Visszajelzés Karneválkirálynő - 2021. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 10.11.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Végeztem, felhő beüzemelve, fejlesztések + 2 piccoló már megvan! xDxDxD
    Most már "csak" a többi ajándékért karneválozok!
    További ügyes "kosarazást" kívánok mindenkinek!:)

jucus100, Fätum, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

99 kosárkába gyűjtögettem eddig;) van még mit kiváltani a boltból, szóval folytatom;)

szellorozsa, ildiko44, jucus100 és 9 más kedveli ezt.
  3. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia Gyöngy!
    Gratulálok!:D
    Lassan, de biztosan haladok a célom felé.
    Kiürítettem mind a három területet. Ixorával vártam a kezdést. A három területről
    kb. 330 felröpi lett 6 + 1 pannival.
    Vettem egy kosarat, és az első nap letermeltem a szükséges növényeket. (38.398 db)
    Végig csináltam a gazdakörit. Lejátszottam 68 játékot. Nyeremény 65 + 2 a kosárból
    és + 1 az ajándék.
    Először nem akart normálisan mozogni a kosarazás. Akadozott. Két egymás utáni takarítás
    és egy újraindítás után viszont helyreállt minden.
    Most 100 játéknál és 1.176 érménél tehát a listámban úgy kb. 2,5-nél tartok. xD
    Magyarul eddig sikerült a két silófejlesztés, a három piccolo láda és egy Neon ólas láda.
    Szorgalmasan "termelem" a felröpiket sisakbabbal. Maja maszk, bölcsesség eszenciája és
    gyógykenőcs a gyorsító.
    Ha szorul a helyzet, akkor még tovább gyorsítom szupertrágyával és beteszek pár
    kör tenyésztést. Egy baby boom eldöntené, hogy melyik fleröpi gyűjtést válasszam.

Aki végzett annak gratulálok, a többieknek további jó játékot.

-kaktuszable-, ildiko44, jucus100 és 12 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szépen haladsz, gratulálok hozzá.
    Nekem a maradék növényből és a felröpikből még összejött annyi, hogy két PP-t is sikerült kiemelnem.
    Technikai gondom nem volt, csak a ruther szállt el (nem volt tegnap NET-em), most a telefonom mobil NET-jét kötöttük a PC-hez azt használom várjuk a szerelőket, hogy cseréljenek dobozt.
    Sok sikert Neked a végéhez és mindenki és Te is érjétek el azt a célt amit kitűztetek magatoknak :)

5. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Eljutottam én is a 60 ik játékig. Felhő, 2 fejlesztés, 2 piccolo kiváltva. A 60 ik játék 30 érmét adott, ennyit még egyik farmon sem láttam. Játszom tovább, mert bőven van még mit csemegézni:)

nolina1965, jucus100, -Erbrow- és 6 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Mindenki rohan, nekem még a felhőhöz szükséges növény sincs meg. Pedig csináltam komfortban is éjszaka.
    Nem használtam Jack-et sem.(A kerék sem volt túl kegyes hozzám.) Ráérek, van még idő bőven mindenre.
    Ma talán összejön az alap mennyiség az event növényből. Utána fogok malmozni.
    Jó játékot mindenkinek !

7. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Első piccolo letudva :) Varázsfát kaptam:)

8. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Szia!
    A gazdakört végig beadod bőven megvan belőle a felhő. Utána is tudsz malmozni.

Fuhur, -kaktuszable-, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

150- et kosaraztam. Nagyon tetszik, maga a játék, végre. Előjött belőlem, hogy anno milyen jól lehetett itt szintet lépni, ahogy szórta a TP- t. Mondjuk akkor még kezdőbb játékos voltam. :D ;) Valamint, hogy mennyi aranybanánra lehetett szert tenni. Azokat is próbálom elkapkodni most is. Szóval, ez a felröpi, ami kicsit gátol most. Sztápom elfogyott, már ládákból is szedtem ki, de sajna véges a dolog. 35000 növényem még mindig van. Kíváncsi leszek meddig jutok a bolttal. Jó lenne, ha könnyen le lehetne leltározni a végén. ;)

hozom a bolt kínálatát ;) Érdekesség, hogy az érme mennyiség felvette a születési dátumom idejét. ;)

bejelentkezés_3

Zuhatagok szigetén megpróbálkozok a fákkal.

Utoljára szerkesztett: 13.11.21
  10. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

A reggeli játékok során jöttek a 27-es érmekupacok többször is, de szinte mindig bőven 10 felett voltam, alig 1-2x 10 alatt.
    Lehet, hogy a karneválkirálynő ebéd utáni kajakómában szenved, mert most alig akarja adni az érméket, szinte mindig 10 alatt dobál, abba is hagytam hamar (talán 12x kosaraztam). Este még próbálok párat, hátha felébred, ha akkor sem, akkor marad a reggeli friss gyakorlat.
    R

ildiko44, PZoli64, Koppi és 5 más kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    Köszönöm a tanácsot, de a Gazdakörit kihagyom inkább. Tudod, nem annyira számít nekem már a felhő. Eggyel több vagy kevesebb...
    Most inkább a saját teljesítményemre vagyok kíváncsi segítség nélkül..:)
    (Egyébként a 230. szintet tolom, azaz itt vagyok majdnem a kezdetektől...) :):)

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez nem egy átlagos felhő...

Biztos vagy benne, hogy nincs szükséged naponta +1 terményre...?

Felhősor

Karneválkirálynő felhősor 3.
    • Lezárási idő: 22:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 1.000 BTP x baha szint
      • Több trópusi TP a terményes ólaknál. Bónusz: 150%. Időtartam: 06:00 óra.
      • Nagyobb hozam a terményes ólaknál. Bónusz: +1. Időtartam: 01:00 óra.
    • Nem tematikus felhősor: tetszőlegesen választható 4 db 1x1 méretű és 3 db 2x1 méretű dekor helyezhető fel a felhősorra.

Fuhur, maszilva, -kaktuszable- és 14 más kedveli ezt.
  13. Mogyi

Mogyi Aktív író

Sziasztok!
    A 34.nél vagyok,csomó szép rózsa hiányzik,hosszú az aratási idő,18óra körül várható,aztán csak délelőtt aratok holnap valamikor. A piccolóra irtózatosan sokat kell váárnom :inlove:. Bónusz nincs o_Ode ihaj csuhaj fahaj, Sebaj!!Kedd 22ig végig fogom vinni az eventet.
    Jó szórakozást a játékhoz minden kedves farmozónak <3

14. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Én mindenféleképpen javaslom a gazdakörit.

Az ezüst fokozatok teljesítéséhez elég 13.550 db romantikus rózsa. (És 810 Bombonos kosár.)
    Ezek beadásával nyerünk 50 db Virágos bombonos kosarat, ami elég a felhőig.

Ha a malomban állítunk elő 50 db Virágos bombonos kosarat, akkor ehhez
    50 x 325 = 16.250 Romantikus rózsa kell.
    16.250 - 13.550 = 2.700
    Ennyivel kevesebb romantikus rózsa kell a gazdaköri ezüstfokozataihoz.

A kevesebbért nyerünk egy jó felhőt, és menet közben még el tudjuk dönteni,
    hogy csináljuk-e tovább a játékot.
    Ui: Köszönöm an-csika, javítottam az elírást.:D

Utoljára szerkesztett: 13.11.21
    -gyöngy-581, Éva0315, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  15. imike90

imike90 Járnitanuló

szia a siló fejlesztés mit ad és hány szintes

Éva0315 kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    ITT megtalálsz róla mindent. :)

17. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia! Félreértés elkerülés végett: nem 16.250 bombonos kosár kell, hanem 16.250 romantikus rózsa kell.

Éva0315 kedveli ezt.
  18. Koppi

Köszönöm a részletes megoldást a Gazdakörire. (De bíztam a Páncél Pannijaimban és eddig nem is csalatkoztam.) :)
    Ezért mondtam, hogy kihagyom.

Közben "beüzemeltem" a felhőt és eddig 56 játékon vagyok túl. Az összes P.ládát kivettem. Még a fejlesztést célzom meg, utána csak csemegézek. :)
    Időm, mint a tenger ...:)

Éva0315, -kaktuszable-, ildiko44 és 6 más kedveli ezt.
  19. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Felhő beüzemelve, a fejlesztés és a piccoló ládák kiváltva, ill. két bónuszláda. A piccolókat kiraktam, remélem, hogy szuper dolgokat fog adni. Játszom tovább a többi nyereményekért,igaz ma délután, és este a királynő nem nagyon adta az érméket, remélem holnap jobban adja majd. Mindenkinek további jó játékot kívánok. :) :)

-Erbrow-, Holdsarló, szellorozsa és 7 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    51/624 az esti állásom...a felhő megvan, a piccolok kiváltva;)
    Kedd estig mozgatom a királynőt, amit add mindennek örülök xDJó éjt...

-Erbrow-, Holdsarló, szellorozsa és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.