Visszajelzés Karneválkirálynő - 2018. október - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hááááát!

Nálunk ablakcsere van, itt ülök a kupi közepén és learattam az első kört. Hát mit ne mondjak? takarítás után visszajövök.:cry:

2. ribizli4

ribizli4 Haladó

Lehet, hogy miattad van a galiba?

spagetti24, Sali~*.* és inanna11 kedveli ezt.
  3. zene53

zene53 Junior szaki

És aki nem tudta, learatta, oszt semmi! Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka. ez egy nagyon bölcs mondás. Event event hátán, nem csoda ha ők is belekavarodnak!

vazulneni8, inanna11 és drunyi kedveli ezt.
  4. Blökix

Blökix Fórum hercege

Az összes eventnövényem eltűnt!
    Kétszer szaporítottam fel,most ment volna komfortba.
    Akkor most mi legyen?
    Befejeződött az event?

5. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

sziasztok most arattam le az amarántot és nincs a vetőtáblán egy sem nem tudok újból vetni.
    segítséget kérek

6. emimó

emimó Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Etúnt a learatott eventnövényem. egy szál sincs. Kinek kell írnom?

7. Tothland

Tothland Járnitanuló

Sziasztok!
    Másnak is eltűnt az event?

8. narancsfa79

narancsfa79 Fórum-zöldfülű

ÉN MÁR VETEM CSOMAGOT IS AZAL MI LESZ MINDEN ELVESZIK MOST?
    HÁT LEGALÁBB TARTHATNA HÉTVÉGÉN IS

9. Madmartigen

Madmartigen Utánpótlás-írogató

igen, de akkor nem keresem

10. Rubifarm72

Rubifarm72 Fórum-zöldfülű

Na,igen.Pont egy cipőben járunk....Alig van időm rá.Én dolgozom,méghozzá olyan munkahelyen,ahol nem lehet belépni a farmra...itthon pedig ugye nemcsak erre van idő...Tarthatnának több szünetet...lassan elfogynak a normál növényeim,mert csak az eventesből kell termelni. Ha legalább végig tudnám csinálni....Kevés a kupon is..nem értem: hova ez a nagy rohanás????

spagetti24 és inanna11 kedveli ezt.
  11. Tothland

Tothland Járnitanuló

Azt írták, hogy a hiba kijavítása folyamatban, és nézzük a fórumot.

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Szia, írni senkinek, inkább olvasni . Vissza.;)

Sali~*.*, meszimarsi és vihence kedveli ezt.
  13. textilmánia

textilmánia Törekvő

Szóval és tettel a búzát sem tudom learatni : ) Kezd vicces lenni ez a történet ................

Bordórózsa és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Sziasztok!
    Rég jártam a fórumon, a munkahely és a sok event közötti rohangálásban erre már nem jut időm. :oops:
    Mivel most kényszer pihenős a királynő, gondoltam benézek. ;)
    Látom semmi nem változott :) az emberek sem xD Minek ennyiszer leírni ugyanazt? :wuerg:

Kedves BÁRÓ ÚR! Látom nagyon kivételes személyiség lettél! Számokban is kifejeznéd a többet? :p

15. mosa70

mosa70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! learattam az amarántot, de nem tudom újravetni.

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Látod... van ami nélküled is elromolhat:pxDxDxD
    Vagy még sem:music:xDxDxD

spagetti24, -hanny2-, imi010 és 2 más kedveli ezt.
  17. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

Sziasztok! azért kicsit meredek,hogy minden aratás előtt fórumot kell olvasni.Igen én is arattam azzal nem volt gond de vetni már nem tudok..A bónuszok peregnek szépen a mi pénzünkön.Megint mi szívjuk meg.Talán ezt a leválasztást lehetett volna 2 nap múlva meglépni.Csak azt sajnálom ennek nem lesz foganatja mert lehet törlésre kerül.

inanna11 és foresttom kedveli ezt.
  18. Marik33

Marik33 Törekvő

Most akartam ültetni a karneválkirálynő növényt és el tűnt az összes nálam van a hiba vagy a rendszerben.?

19. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Azért meglepne ha kétszer szaporítani tudtad volna..... 54 perc alá nem lehet levinni. Ne túlozzunk azért. Olvass nézd a napsütést, majd visszateszik az eventet.... Komfortba az első után keleltt volna, ha van termésbónuszod min. 200% egyébként nem éri meg. 3 kör alatt le lehet termelni simán a szükséges mennyiséget.

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Jogos! Bocs!:oops:

nagyjuli kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.