Visszajelzés Karneválkirálynő - 2018. október - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Most már nálam is. Az előbb még megvolt a pajtában a learatott Amarántom, most már nincs.

Lehet már csak holnap rántom :D

bosslady54, Brigi031976, R.Daneel és 2 más kedveli ezt.
  2. monika6767

monika6767 Törekvő

Jééééééééééééé, nekem se...

Pincsyyy és bendi1121 kedveli ezt.
  3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    Bakker, direkt addig pörgettem a party pörit, míg nem adott terménybónuszt. A +1-es, 6 órás bónusz is megy "üresen". :oops:
    És a Páromnak is odaadtam dajkálni a Picikét, hogy adjon egy pici szabadidőt, mert ez az az event, amit megéri csinálni.
    Erre nem találom a beszupertrágyázott, KKatázott növényeket, ezért felszaladtam megnézni, mi történt.
    Oké, oké, kompenzáció, már csak abban reménykedem, hogy kitolják az event idejét is akár vasárnap estig...

Rékuci1111, ursa11, -manoka80- és 4 más kedveli ezt.
  4. fruska3

fruska3 Utánpótlás-írogató

Értem!Köszönöm!

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Báró!;)
    Kérlek áruld el, hogy csináltad?o_O Mondd mit ültettél, hanyas szinten vagy? Milyen szinten van a legendád? Volt-e + termény bónuszod? Milyen termőkockákba ültettél? Mit ettél? Mit ittál?
    Stb.stb. Kérlek ne tartsd vissza magad.:inlove:

Rékuci1111, Imi*, Sikka1 és 12 más kedveli ezt.
  6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Olvastam a facén, hogy van akinek 3-4 ezer röpije volt kb egy órával ezelőtt.Vajon hogy csinálta?Lehet emiatt álltunk le?Ennyit kosárból sem lehet összehozni ennyi idő alatt

meszimarsi, jutka65 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

és ha nem folytatódik az event,akkor mit kezdjek a kosár tartalmával??

Bordórózsa kedveli ezt.
  8. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Gondolkoztam a kompenzáción. Mindenki kapjon 3360 db event növényt, 10 db papírmasét, 10 db festéket, 10000 db kosarat és hosszabítást vasárnap estig. Kedves módi, tolmácsolnád ezt a központ felé?

Mevilla, Lillafüred, lukimi és 19 más kedveli ezt.
  9. judorf

judorf Haladó

Én csak ezt a bizonytalanságot nem bírom. Mert szaporíthatnám a farmos páfrányt, de mi van, ha közben elkezdődik újra az event?
    Eh, lehet szénát ültetek, csak kapunk addig valami hírt a kezdésről.

kovacstne, rudcsi24 és hóóvirág kedveli ezt.
  10. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Ez elég nagy hogy is mondjam...... előttem a partypöriket és normál pörgetéseket is hogy legyen bónuszom végre meg is lett a +200 estére simán meglett volna a növény végre valami összejött volna.......

borcsa220, hóóvirág, Pincsyyy és 2 más kedveli ezt.
  11. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Én meg megtoldom a hsz-t legalább a terménybónuszt is kompenzálják legalább annyi idővel amennyi a javításra fordított idő.

Rékuci1111, kovacstne és hóóvirág kedveli ezt.
  12. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Remek ez a leállás!!!
    Éppen dolgozni indulok - éjszakás vagyok -, és úgy időzítettem - természetesen szuper trágyával!!! -, hogy indulás előtt arathassak, és ültethessek.
    Ennyit erről! Grat BP!!!! :mad:

rudcsi24, kovacstne és nagyjuli kedveli ezt.
  13. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Egy órát beáldozok ...3 páfrányt elültettem event kezdéskor és most kitettem 30db-ot.Remélem,hogy addig beérik?

Ribiszke kedveli ezt.
  14. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Összegezve az eddigi tapasztalatokat:
    - akik még az event leállítása előtt csináltak bármit is (arattak hosszút és akár event növényt is), az nem veszett kárba, ott van a pajtában az eddig termelt eventnövény és a felröpi. Csak vetni nem tudunk.
    - akik az event leállítása után arattak, azok valószínűleg bukták a felröpiket, mert nem ment az event. Ők eleve event növényt vetni sem tudtak. Itt "csak" az volt a gond, hogy mindig a szánkba van rágva, hogy amíg nincs jelzés, hogy OK az event, addig ne kezdjünk neki. Tehát aki mondjuk 17:15-kor aratta a hosszút, az már olvashatta volna azt is, hogy leállították. Tanulságos.
    - az is tanulságos, hogy mielőtt valaki a hiba észlelése után vadul gépelni kezd, előbb szánja rá azt a 40-50 másodpercet, és fussa át a legfrissebb 1-2 oldalt a csevegőben, a hibajelentőt és a közleményeket! Még egy órával a leállítás után is jönnek a kétségbeesett üzenetek, hogy "nem tudok vetni, akkor most mi van?"

-manoka80-, vihence, imi010 és 2 más kedveli ezt.
  15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kérlek várd meg a következő hivatalos közleményt.
    Amit tudunk, azt már mind leírtam vagy 20-30x

LadyM77, -manoka80-, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  16. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Pincsyyy kedveli ezt.
  17. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Egy felröpi sincs a pajtában, pedig mindhárom területen macskagyökeret (22,5 óra érési idő) arattam!:(

18. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Oké, hogy senkinek sem megy az évent, na de hogy a BP-nek
    sem.....
    :p

Pincsyyy, Mevilla, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  19. Olgika1948

Olgika1948 Járnitanuló

Sziasztok! Mi a bánatnak ez a sok event, ha a fentiek nem bírják? Az em ber ültet, beszórja mindennel, arat és sehol semmi.

20. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    4 után elvetettem a 10 magot, mindennel megraktam, a többi nagykockákra hagymát tettem szupertrágyával, most aratok, nézek, se eventnövény, se röpik. A hagymát nem tudom, hogy bekerült-e a pajtába.
    Az eventórán sincs jele.
    Oké, hogy rövid az event, de ennyire????o_O

Abbahagylak, ursa11, hanny65 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.