Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LongNight

LongNight Fórumgróf

Párját ritkítja ez az eventkiírás..:cry:
    Szerintem hagyom az egészet a ...ba, inkább nevelgetem tovább a ludaimat..:D

Ribiszke, gituka0313, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  2. WildB

WildB Fórum hercege

Sziasztok!

Látom felmerült pár olyan kérdés, amit nem biztos, hogy sikerült egyértelműen megfogalmazni az ismertetőben. :)
    Nos, igyekszem most gyorsan összegezni pár dolgot:
    • Cukros kosárkák: Egy játék 1 kosárkába kerül. A maximális 40 db csak egy megközelítő érték, hisz a tesztek alatt átlagosan is több, mint 62,5 pontot lehetett összegyűjteni játékonként. Így számolva 40*62,5 pont = 2500 pont, de aki a cukrok elkapására koncentrál, az kevesebből is bőven teljesíti az eventnek ezt a részét.
    • Cukros játékban a lehulló jutalmak elkapása: a majomkirálynő véletlenszerűen szórja a jutalmakat (Szupertrágya, TP, CSP). A kocsi bejön jobbról, 2-3mp után a számláló elindul és repülnek a cukrok, jutalmak vegyesen, össze-vissza. Ezekből érdemes minél többet elkapni, de mindent nem tudunk, hisz egyszerre többfelé dobál a majomkirálynő. Amikor a 25 mp letelik a kocsi elér a végére és kimegy bal oldalon. Kapunk egy összegző ablakot (hasonlót, mint a paszulynál, amikor patrónussal akartjuk), amiben láthatjuk, hogy miből mennyit sikerült elkapni. (de.... készítek belőle egy részletet, hogy mire számíthattok és beteszem az ismertetőbe)
    • Nyeremények:
      • Felhősor: nincs ilyen nyeremény!
      • Munkáskuponok, csatni és hasonlóan jól ismert játékelemek: ezek már évek óta jelenlévő játékelemek, szándékosan nem lettek külön kiemelve az ismertetőben a nyeremények között.

Tudom, hogy egyesek jobbnál jobb eventleírást tudnának készíteni, de nem minden olyan könnyen kivitelezhető, mint, ahogy azt Ti a játékba bekerülve látjátok, így sokszor kimaradnak dolgok vagy nem teljesen fedik a valóságot, ezért utólag is bocsi.o_O

fpat, Boccio71, .drótszamár és 53 más kedveli ezt.
  3. Sztárok089

Sztárok089 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Előre is elnézést kérek ha nem jó helyre írok. Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom a moringa fára rátenni az XXL-es fejlesztést?
    Mit nem csinálok jól? Előbb az XL-es fejlesztést kell rátenni a sima fára?

bindi5454 kedveli ezt.
  4. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Ha Walditól származik, akkor már egyben van, nem kell alá sima fa, próbáld üres területre! Az xl-es semmiképpen nem kell alá.

WildB, köszönjük a kiegészítést, én sem értettem egészen, de most már a lényeg világos, legalábbis nekem.

bindi5454, -orgona-, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Rylee, Mindenkinek szép délutánt ! biztosan rájövünk, hogy miként tudjuk befejezni.
    Én is 36 órásakat tettem, holnap ilyenkorra beérnek - na de nem aratom le, csak event-kezdés után.
    Kben nagyon jó a Tp amit megnyerhetünk, Sok csp is, szupertáp, AB, és az egyebek. A kosárkák pedig szintén jókat fognak adni - reméljük. (csak nagyon ráizgultunk az eseményre)
    gyfa
    jobbulást, gyógyulást, most nem lehetsz beteg, event lesz !

meszimarsi, bindi5454, emocy91 és 12 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia!:) Örülök, hogy újra köztünk vagy:)

bindi5454, Dyny, kukori80 és 6 más kedveli ezt.
  7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia WildB ! :)

Áthoztam ezt az animációt a gangról....remélem maradhat....szerintem egy kis segítséget nyújt :) Köszönöm

forrás: No. 7

8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elolvastam az ismertetőt.
    Az én taktikám a következő: az eventet növénnyel várom - mivel tegnap lekaptam a gesztenyés felhőt:cry:, így a holnapi szokásos aratás után komfortba vetek nemesített hagymát, az éppen beérik eventkezdésre, a Bahamára XXL-es fákat teszek ki este.
    A kosarakat a napi ajándékból szedem össze.
    Szomszédok hahó, kosarat kérek!xD

Ha megfigyeled az ólakra ható termékeket, abból kiderül, hogy a barkácsolt ólak alatt a terményeseket értik.
    Igen, barkácsoljuk a színes állatos ólakat is, de azok ólfejlesztések.
    Szóval minden állatot adó ól az ól kategóriába tartozik és minden terményt adó a barkácsolt ól kategóriába. Remélem, érthető voltam.

Köszi a kiegészítést!:)
    De az az igazság, hogy megértettem az ismertetőből is.:)

Utoljára szerkesztett: 2.2.16
    SzilvaG, OJani, Pharmer500#2 és 27 más kedveli ezt.
  9. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szinte értjük az egészet, de:
    a kupon az értékes nyeremények közé tartozik, meg a többi is, beleférne még 1 sorba a felsorolásuk...
    És még ami fontos lenne : a repkedő csp, tp, stb nyeremények milyen nagyságrendben érkeznek db-onként?? 10, 100, 1000....??

benedekbobe63, bindi5454, Vakarka és 3 más kedveli ezt.
  10. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

Ha már felhősor nincs ehhez az eventhez, a munkáskuponok nagyságrendjét(hány órásak), és előfordulási gyakoriságukat jó lenne tudni, mert egyébként nem sok kedvem lesz termelni, malmozni, kosarakkal rángatózni.:music:

pukinyúl, bindi5454 és emocy91 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli ...
    Mondjuk az első elkapott akármi 10 .. a második 100 a harmadik 1000 stb ... Ügyességtől függ ) - persze nem aranybanán m ennyiségről beszéltem .... xDxDxD s nem is gyorsítókról :p... csak tp és csp ...

12. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Bevallom, a felhők a gyengéim.... És a karneválos eventhez "elfelejtettek" adni
    :p. Ezt a játékot inkább nevezném sok hűhó semmiért kategóriába, mert a befektetett munka, most nagyon nincs összhangban a nyereménnyel....
    Viszont, csak megszokásból, eventet nem csinálok, ahhoz hogy belevágjak, a tetszésemet el kell nyernie ;), meg kell fognia.... és ha megfog, addig nem enged el, amig a nekem tetsző eventet be nem fejeztem :). Rengeteg éjszakai aratás tanúskodik erről xD.
    De hát, mindenkinek szive joga úgy csinálni, ahogy neki jó, viszont, néha nem árt mérlegre tennünk dolgokat........;).
    Egyébként imádom a kihivásokat, az eventeket, és magát a Játékot :).
    Aki belevág, annak sok sikert kivánok :) :D.

Farm 115/286

OJani, ildiko44, pukinyúl és 12 más kedveli ezt.
  13. Gigi

Gigi Aktív író

Figyeltem, vártam, hátha érkezik rá válasz.........na majd talán most. :)
    Ha most sem, majd belenézek az első kosárba. :p

genka53, AnkaFD, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A linken csak kalapok és a csp grafikája röpköd, a végén számolja össze a felugró ablakban, hogy mennyit gyűjtöttél össze. Gondolom, mindenkinek más értéket mutat. Az ablak 16000 Tp-t és 21000 csp-t mutat. Én inkább az édességek begyűjtésére megyek rá és amilyen hamar csak lehet, rendezem vissza a farmot.

15. Morci

Morci Utánpótlás-írogató

figyeld az animációt: tp 4x, csp 5x került a kosárba, ezek szerint 4-5000 /db. az értékük, ha jól számoltam.

genka53, bindi5454, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  16. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Amaránt 9.880+5.120 (Papírmasé)= 15.000
    Papírmasé 128
    Festék30
    Víz1280
    Nekem nagyon tetszik ez az event.;):p
    Mindenkinek sok sikert!

Utoljára szerkesztett: 4.2.16
    Fatther, genka53, csio70 és 15 más kedveli ezt.
  17. Sztárok089

Sztárok089 Utánpótlás-írogató

Szia!

Köszönöm szépen a gyors választ! :)Annyira béna voltam, hogy meg sem próbáltam sima területre kitenni, pedig már nem vagyok "zöldfülü". (Úgy látszik mégis. :wuerg:)

CoraQueen, bindi5454 és -orgona- kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:pJó ötlet ;)xDxDxD Szerintem sokan követik a példádat ...

genka53, benedekbobe63, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Tedd ki úgy, már együtt van az alappal azért nem tudod rátenni.

OJani, benedekbobe63, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  20. Morci

Morci Utánpótlás-írogató

Biztos, hogy valós adatokat mutat az animáció ?, mert ha igen, akkor ha csak 25 másodpercenként a 4 tépést kapkodom össze az kb. 16 000 tp, így 1 perc alatt van 32000 tépém, ha van 100 kosaram és mindig sikerül a 4 tépést elkapni, akkor akár 1,5 millió tépét szerezhetek közel 1 óra alatt ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.