Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

kingababa64, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én erdővel várom ;) Nem akarok idegbajt kapni attól milyen lassan gyűlik össze a kosárka ...
    Szomszédok küldenek párat .. a többit meg megveszem ha hiányzik még ;)

-Mayacska85-, bindi5454, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  3. markulia

markulia Fórum-zöldfülű

sziasztok
    Kérdésem az lenne melyik föld tipust érdemes használni az eventnövény,gyorsabb menyiség megszerzése érdekébe?1x1 föld terület vagy pedig a komfort?persze minden joval megszorva mind a kettö érési ideje és menyiség érdekelne amit ad .bocs ha ez zavaro kérdés de nem találtam rola le irást..

bindi5454 kedveli ezt.
  4. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Gio kedveli ezt.
  5. markulia

markulia Fórum-zöldfülű

bindi5454 kedveli ezt.
  6. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sziasztok
    én mindenütt ólakat raktam ki kiváncsi leszek hány kosaram lessz

emocy91, Boccio71, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  7. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Nem zavaró a kérdésed, csak éppen NEM fox találni sehol erről sem leírást, sem értékelhető segítséget.
    Ugyan is minden játékosnál MÁS és MÁS a rendelkezésre álló terület, így felesleges is bárkit megkérdezni erről.

Amennyiben otthon vagy(gépközelben) és van is gépi munkásod, szerintem mindenképpen az 1x1-est válaszd.
    Telefon csörgése érésidő végére beállítva, oszt' akkor futás aratni/vetni. Jobban jársz, ha 1x1-en vetsz, amikor egész nap gépközelben tudsz lenni.
    Viszont ha nem tudsz gépközelben lenni egész nap(kb. 4:30 óra/percenként) akkor a komfort JOBBAN megéri. Hátránya: a komforthoz(hasonló érésidőre) kell a szuper trágya...
    ...ha nincs legalább egy területnyi (szupertrágyát naponta termelő) turbó fád...
    akkor szerintem meg se próbáld komforttal :)

Játsszunk egy darabban... :D:music:xD

csio70, pormacska1, kingababa64 és 6 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szia :) 1*1 földről katázva csatnival 4 gazt szüretelsz a vetőmagon kívül komfortban 14 a nyereség ... komfort felhővel karácsonyi sütivel ártatlansággal szuperrel + víz + trágya kb annyi idő alatt érik mint az 1*1 trágyával és vízzel ... Ha van munkásod én az 1*1 mellett szavaznék .

9. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Mikor lesz már kezdés, olyan izgatott vagyok, már majdnem learattam. Úgy kellett lefognom a jobb kezem, hogy a fórum felé irányítsam az egeret és ne a földekre :)

pormacska1, kukori80, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Még bő 4 és fél óra ;)

bindi5454 és Chate-farm kedveli ezt.
  11. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szerintem felszaporítani csatni használata mellett a sima 2x2-n érdemes fehér ártatlanság, karácsonyi süti és ha van gesztenyés felhő, annak beizzítása után - vizezve, trágyázva, szupertrágyázva, Kacsa Katázva, majd amikor elég az 1x1-re, akkor érdemes arra átváltani, és ott már csak vizezni és esetleg trágyázni.

Ha nem tudsz mindent használni kezdetben, akkor a csatni használata a legfontosabb.:)

Magdusnéne, zit67, ördög0 és 10 más kedveli ezt.
  12. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia :)
    Bocsi,de eltévesztetted!:) Katázva,csatnival 6 gazt szüretelsz 1x1-ről:)
    Szép napot,sikeres eventet!!

bindi5454 és sziszi1965 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Igen ? Én ugye nettó 4 re gondoltam ... Tehát bruttó 5 ... Na majd jobban figyelek ;)

bindi5454 és csopke1 kedveli ezt.
  14. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Elnézést,én olvastam figyelmetlenül! :)
    Biztos az eventvárás izgalma miatt!

Utoljára szerkesztett: 3.2.16
    sziszi1965 és bindi5454 kedveli ezt.
  15. Méhecske

Méhecske Haladó

Sziasztok! A ma induló eventel kapcsolatos a kérdésem. Mivel három kocsi feladatait "3x6" feladatot kell teljesiteni,lehet e egyi kocsiról a másik kocsi feladataira lépni anélkül,hogy mind a hat feladatot teljesiteni kellene. Természetesen az utolsó cukor bedobálós elkapós rész tudom hogy nem lesz elérhető,de ez engem nem is érdekel. Üdv . ICUS44

bindi5454 kedveli ezt.
  16. Laboviti

Szia!
    "Szabad átjárás" van a kocsik feladatai között.

sziszi1965, Gio, pormacska1 és 3 más kedveli ezt.
  17. Méhecske

Méhecske Haladó

Kedves Laboviti ! Köszönöm a válaszod. ICUS44

bindi5454 kedveli ezt.
  18. kingababa64

kingababa64 Haladó

Csak kicsit egyezünk,mert így számolva
    Amarántból így 9880 db
    Papírmasé 128 db
    Festék 30 db kell és
    Amarántliszthez nézem,hogy még plusz 5.120 Amaránt kell malomba.Így akkor Amarántból összesen 15.000 db. :) Anyám,borogass !!! :) :D

Gio, pormacska1, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia,
    a csevegő minden első HSZ-be be szokták rakni a táblázatot, hogy melyik területen milyen méreten milyen cuccokkal szórva mennyi mennyiséget ad az aratás. Most is megtalálod, a Segítség-összefoglaló az eventek teljesítéséhez.
    Amit föntebb írtak, hogy mikor komfortozz:
    - eventnövényhez szerintem nem éri meg, mert ha 4:48'-enként tudsz aratni, akkor kb. egyforma mennyiség jön le komfort-szupertrágyázva, mint 1x1-en csatnizva és a csatni olcsóbb. Általában 48 ó alatt le lehet hozni az eventgazokat, (legalábbis jó részüket), ehhez érdemes munkásokat használni. Ha van ilyened a gazdakörben, vagy kuponból ki tudod hozni, jó, ha nem, akkor arató-vetőre (most lesz akciója!) 2x7 FA-t rászánva a nagy részét meg tudod oldani (+1 FA az építő, ha most nincsenek 1x1-en a földjeid. A visszarendezést esetleg ki lehet bírni kézzel...)
    - komfortot csak akkor, ha egész nap nem tudsz gépnél lenni, de számíts rá, hogy kb. annyi mennyiséget ad egész napra, mint 1 aratás 1x1 csatnival - ráadásul 1 aratásért nem biztods, hogy megéri csatnit áldozni (csak akkor, ha utána vissza tudsz váltani, egyébként 1 tökleki sztem).
    - amit írt valaki, hogy komfort+ szupertrágya - ahhoz ugyanúgy gépnél kell lenni 5 óránként, pluszban kér 2 drága kaját. Ha kaja nélkül "csak" sztrágya, akkor durván 9,5 óra az érése (+ víz,trágya).
    - szóval mindenképp azdaságosabb sztem a munkásokkal 1x1-en.

20. kingababa64

kingababa64 Haladó

Szerintem nézz utána,mert 1-hez valóban 20 kell,de 2 kell belőle és így már nem is 20,hanem 40-nel szorozd a 128-at. :)

bindi5454 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.