Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kingababa64

kingababa64 Haladó

Köszönöm és igazán kedves gazdatárs vagy. :) :)

genka53 és bindi5454 kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Valószínűleg az édességeket is dobálja a 2500 pont "letudása" után is.

3. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

köszi szépen:)

genka53, bindi5454, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Én más taktikát választok. Már az elejétől inkább az egyébre fókuszálok. Persze ez nem azt jelenti, hogy állok az üres kosárral a kezemben, míg letelik az idő. Utóvégre teljesen véletlenül fognak az egyebek jönni. De úgy gondolom, nem kell a cukorkás részt 40 kosárral teljesítsem, ráérek akkor kapkodni a cukorkák után, ha már szorít az idő.
    Most így gondolom, de ha nem kapok semmi jót, akkor azonnal rendezem vissza a farmot...

5. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Szerintem is jo ötlet

genka53, bindi5454, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Ahogy néztem az animációt most a szerencse mellett az ügyesség is számítani fog. Ha ha bal oldalon fog jönni valami kedvünkre való és mi a jobb oldalon bambulunk akkor mire átérünk lemaradunk mindenről :)

hóóvirág, -Mayacska85-, gyfa és 12 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Azon töprengek, hogy nem járnék-e jobban, ha mindent kiszednék és gyorsan letermelném a növényeket, aztán kitenném mindenhova az ólakat. A kosarak úgyis csak akkor kellenek, ha már kész a díszítés. Hmmm..... szerintetek?

hóóvirág, OJani, -Mayacska85- és 15 más kedveli ezt.
  8. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Én pontosan ezt teszem most :)

hóóvirág, Fatther, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akár hiszed akár nem, én is ezen gondolkodtam. Csak én jóval tovább . Lehetek jós erről az eventről?:p
    Most mindenki elkezdett tetőtől talpig állatot csinálni. Lesz sok állat. Közeledik a cincogás. Ahhoz kell sok állat.
    Ez véletlen? ;)
    Már van 70 db eventnövényem , 21 kosaram , 39 papirtekercsem

gyfa, genka53, bindi5454 és 8 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia:) Én is először letermelem a növényeket, a malmot már beüzemeltem. Ha kész, megeszem az ólakhoz a termékeket és indulhat a buli:)

hóóvirág, -Mayacska85-, gyfa és 11 más kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem lesz egyszerű. Szerintem nagyon gyorsan pottyannak a dolgok.
    Most kéne a NASA-s szemüveg, hogy jól lássam az AB-t.xD

Így csinálom, azért írtam, hogy magszaporítás után nem egészen 5 teljes aratással kész a gaz.

12. kukori80

Nehéz ügy lesz, valahogy a sok mozgás közben egy sárga színre kellene koncentrálni, hátha hamarabb meglátjuk. Ha meglátjuk, felkötni a nyúlcipőt és iszkiri.xD Középre fogok visszamenni mindig ha lesz annyi idő. xD

13. kingababa64

kingababa64 Haladó

Szia!
    Én most így próbáltam indítani töki lekivel és hozzá minden. Így lett gyorsan 2x2-be vetve 10X8=80db. Gyorsan vetettem 60-at 2x2-be,mely 60X6+20X8=520 lenne 1,5 óra múlva,de a 20X8=160 már beért belőle és már újra vetve. Így arathatok 21 óra körül 360-at + 23 óra körül 140X6=840 db. Így akkor ma meglesz 23 óra körül a 360+840= 1.200 db. :) 21 órakor már így vethetek hosszabb érés idejű növényt és 23 óra körül szintén az akkor érők helyére valamivel rövidebbet érésűt. :) Reggel pedig indulhatok szacsnival minden területen már neki az 1200 db-ból szükséges amaránt holnapi 3-4X-i vetésnek 1x1 es területekre. :) Én most így logikáztam ki magamnak próbára. Csak bejön,de ha nem sikerülne 83-as szinten végig mennem ezen eventen sem,akkor is játéknak fogom fel és közben fekve telik jobban idő,így betegen !!! :) Bízom magamba és nem adom fel elgondolásom !!! :D :D
    Minden gazdatársnak sok felröpit,jó eventet és sikert kívánok !!!!! :D :D :D

hóóvirág, gyfa, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  14. elsolking

elsolking Fórummogul

én már 2x elfogadtam, 5 órát vártam a köv. 10 növényre, na azóta nem kezdek géppel eventet :)

_Cygnus_, bindi5454 és barna030303 kedveli ezt.
  15. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ezt most köszönöm! Végre valaki leírta, hogy nem létezik.Valamikor régen, amikor elkezdődött, sikerült szereznem pár Kacsa Kata, Turbó és egy, azaz 1 db szupertrágyafát. Azóta kint vannak, és bár sokáig nem játszottam, nem tudtam többet szerezni, ezekkel is nagyon boldog vagyok :) Sajnálom az újakat, a kezdőket, mert úgy tűnik, nekik már nem lesz lehetőségük megszerezni ezeket a fákat.
    Már reményhal sincs a számukra...... Sok felröppenőt és sikeres eventet Mindenkinek!!! :)

gyfa, genka53, steve223 és 13 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm Nektek, akkor így csinálom :inlove:

genka53, _Cygnus_, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  17. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Jutott eszembe a felröppenő festékek kapcsán,lehet nem véletlenül választották,később kelleni fog valaminek a megépítéséhez:music:

hóóvirág, csopke1, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A szuperszomszéd ajándékai között szerepel, az óriás ólfejlesztésekkel együtt.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csemete-gőzös.7037/

Utoljára szerkesztett: 3.2.16
    genka53, _Cygnus_, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. _Áfonyácska_

_Áfonyácska_ Utánpótlás-írogató

Sziasztok, segítsetek! Mennyit kell az amarántlisztből keverni a malomban?

bindi5454 és kingababa64 kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia. 256 db-t

GA-BI-O-Farm, genka53, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.