Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Karneváli forgatag - 2025. február

Az event kezdete várhatóan: 2025. február 27. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. március 12. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: event területes, növénytermesztős, felröppenős, megrendelő-kiszolgálós, mini-játékos
    Eventnövények: Manyalóka, Pattogatott borsó
    Felröppenők: Cukorkahal, Művészpaletta
    Malomtermék: nincs

Különleges kellékek: Szivárvány, Háromágú szigony, Haladási pont
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 30. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event az eventes területen zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    a térképen, a Főfarmon, Szédült Szántón, Bahamarama ültetvényen és az Esőerdőn megjelenő eventbejáratból érhető el.

[​IMG] [​IMG]

Az event bejárata elérhető a Szédült Szántón, Bahamarama ültetvényen és az Esőerdőn, de ezeken a területen NEM zajlik az event!

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne ültessétek el az eventnövényeket!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője
    >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője
    >> ITT << olvasható.

2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

GA-BI-O-Farm, Swartsch és .dina1. kedveli ezt.
  3. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Nahát! Ekkora csalódást!:oops: - a rendes karnevált felcserélték, pedig hogy vártam! Mindig van lejjebb! - majd megint jönnek a "vedd meg, vedd meg" alternatívák!>:( Tudom, elvileg nyugodtan lehet mást termeszteni addig, de azért ez nagyon-nagy csalódás, legalábbis nekem!
    Sok sikert annak, aki belefog!

rejszijudit, Szirák, dögös92 és 35 más kedveli ezt.
  4. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Ezt is elronttoták

Goldros, Laca-farm, dögös92 és 17 más kedveli ezt.
  5. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Maximálisaín egyetértek! Egyre pocsékabb eventek érkeznek, sok sikert annak, aki belefog.

Szirák, dögös92, Szmituri és 18 más kedveli ezt.
  6. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Hát igen, minden évben erre gyúrtunk, hogy majd itt összekapkodjuk az ajándékokat, feltöltjük a raktárat, ezt most bekorlátozták rendesen. Hasonlít a büdzsére, nem osztogatunk, mert nincs miből, inkább fosztogatunk.

Szirák, dögös92, Szmituri és 11 más kedveli ezt.
  7. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

Őszintén szólva....nem szeretem az ilyen rétestészta-típusú, elnyújtott eventeket. Az eventes területet meg főleg nem. Valami logikus magyarázata van, hogy erre kattant rá a BP?:sleepy:

kloszági, Méry5454, Neni60 és 4 más kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok. Azt már tudjuk, hogy az eredeti KIRÁLYNŐ nem tér vissza többet, sajnos. A majom egy silány utánzat volt, de azért csak-csak csinálgattuk. Most aztán hatalmas dob pergéssel be futott egy teljesen új játék. Kár volt. Nekem egy agyon bonyolított, el ......... event lett belőle. Alig vártam, hogy végre be zárjon az eventes terület, erre itt a következő. Két hétig ki centizve minden idő, tevékenység, hogy végig ki tartson ez a szuper játék...... A készítőnek nem tudok gratulálni. Magamnak inkább, mert az első karnevál, amit tutira nem fogok csinálni. A jutalmakat, vagy minek nevezzem, csak át futottam..... 2 felhő, két piccoló, ami említésre érdemes. Két hétig lehet kavarogni, agyalni, figyelni.... Aki el kezdi, sok sikert!

rejszijudit, csilla0270, Szirák és 16 más kedveli ezt.
  9. Liliom44

Liliom44 Haladó

Igen sok, sok pihent agy kellett, hogy ezt az eventet kitalálják, de minek. Az első karneválhercegnőset kellett volna visszatenni a programba. Minden évben jön a kocsi és egyre silányabb, érdektelenebb, bonyolultabb. 15 éve csinálom szorgalommal, türelemmel, legtöbbször örömmel, de most verte ki a biztosítékot ez a nyögvenyelős borzalom. Már akkor is felháborodtam, amikor új területeket állítottak be és a Baha szintlépését megszüntették. Elnézést kérek azoktól. akik szeretik és csinálják. Kérem, ne válaszoljanak azok, akik élvezik ezt a típusú játékot /minél bonyolultabb, annál jobb/, tudom, hogy minden vagyok a szemükben, csak jófarmer nem.

rejszijudit, csilla0270, Szmituri és 24 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Én ki nem állhatom ezt sz eventes területet,azt hiszem még egyet sem sikerült befejeznem itt.Nm gond aki csinálja,sok sikert!

Anna051955, Lizikertje, ho-hoboy és 14 más kedveli ezt.
  11. hugineni

hugineni Aktív író

Ügy vártam ezt az eventet´szorakoztató és izgalmas volt´nagyon szerettem csinálni´de ez ami most jön?????Inkáb nem minösitem´mert még le tiltanak´´Mörfi törvéna amit el lehet b......niázt el is b......szák.egyszerüen el vezsik a játék örömét.

athosz, máriamargit, mingo826 és 3 más kedveli ezt.
  12. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Eljött az a pillanat ,hogy el sem kezdek eventet,sajnálom,mert az egyik legjobb event volt ez a karnevál.Jól el is lett ....-va,és az event területen??????Hogy?Ki tud egész nap a gép előtt ülni? Na meg tényleg ezek ajándékok kész röhej.Mobilról meg ugye nem lehet,mivel meg sem jelenik a terület.Köszi.Sok sikert és xanaxot mindenkinek aki csinálja.

tereza6517, athosz, ho-hoboy és 17 más kedveli ezt.
  13. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Senkit nem törlünk/tiltunk a negatív hozzászólása miatt.
    Amiért általában törlünk ilyen esetben az a magyar nyelv helyes használatának szinte teljes mellőzése (ami nálad épp a határt súrolja...) és a trágár szavak, kifejezések megjelenése a hozzászólásban.

Mivel a csevegőben jelentetted meg a hozzászólásod, amely inkább panasz volt, mintsem csevegő téma, ezért áthelyeztem ide a panaszládába. Legközelebb kérlek, hogy figyelj a magyar helyesírás szabályainak - lehetőleg - teljes betartására, mivel megkönnyíti mások számára az értelmezést és a félreérthetetlenséget.
    Köszönöm ha így teszel legközelebb.
    Megértésedet köszönöm!

-Böcsi-, GA-BI-O-Farm és nagymami2 kedveli ezt.
  14. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Azt az egy farmpengőt "mind" adja??? Nahát! El vagyok ájulva!!! A ládáktól is! A felhők learatásakor több jön egyszerre, mint itt kínlódva majd. Az is igaz, hogy első olvasatra nem kicsit magas nekem!!! Kár, hogy szétverték az előző karnevált, az jó volt, alig vártam, de ez itt?? Elgurult a gyógyszer a vásárold meg kosarak felé!!!

15. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Hát?? Én akkorát csalódtam, hogy felér egy szerelmi csalódással!! Így szétverni egy jó játékot! - azért ehhez is tehetség kell!!
    Na és persze a kosarak! Már rosszul vagyok, mikor meglátom, hogy vedd meg, vedd meg, vedd meg! - jóformán még nem volt event, amit megúsztam volna vásárlás nélkül.
    A magyarázatok teljesen jók, tényleg nagy munka, köszönet érte,:inlove: de még így is háromszor el kell olvasni, hogy valami megmaradjon a fejben.
    Attól tartok kihagyom, pedig a tigrises láda jó, ha elég gyűlik össze, van benne piccoló is, de akkor se hat meg...
    Jó munkát mindenkinek, aki belefog! ;)

athosz, máriamargit, Farm_Tadity_ és 7 más kedveli ezt.
  16. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Hát nem is tudom. Ennél bonyolultabb eventet nem tudtak volna kitalálni? Egyszer elolvastam, még megfontolom mert még párszor biztosan el kell olvasni. Most komolyan figyelni mit mikor lehet ültetni mennyi ideig, mikortól hol jön a felröpi. Agyrém.

athosz, ho-hoboy, máriamargit és 7 más kedveli ezt.
  17. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Hát egy jó pár éve játszom,de ilyen bonyolult eventet nem láttam még.Ötször olvastam el az ismertetőt de egy káosz az egész.
    Soha nem írtam még eventes panaszládába,de ez az esemény nálam viszi a prímet,negatív értelemben.

Tavirózsa, athosz, ho-hoboy és 9 más kedveli ezt.
  18. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Elolvastam Toma levezetését (köszi) és a sok-sok hozzászólást a csevegőben.
    Ismét teljesen pozitívan próbáltam szemlélni ezt az új karneváli eventet de ha igazak a számítások akkor ez nagyon messze áll attól a szórakoztató játéktól amit szeretnék játszani.
    Éjjel biztosan nem kelek fel aratni mert annyit nem ér az egész. Ráadásul ha csak úgy lehet elérni egy esemény végéig ha meghatározott időközönként belépsz különben bukta van ráadásul 2 héten keresztül akkor az már sokkal inkább munka mint kellemes időtöltés.
    Ezzel a lépj be x óránként eventek erőltetésével szépen lassan kinyírják a játékot.

Szirák, ho-hoboy, barbi021951 és 13 más kedveli ezt.
  19. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Nagyon rég írtam bármiféle véleményt is, csak olvasom, lájkolom őket, írni majdnem teljesen felesleges.
    Az eventes terület nálam mindig veri a bizosítékot, mert kötött.
    Szinte semmi lehetőség, hogy az ember a saját ritmusában játssza a játékot. Ami ugye függ a fejlettségi szinttől, pajtakészlettől, pénztárcától, és nem utolsó sorban az időtől. Nagyon kevesen vannak szerintem, akik mindig a gép előtt ülnek. Nem is szeretnék ebbe a táborba tartozni, mert a mozgás hasznos.
    Az a legnagyobb baj, hogy ezeket az eventeket olyan emberek találják ki, akik nem a való világban élnek. Lehet törölni, gyermeteg, puhány , álomvilágban élő emberek, akiknek csak a virtuális világ létezik.
    Az sem egészséges, hogy a minijátékokat nem egyszer unokák segítségével oldja meg a játékos.Aki egyébként költ a farmra.
    Vége a panasz áradatnak. Ez a Karnevál királynő volt az az event, amit teljes szívemből vártam. Hát, ennek is vége.
    Ezt az eventet nem lehet végigcsinálni egy dolgozó embernek/de az unokáira vigyázó nyugdíjasnak sem/
    Sok sikert annak, aki véghezviszi!

Szirák, Tavirózsa, ritkabuza és 16 más kedveli ezt.
  20. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

sziasztok :) ez az event kedvencem volt, aztán totálisan leépítették, most meg totálisan érthetetlenné, kb követhetetlenné és teljesíthetetlenné tették [​IMG] nem csoda, hogy egyre többen abbahagyák a játékot [​IMG] sajnálom!!

Szirák, athosz, -Lola1977- és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.