Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Eddig a legtöbb piccoló amit sikerült a pajtában tartanom az 18 db volt.
    Mikor már nem bírtam tovább, kitettem őket hátha...
    Nos, Multitaszking és Pogó show hegyek természetesen. :eek: Talán 3 olyan lett amire azt mondtam, hogy oké.
    Most összejött egy Jack ajándéka aminek örülök. :)
    Ismered a mondást, ki a kicsit nem becsüli... meg a remény hal meg utoljára... Tudok még ilyeneket. xD

2. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia! :D

Egy egész területnyi piccolót nyitottam tavaly ősszel, 40db környékit, egy darab virágfestés se esett belőle :D :D :D :D :D
    Legutoljára azt a két szerencsétlent úgy nyitottam, hogy 2-3db tettem ki egyszerre ahogy az eventből érkezett...:D
    Levéltánc, élőholt, fényfesztivál, nem rossz nem rossz, viszont mivel bahára teszem őket, így a fényfesztivál marha nagy segítség oda! :D

40/0-nál se jött, minek gyűjtögessek hónapokig? :D Sokkal nagyobb a csalódás mint így apránként ;)

vihence, kuekev, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  3. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

A 2 eventből nyert 3 láda: 2db Pogó Show + 1db Havermackó. Talán a "nagyon szépen köszönöm ezeket a csodálatos ajándékokat ezekből a nehezen megszerezhető ládákból" lett volna a helyes ami eszembe kellett volna, hogy jusson, de nem ez volt :) Asszem csuklott az egész programozói iroda családfával, varázsfával, felmenőkkel együtt :)

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Persze értem... ha sokat nyitottál volna... javasolhattam volna az apránkénti nyitást:p

kutyaszálló és feki13 kedveli ezt.
  5. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Hurráááááááá,:inlove: sikerült a második felhőt is meszereznem. Most pedig következik a ráadás:D a piccoló amit csak holnap fogok megszerezni. Nagyon tetszett ez az esélyegyenlőséges event , naponta 3 aratás, 2 kiszolgálás és mindezt kosár nélkül. Nagyon nyugalmas 2 hét volt. Mindenkinek hasonló sikerélményt és nyugis játékot kívánok.

6. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Tettem ki, lehet már késő.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Gratulálok! Nekem is ma kész lesz!

8. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Lehet hogy van ilyen de a jelenlegi eventbe kerti gereblyét kért amit a piacon nem lehetett megtalálni, viszont a gereblyét először nem ismerte meg a játék, frissítés után elfogadta beadandónak.

sutimami57 kedveli ezt.
  9. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    A két piccolóból, lett 1 élőholt kincs, 1 tündér termálforrás. :( :(
    Na erre mit is mondjak, inkább semmit.

10. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

40 piccolóból semmi olyan, amitől ugrálhatnék..... :eek::eek:

-Holdfeny-., GA-BI-O-Farm és sutimami57 kedveli ezt.
  11. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Felhők beüzemelve. Piccolók a raktárban, amik sajnos értéküket vesztették mióta könnyebb hozzájutni. Karneváli kocsit nagyon keveset tudtam indítani.
    De legalább eljutottam az event végéig :)

12. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nagyon ügyes vagy! Én valamit nem jó csináltam, nem lesz meg a második felhő. Az esélyegyenlőség tetszett! Üdv.

apumbiapa kedveli ezt.
  13. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Befejeztem! Pedig nem voltam mindig gépnél, kosarat sem vettem, s bár az eleje nagyon lassú és uncsi volt, a hármas pontszámot felemeltem hatosra. A felhőt beüzemeltem. Köszönöm az ismertetőt, a tanácsokat! Szeretem ezt a remek közösséget!

jófarmerlány, Mica67, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  14. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép napot Mindenkinek!

Hát... vagy én voltam béna, vagy rosszul van megalkotva az event, mert most tartok 149-nél, már biztos nem lesz 250 sem.

Evita-55, szöszi50 és Julcsi-néni kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem feltétlenül bénaság az oka annak, hogy nem sikerült végigérned az eventen. Itt a Csevegőben sok-sok megoldási javaslatot találhattál a 2 hét alatt, ezeket érdemes mindig elolvasni, mert hasznos lépésekre hívhatják fel a Játékosok a figyelmet, amire esetleg mi az ismertető (akár többszöri) olvasásakor nem figyeltünk fel. Ami fontos volt, hogy Rackó és a második héttől Töfi megrendeléseit minél többször ki kellett szolgálni, mert ezekkel tudtuk a haladási pontokat gyűjteni. Az ajánlatok 7 óránként frissültek, s ebben a 7 órában lehetett mindig teljesíteni. Ha Te mondjuk csak naponta 1x szolgáltad ki a 2-3 lehetséges helyett őket, akkor nem tudtál végezni. Az eventnövényeket érdemes volt vegyes méretű talajba vetni, mert úgy kevesebb magot kellett visszavetni a földekbe. Ha volt rá lehetőséged, akkor ezeket naponta 3 - 4 alkalommal lehetett aratni.
    Érdemes mindig a csevegőt olvasni, s a többiek által megosztott taktikák alapján megalkotni a saját lehetőségeink alapján a kivitelezést.
    Igen, most akár többször is újra kellett tervezni a két hét alatt, mert Rackónak 2 küldetése és Töfi később érkezett a játékba, nem volt még az elejétől fogva itt.
    Ahogy azt már többen megírták, kosár vásárlások nélkül is végig lehetett érni az eventen, ha volt lehetőség megfelelő mennyiségű aratásra, megrendelés teljesítésre.
    Sok sikert a következő eventek tervezéséhez, teljesítéséhez! További jó játékot!

16. -Holdfeny-.

Bocsánat, magamat idézem... 8)

Nem nem tervezek túl sokszor magammal beszélgetni:p
    Most is csak kiegészíteném.... :D

A fent említett leteremtő levél tette széppé ezt a dögunalmas rétestészta eventet! Köszönöm az írójának! Még mindig tudok rajt mosolyogni!:inlove: Ha ezzel együtt kellene értékelni a -10 értékű eventet.... lehet +11-et adnék rá;)

bocsinet kedveli ezt.
  17. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Hát sajnos nem tudom végig vinni az eventet. Ha nem tudsz időre aratni akkor ez van, ez nem az én eventem volt. 217 pontnál tartok, tehát biztos hogy estig nem lesz meg. Most arattam, ültettem.

DevilMókus kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

A második felhőt azért még elérheted;) Remélem...

19. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Szerintem nem lesz meg, mert kevés növényt tudtam visszaültetni. Egy óra 23 perc van a következő 7 órás nyitáshoz.

20. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Valamit én is nagyon elrontottam 239 szinten vagyok, szinte minden evenetet megcsinálom - nem 0 percezem, mert nincs lehetőségem . Most csak a 172 pontnál tartok, ennyi lett - estig sem lesz jobb a helyzet, még 2x aratok. Szomorú

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.