Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Az eventismertető előtt már elkezdtem készülni az eventre, kitettem hosszú érésű terményeseket, bahára vetettem komfortba.....Nem tudtam, hogy kosárból nem kell nagy mennyiség...
    74 kosaram lett, azt hiszem, kicsit sok lesz....:)

genka53, kutyaszálló, alpha58 és 10 más kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Első kattintáskor rákérdez, hogy törlöd-e a földeket, mert néhányban még munka folyik. Ha akkor megerősíted a törlést, kiveszi először az üreseket, majd ezt üzeni:
    Ashampoo_Snap_2016.02.03_17h56m45s_012_.png
    Na ezt már ne fogadd el. Így megmaradnak a bevetett földek.

genka53, kutyaszálló, iboly54 és 12 más kedveli ezt.
  3. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Mivel ez megint egyéni teljesítős, nem strapáltam magamat nyereményösszesítővel, viszont minél többet ki akarok hozni belőle, azaz magamból. ;)
    Eddig 197 papírcsík, 22 cukros kosárka (1665 festék :D), komforton szupertrágyázva érik az eventnövény, 100 amarántliszt keverődik a malomban, lassan elkezdem a papírmasét keverni és beadni a kocsirészekbe. Jó kis event, hajrá Mindenki! -.-

genka53, kedvenc62, kutyaszálló és 11 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Köszi! Valahogy nem mertem kipróbálni. Még kézzel is sikerült a szomszédos földet kitöröljem nagy igyekezetemben.:oops:
    Na igen, így már egyszerűbb. Komolyan mondom, már ősz hajszálam lett a Pannitól.:D Miután felszedtem a Pannikat, be is vetettem a helyüket.xDxD

Tulajdonképpen nem baj. A kosárral eljátszadozhatsz az event befejezése után is.

-Mayacska85-, genka53, Marika312 és 16 más kedveli ezt.
  5. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Matrica beragasztva.
    Többit szép komótossan.

genka53, inanna11, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Köszi East! :)
    Rémlett nekem valamilyen rákérdezéses dolog - azt hiszem az ólaknál is rákérdez - de nem akartam egy teljes terület eventnövényt eltüntetni. Egy kevéske időt megspórolok ezzel is.:D

7. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Ez elég nagy baj, sokunknak nincs:oops: Már nagyon vártam, de látom hiába>:(

genka53, Evita-55, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  8. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Aratás elött menj le alfábaxD
    Am így is figyelni kell, én az elején sokszor mindent kitöröltem, mert nem figyeltem a második üzenetre, csak nyomtam rá. Most már alapba eszembe van, hogy ha nem mindent akarok leszedni, akkor nyugi van és figyelés:)
    Majd belejössz te is:)

-Mayacska85-, genka53, Marika312 és 10 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

genka53, kutyaszálló, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  10. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nekem eventkor nem megy a tavaszi és a húsvéti, így a gyorsítókkal a sima teve is belefér 3x.

genka53, kutyaszálló, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  11. LongNight

LongNight Fórumgróf

De ha tudok pontos lenni, akkor nekem még 1 kör majom is..;)

genka53, kutyaszálló, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  12. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok!

53 kosárkával és 110 papírral indítottam. Két területen voltak 36-48 órás terményesek. Kezdet után felszedtem és indult a növény szaporítás, a 10 kezdő magot és az abból lejövőket nagy földön minden jóval elhalmoztam. Már minden területen 1x1-n várják az aratást 3 óra múlva :)
    Ach.. cuki vagy papír ? :D :p

genka53, Marika312, kutyaszálló és 12 más kedveli ezt.
  13. LBetti

LBetti Fórumgróf

Ügyes vagy!;)
    Most én is tevéket tettem, kíváncsi vagyok, hogy adják majd a felröpit... :)

genka53, kutyaszálló, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem biztos,attól függ,hogyan lehet elkapni a kosarakkal az édességet.Van akinél kevesebből is sikerülhet,de van akinél kétszer annyi is kell.Ha marad, lehet indítani megint és a maradék kosarakba szedni a cukorkákat.Újra adnak érte valami ajándékot.Ha nem jól tudom, javítsatok ki.

genka53, kutyaszálló, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  15. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,
    most rohanásban vagyok és nem találtam, mennyi amarántlisztet,
    illetve papírmasét kell gyártani a malomban?
    Elindítanám a malmot velük, mielőtt útra kelek.
    Köszi előre is:)

genka53, Marika312, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  16. alpha58

alpha58 Rutinos

72 kosár és 76 papírcsikkal kezdtem, kicsit 0-perceztem, így 450 ra feltornáztam a papírcsíkokat.
    Mindenhol ólak voltak kivéve az esőerdőt és a széleket. Remélem munka mellett is sikerülni fog az event, most minden nap későn érek haza. Majd a hétvégén belehúzok. Nagyon tetszik az event menete, de a legszebb maga az eventnövény. Jó lenne , ha maradna.:)

hóóvirág, genka53, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    Amaránliszt 256, papírmasé 128 kell , remélem jól jegyzeteltem.

hóóvirág, genka53, Marika312 és 8 más kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Tudod....mindig vannak bakik, hol kisebbek, hol nagyobbak. Én is elég nagyot hibáztam, tegnap este a tölgyesben nem kaptak az állatok enni és inni:oops: voltam benn délelőtt a farmon, de oda be sem néztem, gondoltam minekxD 14-kor szembesültem a szörnyűséggel:cry: várhattam a kosarakatxD
    A magokkal elég jól állok, már 1x1 ben vannak, szulejmán után aratás.

hóóvirág, -Mayacska85-, gyfa és 16 más kedveli ezt.
  19. Morci

Morci Utánpótlás-írogató

részben jól tudod
    az event első részébe, amíg a 2500 pont össze nem jön, leginkább a bonbont, csokit, nyalókát érdemes a kosárba gyorsan begyújteni, mert ezekből számolódik a 2500 pont. Ha ez kész, utána viszont ezeket kell jól elkapni:

A cukorelkapós játék főbb nyereményei:
    • 50 TP x farmos szinted
    • 40 BahaTP x Baha szinted
    • 30 CSP x farmos szinted
    • Aranybanán
    • Szupertrágya
    • Kacsa Kata szupertrágya
    • Kacsa Kata turbótrágya
    Ezekből amennyit elkapunk, annyi mennyiséget fogunk megkapni.
    .................

Közben egy kérdés: amikor kész a "kötelező-event', a majomkirálynő azután is dobál az édességeiből, vagy azután már csak a fentieket szórja ? Mert ha igen, akkor nagyon ügyesen ki kell kerülni az édességeket, mert a 2500 pont felettiek event végén kerülnek csak beváltásra..
    Az event végén a megmaradt cukorkák beváltásra kerülnek az alábbiak szerint:
    • Bonbon: 10 TP és 5 CSP darabonként
    • Csokiszelet: 15 TP és 8 CSP darabonként
    • Nyalóka: 25 TP és 15 CSP darabonként

20. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Amarán felszaporítva, és komfortba ültetve, - mert holnap későn jövök haza, - még az ólakat kint hagytam.
    A malmot is beüzemeltem, amaránlisztet kever.

genka53, bindi5454, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.