Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 25.9.25, 19:10.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyelesdorgo

nyelesdorgo Junior szaki

Szia!

Sztem ott rontottad el, ahol én, majdnem... De, időben, kb. 9 nap után, megvilágosodtam... Így estére éppen meg lesz a 250 pontom. Vagyis, az első naptól kezdve, 7 óránként (lehetőleg) be kellett volna adni a nem event növényt kérő részeket a megrendelőknél a pontok miatt. A lejátszott játék csak bónusz, a 250 nem ott dőlt el... De, marad 1 pontos event - nálam...

Üdv: Nyelesdorgo

2. ÁLOMFŐLD

ÁLOMFŐLD Fórum-zöldfülű

Sikeresen végeztem az eventtel koccra 7 farmon. Naponta 3aratás,2kiszolgálás.Ebből ennyi elég is volt.

3. edit101977

edit101977 Utánpótlás-írogató

Csak az tudja teljesíteni aki , éjjel - nappal játszik. Vagyis nem dolgozik , nem alszik.

Tina0728 és DevilMókus kedveli ezt.
  4. Negedi

Negedi Járnitanuló

Mert ez egy átgondolatlan event. Nekem is van 100 alatti szomszédom. Olyan mennyiségben kapja a növényeket, hogy idő mire termel belőle. Sok állata van, de mindnek táp kell. Vagy egész nap csak veri a gépet, vagy élvezi a játékot és nem száll bele meggondolatlanul egy ilyen eventbe. Azt is értem, egy milla alatti csp-vel nem tud vásárolni állatokat, terményeket. Néztem magamnál, hát volt olyan gazdi aki 300 db állatot kínál nem potom összegért. Enged el és csináld lájtosan. Ha olvasod, magasabb színtű gazdák is háborognak. Valaha jó kis event volt. Akkor én is kisebb voltam, de 5-6 szintet léptem. A szomszédom még az ezer és egy lovagot sem tudta csinálni. Ott az aranybanán hiánya miatt. Fel a fejjel.

5. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Sziasztok
    Sikerült begyűjteni a második felhőt is ,bár nem sok esélyt adtam az elején neki .A 2 piccolo ládát később nyitom ki .
    Köszönöm a sok segítséget amit itt sokan leírtatok .

Mica67, Csoki2020, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Detto. Én is így állok.
    Nem nagyon értem rá .

Sokszor volt hogy este le érett de már nem arattam le stb
    Ez van.Jó pár éve volt hogy nem sikerült event ,ilyenek is kell lennie.

fakír1020, bogika1956, Mica67 és 2 más kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Karneváli forgatag event ma este 22 órakor véget ér.

Aki még termeli a növényeket, az figyeljen rá, hogy időben arasson, ha 17:30 előtt learatsz, akkor vízzel - trágyával még egy kört tudsz termelni, 4:20 alatt beérik a növény.
    Akinek 14:55 előtt elindult a 7 órás számlálás, azokhoz visszajön még 22 óra előtt Rackó és Töfi új ajánlattal.

Ellenőrizzétek, hogy a lehetséges megrendeléseket teljesítettétek-e, van-e még kelléketek a Mini-játék indításához (Szivárvány vagy Háromágú szigony). Érdemes a Mini-játékokat lejátszani, mert a Visszaváltási értéknél egészen biztosan több TP-t, CSP-t lehet a kosarazással begyűjteni, s mellé még érkezhet akár láda is, meg más hasznos dolog.

Akinek még van teendője, az figyeljen rá, hogy ne hagyja az utolsó pillanatokra a beadásokat, mini-játékokat, nehogy kicsússzon az időből, s ezért lemaradjon egy-egy jutalomról.

Aki még leadná szavazatát, vagy módosítana azon, az a Csevegő zárásáig még megteheti. Köszönjük!

Sok sikert Mindenkinek a hátralévő időben!

Swartsch, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  8. nagycsibe23

nagycsibe23 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! tudom furcsa kérdés, de ebből az eventből kapunk "talányos fák ládáját"? Mostmár nem tudom hanyadjára kaptam, de egyszerűen nem tudom visszakövetni, hogy honnan is érkezett.:)

9. Dolphin

Szia,
    Talányos fa ládáját ebből az eventből nem kaptunk, azt Szintlépéskor kapunk egyet a 201-es szinttől kezdve.
    Itt találsz a ládáról információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Új-szintek-a-farmos-területen.16726/#post-875660

Swartsch, genka53 és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Sziasztok! 229/250 itt tartok....1pont hiányzik a második felhőhöz!!! Hááát nem tudom meglesz-e.....

Ananke kedveli ezt.
  11. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én is jártam már így, most viszont van növényem, de nekem nem jól jött ki ez a 7 órás berakási lehetőség, így megmarad, csak az első felhő van meg.

12. Csoki2020

Csoki2020 Járnitanuló

Szia! Nem tudok veled egyetérteni, mert a legkisebb farmom 93-as szinten van és mégis sikerült végig vinni. Persze nem lustálkodtam tettem a dolgom. Igaz, hogy aki 2-3 műszakban dolgozik annak nem feltétlenül volt ideje időben aratni , de ha valaki igazán akarta meg tudta csinálni. Csak hozzáállás kérdése.

jófarmerlány és genka53 kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Na kérem, itt a vége, fuss el véle! :D

Elkosarazgattam volna még, de már elfogyott a muníció. Napi négy aratás és három kiszolgálás szisztémával játszottam.
    Mivel Rackó és Trüffel Töfi már úgysem érne vissza az event vége előtt, így most leálltam. Mindkettő minden megkért dolgot megkapott, minijátékok lejátszva. Jöhet a következő event. ;):):D

Köszönöm a játékot, a 9-es osztályzatot feljavítottam 10-re. Nekem tetszett az event, és a ciklusidők között bőven volt időm más dolgokra is. :)
    No, csak hamar, hamar, gyűjtsetek és adjatok be mindent amit tudtok, mert 22:00 -kor záróra van! :inlove:
    Gratula a végzetteknek, és gyors, sikeres befejezést a még küzdőknek! :D:inlove:

Swartsch, kr.lola, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  14. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Nekem sem sikerült ez az event. Nagyon bánt de munka mellett nem volt idő aratni napközben :(

DevilMókus kedveli ezt.
  15. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

És meglett....230/250...:) Pipa:)

Ananke, kr.lola, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jól kiszámoltattam a végét.

Swartsch, PZoli64, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  17. vályog60

vályog60 Utánpótlás-írogató

ritka hogy sikerül egy event ez sikerült de nem fogok bele többet ilyen éjszaka aratósba

18. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Az utolsó kosarazás adott 3 azaz három darab bónusz ládát. Annyira meglepődtem, hogy majdnem kiesett az utolsó a kosárból :)

Swartsch, jófarmerlány, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Ha most jól nèzem, akkor vetek aratok , kèt hèten keresztűl...beleunom magam, összezavarodok, de most ha jól nèzem a második felhő nem lesz meg...hogy kelk ezt kiszàmólni??A multkori hasonló event ami nekem nagyon új a jutalmazàs kiszàmolàsàban, sem jött össze!Biztos èn nèzek el valamit...de ha megint ilyen event lesz akkor inkàbb kihagyom...nem kinlódok vele!

20. Dolphin

Szia,
    itt a Csevegőben többen is megosztották a teljesítési taktikájukat.
    Ami lényeges volt, hogy Rackó és Töfi (amikor megérkezett) megrendeléseiből minél többet teljesíteni kellett (volna), mert ebből lehetett a Haladási pontokat gyűjteni. Nem mindig tudtuk az összes igényt teljesíteni, de a lehetőségünkhöz mérten a 7 órás időtartam alatt minél többet kellett volna.
    A jövőben, ha nem értesz valamit, s a Csevegő elolvasása / Játékos társak ötletei, javaslatai sem segítenek a kérdéseid letisztázásában, akkor gyere és kérdezz még az event elején / indulás utáni napon. Most az utolsó órában már érdemi előrehaladást nem tudsz eszközölni. Főleg, ha sok pontod hiányzik még a 2. felhőhöz.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, PZoli64, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.