Visszajelzés Karneválkirálynő - 2021. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 10.11.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Jó reggelt Kakaska.

Nálam volt már nem is egy 0 érmés ! (készítsd az almát szükséged lesz rá:D)
    S csak 18 játékról beszélek.
    Nem hajt a tatár van időm még bőven.
    Fél év után talán az első event amibe belekezdtem.

-W-595-, Zsuzsi-Nagyi, kovacstne és 12 más kedveli ezt.
  2. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Szép estét mindenkinek!
    Egy kérdésem lenne a szakértőkhöz. A pinkie pie sütije a jack ajándékára is hat?

Éva0315 kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kliensben látszódik úgy ahogy hoztam a képen.
    Webes felületen a jobb felső sarokban a beállításoknál is tudod állítani és ellenőrizni a nagyítás mértékét.

GA-BI-O-Farm, maszilva, Lenczy és 2 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Annnyiiiraa sajnállak, hogy el is morzsoltam pár könnycseppet.:D:D
    Sziiiiaaaaa Niki. :) Jájjjj, a piacon is olyan drága már az alma, hogy nem szeretném a királynőre dobálni, inkább megeszem :D
    Azóta már játszottam pár játékot, mindig kaptam legalább egyet, viszont azt észrevettem, hogy van amikor takarásban jön az érme, előtte van egy bonbon és mögötte van egy érme. Ezekből még egyet se sikerült elkapnom, mert mire észreveszem, leesik.
    Szia. Nem hat. Csak azokra hat, amik a polcra kerülnek, mert csak arra tudsz adni Pinkiet.

PZoli64, inanna11, Zsuzsi-Nagyi és 10 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!
    Jó, hogy olvaslak. Szoktam gondolni rád mindig, amikor az uni nem bírja a tempómat. :D Na de..
    .., olvastam a tenyésztési statisztikádat. Ma először vettem elő Pannikat, gondolhatod, járókerettel jöttek ki, úgy elvoltak gémberedve. :D Egy területre jöttek tizenheten. 2x2- es területen eventezek már ezer éve. 37 kockára adott 30 felröpit. Nem valami sok. Így most szerintem tenyésztek egy picit. Nagy veszteség lesz, hisz a cápára készítettem el, decemberre, de majd a Mikulással egyezkedek. :D ;)

97 jött a 132- ből. Még javítanom kell ezen is. Szerintem most rakok be lovat és darazsat. :D

PZoli64, inanna11, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Jájjjj, szegény pannik a sufnidban fetrengenek? :D:D Pedig amíg a bahán nem lehet 0 percezni, addig a pannik a megmentő sereg. 37 kockára 30 felrepi az elég jó, főleg ha rövid idő alatt kapod. Maniókázni szoktam sok pannival. 30-30 db 2x2-es kockát rakok 2 területre és egy az egyben adja a felrepit 21 perc alatt sz.trágyával és a 3 rövidítővel.
    A 97 felrepi is jó, kb. 100 körül adja a tenyésztés. Nekem most 101-et adott.

PZoli64, Fätum, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  7. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Köszönöm kedves vagy.

Éva0315 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Uhh! Tényleg! Köszönöm a választ! Kááár! :cry::eek:

kukori80 és Éva0315 kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Annyi Pannim azért nincs, hogy dolgoztassam őket. :D Jó nekik ott a helyükön. :) Másodikra 102 felröpit adott a tenyésztés.

10. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, nekem a kliens nincs beállítva, így valóban ez az ok. Holnap kosarazok s ha nem megy, akkor váltok kliensre. Addig is jó pihenést, köszönettel!

Sali~*.*, Éva0315 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. kukori80

10 feletti pannit már érdemes kirakni. Nem mondom, hogy nagyon látványos lesz a felrepi, de több napi eventezés alatt összeadódik ám a sok kicsi. Cserekor meg nem aludni kell, hanem tessék keresgélni. :D

ladislaw11, GA-BI-O-Farm, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  12. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Nekem csak 5+1 van, de azokat is igyekszem kirakni:)

PZoli64, gabianyus, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia. Nyugodtan rakd csak ki, hiszen azért vannak. A pajtában semmi hasznát nem veszed.

PZoli64, jucus100, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

reggelt!
    Így zárom a reggelt! ;) Pikkolok és Silófejlesztések vannak kiváltva.

soresne, jucus100, Lenczy és 13 más kedveli ezt.
  15. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Azt hiszem, most felfüggesztem a kosarazást. 4-ből mindig csak 6 db-ot adott. Tegnap 12-18 között. Hátha más időpontban javul a helyzet :)

Fuhur és Éva0315 kedveli ezt.
  16. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Eddigi 13 kosarazásból 171 érme van. Ez 13 átlag. Nem valami fényes, de talán most kezdem meglátni az érmeket, talán eddig összekevertem a CSP-vel!

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és ulmo12 kedveli ezt.
  17. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. 68 játékon vagyok túl, csillagos érmék szépen jöttek, de volt párszor, amikor egy sem, és volt amikor csak 1 (ami ugye 3 érme). De nem panaszkodom, 3 piccolo és a silófejlesztések kiváltva, maradt 37 érmém. Megyek tovább, amit még lehet event végéig kiszedem. Eddig voltak bónuszaim, innentől lassabb lesz a haladás. 10 pannikám van, plusz egy a tölgyön, meg egy szilvia nyuszi házam. Ezeket mind használom felröpiért, és látványos. A kis farmok minimum 300 röpivel vannak lemaradva, ott csak 1 pannik ülnek a tölgyön. Szóval ennyit jelent, így csak használjátok őket bátran ilyenkor. Sok kicsi sokra megy :)

Fuhur, Éva0315, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép napot Mindenkinek!

Szerintetek érdemes a gazdakörit is végigvinni?

Éva0315 kedveli ezt.
  19. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Inkább az eventhez tartozó gazdakörit érdemes csinálni és ha azok elfogynak, akkor jöhet a malomban keverés.

A gazdaköri részteljesítésével is elérhető a felhő, ha csak az a cél.

Üdv: Nami.

Éva0315, Kuzdern, szida57 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Egy kicsit "dermesztő", de nekem hajszálra ugyanennyi van. xDxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.