Visszajelzés Karneválkirálynő - 2021. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 10.11.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nagyon is érdemes, kevéssel kevesebb gazt kell beadni és kapsz virágos bonbonos kosarakat.;)
    Először az ezüstöket vidd végig, csak az ezüstökből 50 játékra való kosarat kapsz, aztán szépen sorba a többit.:)
    Összesen 65 kosarad lesz , csak a gazdaköriből, ami a felhőhöz bőven elég.
    Aztán majd keverheted a malomba, ameddig bírod, vagy akarod:)

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zoli :)
    Nem tudom, hogy Neked hogy sikerült, de a 4. tervedet sikeresen végrehajtottam:
    Elértem és megvettem mindent amit szerettem volna :):inlove: Még van pár növényem, amit malomba tehetek, csak a felröpivel állok kicsit csehül, de már tettem róla, hogy megkapjam a szükséges mennyiséget.
    Egymagvú tök érik maja maszkkal és a két zöldségekre ható természetgyógyász éréscsökkentő termékkel együtt másfél órán belül aratom. szupertrágyával megszórva. Kipróbáltam a tenyésztést is, de szupertápom viszonylag kevés van jelenleg, így azt abbahagytam.
    Élveztem ezt a játékot. Köszönöm a kitalálóinak.
    Sok sikert mindenkinek, érjétek el Ti is a célotokat.

3. Sali~*.*.*

Sali~*.*.* Utánpótlás-írogató

Dettó :):)

jutka190226, szellorozsa, Éva0315 és 7 más kedveli ezt.
  4. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. 60 kosarazáson vagyok túl. Felhő bezsebelve, 2 fejlesztés, és 2/fél piccolo eddig az eredmény. 750 érmét sikerült eddig begyűjteni. Messze még a vége, felröpit gyűjtök én is, még van mit vásárolni.

-Erbrow-, jutka190226, szellorozsa és 9 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    9 és 27 érme között mozog az én átlagom...több valahogy nem megy...már a szemüveg is előkerültxD:D

-Erbrow-, Tavirózsa, jutka190226 és 17 más kedveli ezt.
  6. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Szia. Nem rajtad múlik, hanem amit a gép dobál, nekem sem egyforma a három farmon az eredmény. Ezen a farmon pl 2 fejlesztés 3 piccolo 65 kosarazásból, és van még 7 érmém. Ez 807 érme. Majd lesz még jobb is talán.

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

70 játék 873 érme;) Játszom tovább, van még a boltban tetszetős dolog;)

jutka190226, szellorozsa, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!:inlove:
    Jó pár hónapja nem játszottam, most a karneválkirálynő kicsit visszacsalt pár napra, úgy is mondhatom, jókor vagyok jó helyen.:D Kuponom alig, egy régi gazdaköriből vettem ki 12 órányi melóst, most hajtok a következő szintre, kell hozzá vagy 80 jávorszarvas...jaj. Amatőrben tolom most pár napig, aztán meglátjuk... 18 játék kipipálva, szóval sehol se tartok, délelőtt kezdtemo_O. Izgi:D:D:D...

9. -Holdfeny-.

Örülök, hogy visszatértél;) Valóban egy nagyon jó eventet kaptunk most;)

-Erbrow-, kovacstne, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Annyit még ami a 27 érméhez kell nem is dobált nálam a maki. 18 volt a maximum.

jutka190226, szellorozsa, soresne és 5 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Szia!

Nem rossz a 18... csak ne nagyon legyen kevesebb:music: Nálam 21 volt a legtöbb;) 3 a legkevesebb....

jucus100, jutka190226, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Szerintem picit túltermeltem a növényt. :D

jucus100, Hagymácska55, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Kár, hogy nem piacképes:music:

jutka190226, inanna11, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  14. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

sziasztok!
    50 játék 579 érme, a legtöbb 24 a legkevesebb 3, a 0 db érmét három szor ismételte meg ;)

jucus100, jutka190226, cirmi54 és 4 más kedveli ezt.
  15. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Csak egy egész picit ;)
    Én most nagyon lassan, komótosan haladok. Mindig akkor kapkodok, és termelek túl, amikor pont nincs mire használni a növényt.
    Eddig még nem kosaraztam, jelenleg 753/14043 röpi/növény várakozik, plusz a földben lévő. Úgy tervezem, ha meglesz a teljes alap legyártandó mennyiség akkor végigjátszom egyben. A többi meg majd lesz valahogy.
    R

jutka190226, Éva0315, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  16. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Az én állásom 0/0 xD vagyis, még nem játszottam, mert tegnap este és ma reggel épp csak aratni-vetni volt időm, délelőtt nem tudtam farm közelben lenni, délután pedig dolgozni voltam, de remélem majd utol érem magam :). Perpill 13 db virágos bonbonos kosár várja, hogy tologassam :);).

jucus100, inanna11, Éva0315 és 4 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem akartam ennyit, nem figyeltem rendesen, csak arattam, vetettem. Volt 5 db 100%, 1 db 200% és paár db +1 bónuszom. Mindegy, ez már marad. Próbáltam az amarántot elültetni a röpik miatt, de falakba ütköztem mindig. :D ;)

18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia nyuszkó :) De jó újra látni téged :inlove: Bár nem olyan mint a legelső, de mégis a Karnevál királynő felpezsdíti az életet. Kicsit bőkezűbben is szórhatná az érméket. :D 35 lejátszott játéknál tartok és te sem vagy lekésve semmiről. Hajrá szorítok neked :inlove:

jucus100, jófarmerlány, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

A legutóbbi játékokban én is így jártam, többször is. Most még csak nem is pörgettem, biztos ami biztos. xD
    Lejátszottam 32 játékot, 411 érmére telt belőle, nekem is jött néha 27 is.
    R

Kuzdern kedveli ezt.
  20. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Ahogy látom ezt az eventet se kell túlzásba vinni..:D

Fätum, zsani_apja és Éva0315 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.