Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok. Azt hiszem tegnap este lett meg a felhő, ma reggel a piccolók. Ésssssssssss igenigenigen mindenkitől elnézést kérek, de az egyik Farmaranyfa lett. Ez a 3. A játék kárpótol a kórházban töltött időért :) Mindenkinek hajrá aki még ültet.

2. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szinte elvonási tüneteim vannak, hogy nem kell figyelni, hogy mit mikor kell aratni. Öt farmon csináltam az enentet, tegnap mindegyiken kész lett.
    A piccolókból kapott dolgokkal nem akarok dicsekedni, mert nincs is mivel.

3. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Event befejezve.köszönet minden kedves gazdának a sok jó tanácsért, számolásért.:D

GA-BI-O-Farm és kutyaszálló kedveli ezt.
  4. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Event befejezve, pedig egy-egy nap szinte kimaradt (egyik nap Pécsen, másik nap Budapesten voltam), nem keltem fel éjszaka aratni, még folytatom, kicsit kosarazok. Sok sikert kívánok a még küzdőknek, meglesz az.

csio70, Marika312, soresne és 9 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még azért van idő folytatni;)

tompaker és kutyaszálló kedveli ezt.
  6. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Köszi a gratulát:)
    Megnéztem csak azt nem tudom előtte mennyi volt:D
    mindegy bizti megkaptam :p

7. Köszönöm.
    Igaz az én telefonom a legegyszerűbb és azon nem megy a farmerama, de nem adom fel.
    198-on vagyok és küzdök.
    Mindenkinek sikert kívánok.

8. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nagyon szorítok, végig jussak! Én éjszaka nem kelek fel!!! Kosarat sem tudok venni!
    Nehéz volt, illetve nehéz - állandóan nézni az időt.

9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia szomszi! :)

Gratulálok, megnyugtatlak az én farmomon sincs felugró szinte semmiről. Pajtában viszont nálam is pihent a piccolo, hiszen most végeztem a teljessel ! :)

Holnap még 2x vetek manyókát aztán borsót. Megnézzük mit ad, sokat nem remélek, bár most 3ból 1x már legalább kaptam egy kupont és egy bónusz ládát.:inlove:

10. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Folytatni, minek?
    Az event kész. A kosarazás meg annyira gagyi, hogy nem érdemes rá az időt vesztegetni.

kutyaszálló, ljanika6, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  11. szikat73

szikat73 Junior szaki

xD:cry: .. csak most jöttem rá hogyha egy gazszálat sem ültettem volna akkor is legalább a feléig aljutottam volna a játékban >:(;)xD na mindegy majd leközaelebb okosabb leszek;)136/250

kutyaszálló kedveli ezt.
  12. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Szia
    Remélem már nem a szomszédod :)

kutyaszálló, Swartsch és inanna11 kedveli ezt.
  13. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Ma reggelre meglett az én második felhőm is. 238 pontom van, délután meglesznek a piccolók :D Hát az elején nagyon nem gondoltam, eljutok idáig. Legtöbbször az eventes területen folyó evet idegesít.. De a legutóbbi párat sikerült megcsinálnom, szóval csak türelem kérdése (ami sajnos nem mindig van nekem). Kitartást annak, aki még távolabb van, idő még van, sikerülni fog!

14. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

Nos....nem az én eventem. De ahogy az értékelést látom, nem egyedül vagyok. Alapból nem szeretem az eventes területet, nem szeretem a rétestészta-típusú eventeket (két hét túl sok nekem).

kutyaszálló, böbe764 és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Igaz, ez az event egy kicsit húzós volt, főleg akinek az ideje korlátozott. De számomra az eventes terület éppen a jó eventet jelzi. Olyankor mehet a pajtatöltögetés - ahol a számok a végtelenbe futnak -, a gépek pedig elvégzik egy kattintásra az eventet, így oly sok kellemetlenséget nem okoz.

Nálam ez a "nem kér kenyeret" kategóriába tartozó event, ezért aztán úgy gondolkodom, hogy miért ne csináljam? A beadások után jön tp, meg pár ez meg az, a kosaraknál szintén.

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Csoda szép ez a terület. :D

17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Hello!

Néha nemárt gyomlálni is! :D :D :D

Reggeli piccoló bontás sajna nem hozta a szerencsémet pedig imádkoztam !:D

18. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Én is kész lettem, a két Piccoló végtelen kincskeresést és varázsfát adott.

jófarmerlány és kutyaszálló kedveli ezt.
  19. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Én nagyon szeretem a rétestésztát,bármilyen töltelékkel!xD:p

jófarmerlány és kutyaszálló kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Türelmetlen voltál;) Várj össze 20 darabot;) s ott már nyagyobb eséllyel meghalgtásra kerül az imád...

kutyaszálló és feki13 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.