Visszajelzés Karneválkirálynő - 2024. június - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 27.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 11.7.24.
  1. 1

22 szavazat
    10.6%
  2. 2

1 szavazat
    0.5%
  3. 3

3 szavazat
    1.4%
  4. 4

1 szavazat
    0.5%
  5. 5

7 szavazat
    3.4%
  6. 6

1 szavazat
    0.5%
  7. 7

3 szavazat
    1.4%
  8. 8

6 szavazat
    2.9%
  9. 9

18 szavazat
    8.7%
  10. 10

145 szavazat
    70.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori!

[​IMG] én még mohóbb voltam, de mára már elfáradtam. Holnap még termelem a gazt aztán a felröpikért tenyészteni szeretnék.
    Pótolni kéne a tenyészállat állományomat az új szezon megérkeztéig :) Éjszakára komfortba rakom a növényeket az ültetvényen és esetleg az esőerdőben is, még megálmodom..
    A boltból is van még mindig valami amiket ki szeretnék váltani :)

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia gyöngy. Ügyesek vagytok, gratulálok. Én nem bontottam csak 1 területet, így lassan haladok, de amit szerettem volna, abból mindent kiváltottam, mert nagyon jól adja az érméket. 21 játékot játszottam, felrepire várok még mindig. :D Most először érzem régóta egy eventben, hogy jól lehet haladni. Talán történt valami változás odafent. ;)

3. -gyöngy-581

Én is ezt érzem már reggel óta amikor nekiálltam az adást közvetíteni :) A játék jól és hiba nélkül működik, simán és gördülékenyen tudtam eventezni, jó ütemben haladtam, szóval minden rendben volt és a kedvem is jó hozzá. Élvezem ezt az eventet és köszönöm annak aki meglepett bennünket vele :inlove::D:inlove: én pedig hagytam magamat meglepni :):inlove:

zotya280303, kutyaszálló, rozo52 és 5 más kedveli ezt.
  4. olgica63

olgica63 Junior szaki

Azért elfigyelem, hogy milyen empatikus játékostársak vannak. 10000 csengőpengő egy trágya? Nyilván aki már végzett tud eladni, de aki gyengébb és nincs annyi mindene, de szeretne haladni? Sajnos ilyen a mai világ is. Pedig ez csak játék. De mindenki gazdagodni akar.

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Azért ez nem egészen így van. Hiába rakja ki valaki olcsón, ha rögtön megveszi valaki más. Azzal csak felhúzza az árakat, mert ez a dinamikus piac. Ha van Vízicsúzda dekorod, vagy Lidérc lovacska dekorod, akkor rakd ki, abból kapsz sima trágyát.

PZoli64, kutyaszálló, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  6. csacsi007

csacsi007 Utánpótlás-írogató

Nem mindenki nyerészkedésből adja drágán a trágyát. Kisebb farmomon, ahol rendre üres a pajtám pénzt érdemben csak tágyából tudok gyűjteni. Az eventek alatt tudatosan termelem a trágyát és eladom, nem az eventnövényhez használom. Így később végzek az eventtel, de gyűjtök némi csengőpengőt, amit elverek a magtárba és a piacon, olyan különleges állatra, fatermésre, ami nekem nincs.

PZoli64, zotya280303, Fuhur és 10 más kedveli ezt.
  7. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Sziasztok!

39 játékból 1150 csillagos érmét kaptam. A többit majd vasárnap játszom addig is gyüjtöm a felröpiket. További szép estét mindenkinek.

Swartsch, kutyaszálló, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  8. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Ha ez az event ilyen marad (~56 órás) és visszahozzák a régebbi felhősorokat csillagos érméért, akkor messze 10/10-es élmény elé nézünk, nagyon tetszik a tematika és elég jó dolgokat is lehet nyerni, nagyon élvezem és ha pedig a felhősoros dolgot sikeresen eltudjuk érni akkor a legjobb eventté avanzsálhatjuk ezt. :D

9. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Épp az előbb néztem én is mert venni szerettem volna.
    1 tétel van kint a piacon 11,095 csp-ért.
    Inkább nem vettem meg. :)

zotya280303 és Swartsch kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    65 játék, 2250 érme. Várom a cserenapot. :D

Swartsch, inanna11, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  11. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Haladok én is szépen komótosan. Felröpire várok...aztán bevillant a tenyésztés, úgyhogy már nem várok a felröppenőkre :)

PZoli64, Swartsch, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  12. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

50 játékot játszottam le, van még készen 40. Eddig 1780 érmét gyűjtöttem. A legjobb eredmény 65 db volt. A disznó, a tupeló és a kukui kiváltva, ez volt a lényeg. Ma sajnos nem sok időm lesz játszani, ezért komfortba raktam a gazt, talán hazaérek a bónuszok lejárta előtt. Nem vadászok én sem röpire, holnap tenyésztek.

PZoli64, Swartsch, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  13. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!

Végre egy event, amit szeretek, és rengeteg új fát is be tudok majd szerezni remélhetőleg (ólra is hajtok, de egyszerre mindent nem lehet...). Sajnos nem figyeltem a fórumot, így nem készültem rá, de remélem így is jó eredménnyel zárom majd az eventet! A platánt az imént megszereztem, tehát már most megérte az eventet. :)

Mindenkinek sikeres karnevált, és szép hétvégét kívánok!

Kuzdern, Fuhur, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

A bolt is kifosztva... ;)

PZoli64, Fuhur, kisegércsaj és 11 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Sziasztok!

[​IMG] ennyi játékkal befejeztem a kosarazást :)
    Élveztem minden percét ennek az eventnek, köszönöm a játékot!

A boltból kivettem minden számomra fontos dolgot, már nincs több tétel amiért bármilyen extrát is áldoznék. Ha befutna még pár kosár abból keverek le és eljátszom, de lényegében meglett minden ami fontos volt. :D

Hasonló sikeres játékot kívánok mindenkinek és szép hétvégét!

16. Tomixxx

Tomixxx Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A csokiszelet, bonbon és társai finomságok jók valamire, lehet használni, vagy az csak járulékos veszteséges jutalom? xD

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

18. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nem tudom pontosan mire gondolsz. Ez egy létező event, felhősorral, dekorokkal, rendes 6 napos időtartammal. Évente kerül megrendezésre általában az év első negyedében, leginkább februárban. Ez most egy kivételes, gyors nyári karnevál.:) De, ahogy olvasom, létezik az az event, ami még harmadiknak indítva is kedves, morcogás nélküli:D. Tény, hogy bőkezű a Királynő. Az eventbolt is parádés, mindenki kedvére válogathat. nekem is már a pajtában a fák, ólak, ládák. A titokfák, titokólak a legvégére maradnak, ha még lesz annyi csillagos érmém extrák nélkül, mert cukorjuharra és narancs teknősre nincs szükségem;) van már éppen elég,sőt.
    A legjobb köröm 70 csillagos érme volt eddig.
    Neked is további tartalmas kosarazást.:)

19. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szia!

@Ableotory ezt írta: "Kedves Játékosok!

A központtal történt egyeztetést követően, szeretnénk tisztázni egy témát: a korábbi, még a kezdet-kezdetén megszokott karneválkirálynőt a központ nem tervezi visszahozni, pontosabban idézve "soha többet" nem kívánják megrendezni.

Ennek tudatában, a jelenlegi és a jövőbeli karneválkirálynős eventek a mostanihoz és a korábbiakhoz megszokottan fognak zajlani.

A Farmerama csapata"

Ebből szűrtem le azt hogy innentől kezdve ez az event a februári formájában többet nem lesz elérhető és ebben az 56 órás időtartamokban lesz játszható előre be nem jelentett módon. Ezért írtam amit írtam fentebb.

Neked is jó kosarazást!

inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Mint egy zseni így jellemezném magam, totálisan belezavarodtam a dolgokba és elkezdtem letermelni a kosarakat :oops: Szóval így a gkör helyett most szenvedek a sima termeléssel...frankón elcseszerintettem :sleepy: Jók ezek az egymásba érő eventek :cry:

PZoli64, kutyaszálló és -gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.