajtádba. Ott ellenőzítheted. :)

GA-BI-O-Farm, Fätum, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.