Visszajelzés Karneválkirálynő - 2019. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Szerintem nem is kell nagyon mozgatni , csak leheletnyit és pár milit jobbra vagy balra mozgatni .:p
    Aztán föntről nézni , hogy mi jön . :inlove:

Szösszenetem, zit67, gabianyus és 3 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

520 csillagos érmém van :inlove:Jó Pihenést Mindenkinek!:)

Imi*, nyaf-nyaf, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  3. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

40 kosárkával 730 érme! Holnap reggel készen leszek! :):):)
    Jó pihit mindenkinek!
    Üdv.: cirmi54

fabatka, zit67, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. bsand59

bsand59 Aktív író

egy csomószor egyáltalán nem dob csillagos érmét :eek:

zit67 kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Megrekedtem 1 pillanatra.
    Mi gyorsítja a bahás virágok érését? Talán semmi? Sosem használtam még. Azt hiszem. Hisz majdnem minden hosszú zőccség v egyéb volt eddig. :)

6. balfék2018-1

balfék2018-1 Utánpótlás-írogató

Köszi sikerült!!

Gio kedveli ezt.
  7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Csupán két felhősor: A legelső party pöris, közismert nevén a "virágos" felhősor (10% 24 órán át) és egy korábbi felhővásáron megszerezhető, Nyári szellő névre hallgató felhősor (szintén 10%, 4 órán át).

Ribiszke, fabatka, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sokat kell azért ültetni.Már készen vagyok, de meg is untam.1

Baháson ültetek még növényt,de édes kevés .Talán 1 nap alatt lesz vagy 4 izgő-mozgó kosaram.

9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm.
    Tényleg, a virágos oda is hat.
    A másikat meg kell néznem megvan-e.

Kuzdern, fabatka és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    A kedvenc eventem. Szerencsére egyre többször visszatérő event. A hozzá tartozó feladatsor 1. feladatait megcsináltam, aztán gyorsan el is játszottam. 3 milliót szedtem össze a farmra, bahát nem néztem. 1 AB, 2 csillag is belekerült a kosárba. Szóval nemhiába a kedvenc evetem. Egy baj van vele, hogy ilyen rövid ideig tart.... :(

Kuzdern, milanzs, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  11. Vérbulcsú955

Vérbulcsú955 Járnitanuló

Sziasztok!
    Érméből 40 játék után 18-as átlag. Volt 2db nullás kör is-ez természetes? Volt ilyen másnak is? Igaz volt egyszer 40 db is.Egy kicsit unalmas ez a szerencse faktor.

Ribiszke kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A csillagos érmét könnyű összekeverni a csp-vel, nagyon hasonló. Igen lehet,hogy egyet sem szereztél.... :)
    A tp-t jól dobálja ez is tény. Milliós tp mennyiséget össze lehet szedni egy kosarazással. :)
    Amire hajtasz,arra koncentrálj! :)

Utoljára szerkesztett: 2.3.19
    almáspite48, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia. Ma legalább háromszor jártam úgy, hogy a szemem sarkából láttam, hogy jobbról jön egy ezüstös valami, el is indultam az egérrel és a fele útnál láttam hogy ez CSp-s lesz. Megálltam és közben a bal oldalon meg lehullott a csillagos érme. No, akkor elmormoltam magamban egy-két keresetlen szót. :D
    Szia. Nekem volt ma kétszer hogy nem adott semmit, viszont utána adott 20-35 érmét, amit szerencsére el is kaptam.
    Átlagban pár játék után 20 érmét számoltam.

14. Vérbulcsú955

Vérbulcsú955 Járnitanuló

Szia!
    Úgy érzem nem a képességemmel van a probléma. A két érme is egész jól megkülönböztethető. Csak keveset ad.

15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem ne azt nézd hogy egy-egy alkalommal mennyit ad, hanem az átlagot. Átlagban lehet hozni a 20-t, ami azt jelenti hogy 43 játékkal meg lehet szerezni a felhőt. De legyen 60 játék ha ráhagyunk. 60 játékkal mind a 2 felhőt meg lehet szerezni szerintem.

almáspite48, GA-BI-O-Farm, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem vitattam a képességedet...
    Nekem nem oly könnyű megkülönböztetni a két érmét... :)
    Ezért írtam,arra koncentrálj, amiből többet akarsz... :)

GA-BI-O-Farm és Sanyat kedveli ezt.
  17. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Nekem leginkább az tetszik a mostani karneválos eventben, hogy a felhőhöz szükséges virágos kosarakat meg lehet szerezni a gazdaköriben, aki még pluszban akarja kapkodni, annak is van lehetősége folytatni.
    Van viszont valami technikai gubanc benne, mert a kosár néha leragad :( ha húzom, nem mozdul. Igazából a képernyő nem frissít folyamatosan. Mind1, így is sok cuccot lehet elkapni, nem vagyok telhetetlen :)

18. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Elvben estére meglesz mindkettő felhő.
    Utána ha lesz időm és csillagom meglátom mit veszek ki még pluszba,denagyon jó lenne a 2x2 -es alaphangon 9400TP/23h ez megszórva a tp növelőkkel.

Gio kedveli ezt.
  19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Még este meglett az érmékért a felhő, és maradt még 20 érme. Most kosárka felröpi hiányom van, de nemsokára beérik 3 terület egymagvú, meg a farmon szegfű és meglátjuk, hogyan is állok. Ha nem túl jól, nyomok főfarmon pár 0 perces kört, hisz onnan 4-féle felröpi jön. Valaki nézte már, hogy komfortban 1 2x2-es kockáról egyszerre mind a 4 röpi jön? Tehát ha mondjuk 30 föld van, akkor 30-30-30-30 röpi jön mind a 4 féléből?

Gio kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jó reggelt!
    Olyankor az a gond, hogy kiszaladt az egér a képernyőről. Nekem úgy sikerül jobban, hogy a játék indítása előtt, "bemérem", hogy jobbra-balra mekkora mozdulat a maximum és nem hirtelen mozdítom, csak lassan megyek előre.

Jó reggelt kukori! Nekem is megvolt a felhősorra való érme 42 vagy 43 játékból. 97 kosarazáson vagyok túl és nem vagyok elégedetlen a mostani karnevállal. Kis odafigyeléssel azért egész jól jönnek a cuccok, FP is jött 250 körül, a csillagos érme átlag 20, a végére szépen kiürítem majd a vegyesbolt számomra hasznos részét. A tp-ről ne is beszéljek, tegnap léptem szintet de ma már jól látható a zöld csík haladása, ami azért jó dolog, még ha nem is elsődleges számomra. Persze a talányos ládában megint nem volt mamutfa:cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.