Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kingababa64

kingababa64 Haladó

Én zizi vagyok,mert várom indulást. :D A kocsi feldíszítése 3 részből áll,ez tiszta. De lehet-e a 3 rész között ugrálni vagy bal-közép-jobb menni sorba ? Én ezt nem olvastam vagy itt nagy figyelmembe nem láttam. :) :D Jó lenne már kocsit látni. :D :D

szellorozsa és bindi5454 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez jó ;) Bár a feladatok nem túl változatosak ;)

3. kingababa64

kingababa64 Haladó

Szia!
    Szerintem 1x1-el a föld simán,víz, trágya + csatli,de én kipróbálom most töki lekivel,mert olcsóbb és azzal is kellene tudni teljesíteni.De ez csak én,mint zöldfülű írom tanácsként. :D :D

genka53, szellorozsa és nyaf-nyaf kedveli ezt.
  4. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Látom megy a buli az eventre várásbanxD Alig győztem utánaolvasni ezt a 16 oldaltxDxD. Mindenkinek szerencsés kezdést és jó játékot kívánok:D:D:D

5. kingababa64

kingababa64 Haladó

Laboviti!
    Köszönet "szabad átjárás" van kocsik közt " infódért ! :)

genka53, szellorozsa és Evita-55 kedveli ezt.
  6. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok, szerintem is 5120db amaránt kell 2x128db papírmaséhoz.

szellorozsa kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Ennyi szerepel az ismertetőben is ;) Remélem hamar meglesz a felreppenő és keverhet a malom .. csak gyorsan letermelem az eventgazt ... Gyors szaporítás .... Az első néhány kör szupertrágyával . S minden földi jóval megszórva ;)

8. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia, Hááát .. sok sikert a tőklekis megoldáshoz... kitartást is mellé tuti sikerül csak kicsit tovább tart.. mint a csatnival.;)

genka53, csopke1, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Dobok egy csatnit ;) Hogy gyorsabb legyen a termelés ;)

10. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Én is küldtem.Sok sikert az eventhez:))

kingababa64 és genka53 kedveli ezt.
  11. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szerintem árban sem jön ki jobban összességében, mert 1,5x annyi ideig kell használni és termelni vele, mint ha csatnizna, és naponta min. 3-at meg kell enni belőle vagy 2-t és pinkizni, ha 12 órás termelési idővel számolok, és akkor még nem vettem figyelembe, hogy a kiesett időben mást is termelhetnék...
    Nálunk most (pontosabban hetek óta) 1 kör kukoricázás csatnival 1x1-en több, mint 2 csatni árát hozza.

csio70, Dyny, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  12. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

teli volt a farm 2 területe ólakkal és 16 kosárka lett hiába dolgozunk ???? semmi siker

13. .Esteria.

.Esteria. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Minden farm majdnem tele ólakkal,54 kosárka és 81 papírcsík:)!

csio70, Gio és stellácska26 kedveli ezt.
  14. petone2011

petone2011 Járnitanuló

Hoppá ! felröppenőm van, de nem tudok mit ültetni, nincs növényem !

genka53 kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    49kosárka és 125 papírcsík lett első aratásra. Nem rossz. Gyorsan letermelem a n övényeket, majd visszapakolom az ólakat és az xxl-es fáimat.

steve223, missuzy_53, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, bár már előttem is igyekeztek meggyőzni, hogy miért jobb a RACS, mint a tökleki, még egy dolgot hadd mondjak el.:)
    Bár valóban az utóbbinak az egységára kedvezőbb (főleg, ha venni kell, s akár mindkettőt), de az elvesztegetett időt soha nem tudod pótolni, vagy csak jóval nagyobb veszteség árán. :( Ez a való életre is igaz. 8)Itt meg, pl. konkrétan a mostani eventnél, hiába gyűlnek össze a kosaraid, amíg nem termelted le a növényeket, s nincs feldíszítve a kocsi, addig nem szedheted össze amit a kocsiról ledobálnak a kosárkába.... Persze te döntesz mindenképp:)
    De mivel becsöngettek, robogok aratni és elvetni a kezdő magokat, hadd tudjon elindulni nálam is az event. ;):D
    Sok felröpit, jó eventet kívánok mindenkinek! :D:inlove:

-Mayacska85-, steve223, emocy91 és 12 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok!
    111 papírcsík és 30 kosárka az aratás eredménye:D magok elültetve, megszórva mindennel.... 50 perc múlva aratom az első 10 db-ot!
    Elegendő felröpit kívánok mindenkinek és sikeres "édességvadászatot ";):D

genka53, steve223, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  18. soramay72

soramay72 Fórum hercege

90 papirusz és 7 kosárka, kezdésnek nem is rossz ;)

genka53, steve223, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  19. petone2011

petone2011 Járnitanuló

Kiléptem- beléptem és meg lett!!Van ültetni valóm:D

genka53, Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  20. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

125 db 36 órás terményes ól 97 db kosár
    Két területnyi fa ( alap 20 órás, baha és őserdő+ a másik három terület körbe ) 82 tekercs

-Mayacska85-, genka53, steve223 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.