Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

31 óra múlva lejár 999 egértáp. Kikapcsolni már nem akarom. A másikon meg pandatáp megy.

hóóvirág, sziszi1965 és Detti0812 kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Nagy gratula,de ügyes vagy.6,5 millió kell nekem a szintlépéshez meg kell,hogy legyen hétvégén:D

Tavirózsa, Lindus1226, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Így van a banán a lényeg ... a többi csak ráadás ;)
    Gratulálok ... Én holnap kezdek kosarazni:music: ... Vajon 200 kosárkát meddig kell tologatni:music: ... - Most gondolkozom o_O.. 1 kosár 25 másodperc:eek: .... ááááá

4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Összesen 15.000 ezer eventnövény kell, úgyhogy vess még 1-2 kört.

Azt nem tudom, hogy mennyi kosarad gyűlt össze, de arra azért felhívnám a figyelmedet, hogy a "kosarazás" nagyon időigényes. De hogy messzemenőkig megéri, az is tuti! :inlove: Még nem volt olyan nyeremény-összesítő ablak egyetlen kosárról sem (pedig már megtöltöttem jó párat), amire ne úgy reagáltam volna, hogy "Ezt nem hiszem el"! [​IMG] :D

Csak néhány példa kedvcsinálónak azoknak, akik még most kezdenek a kosarazáshoz. A saját tapasztalatom alapján egyetlen kosárral is összeszedhetők az alábbiak (persze nem mind egyszerre, s mindezt a 99. szinten):
    • legtöbb btp: 107.640
    • legtöbb tp: 54.450
    • legtöbb AB: 3 db
    • legtöbb csp: 29.700 (javítva ;))
    • legtöbb szupitáp: 8 db
    • legtöbb szupitrágya: 25 db
    Összesíteni még nem akarok, mert még messze a vége... :music::D

Utoljára szerkesztett: 5.2.16
    hóóvirág, taga1, gyfa és 26 más kedveli ezt.
  5. Dyny

Dyny Fórumgróf

Csatlakozom Katához, iszonyat időigényes a karnevál, viszont nagyon megéri. Mindenki játszon annyit, amennyit tud, mert van egy olyan érzésem, hogy ez egy olyan "Egyszer volt Budán kutyavásár" event lesz:D

Mostanra eljátszottam 180 db kosarat, van még, de úgy érzem magam mint a kosarazó utcazenész, aki végigzenélte a napot:p úgyhogy mára ennyi volt.

Részeredmény a 180 db kosár után:
    Szupertáp 316 db
    Trágya 880 db
    KK 262 db
    Turbo 292 db
    BTP 7,056,200
    TP 4,902,600
    CSP 1,943,610
    AB 888)

Kosarakat ma a tevék és halak jól adták, már 2x arattam, de még egy belefér később:) Szuperjó event:D

Sok sikert mindenkinek:D

Ribiszke, -Mayacska85-, hadebuda és 22 más kedveli ezt.
  6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Én 53 kosarat sütöttem el (ennyire volt erőm, 10 maradt), most rendeztem vissza a farmot. Csatlakozom az előttem szólókhoz, annyival kiegészítve, hogy ez sokkal nyeremény-bőségesebb, mint a szülinapi volt. Meg kellett volna cserélni...

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hozom, hogy milyen ólak adták jól a kosarat. Azért csináltam egy bakit, a tölgyesen termékek nélkül etettem meg az ólakat.:(

- A Bahamán 82 sima panda: sziget 33 kosár, esőerdő 31 kosár
    - Tölgyes: sün, rózsaszín tehén, borz 32 kosár. Azt hiszem a borzokat és tehenet le kellett volna cseréljem, szerintem azok nem adták jól a felröppenőt.
    - Szédült szántó: 41 kosár - hód, rénszarvas, narancs hal, róka
    - farm: 37 kosár - narancs halastó, piros denevér

Valaki bevállalhatná helyettem a tologatást, 272 kosaram van.:D

8. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szintén (utca) zenész...
    Az előbb arattam a teljes farmot, és amikor kiszámoltam, hogy előreláthatólag a következő 3 napban mennyi kosaram lesz ...:eek::wuerg:
    Persze nagyon örülök neki, és ki nem hagynám semmi pénzért...:D

-Mayacska85-, hóóvirág, Gio és 11 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

Hát én sem fogom beszedni az ólakat, hiába gondoltam úgy az elején, hogy a kötelező után visszarendezem a farmot.xDxD
    Csak valaki kosarazhatna helyettem.:eek:

-Mayacska85-, hóóvirág, Gio és 12 más kedveli ezt.
  10. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

11. kingababa64

kingababa64 Haladó

Szia franyo!
    Igen, arra gondolok !
    Eddig szuper volt,de nem panaszként írtam,hanem valóság,hogy röpik nem jönnek úgy.
    Dél körül volt 30 kosaram,most 31. Papír is alig-alig.
    Hurrá,de nagy teljesítmény !!! :(
    Ezt leírtam és még én lettem rossz illetve panaszkodó,akit sokak teljesítménye cáfol?
    Akkor hazug vagyok ezek szerint ??? :( Nem úgy látom többek írásából és ez vigasztal most csak !!! :(

parasztfalva és torjan56 kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Nóci, én vállalom, felét átküldheted eltologatom-
    Szintet léptem -96-ra, el is ültettem farmom első bűbájos boglárkáját. Bahán 292-es lettem.
    Ez az event visszavisz a kisgyerekkorba, amikor sok-sok-sok ajándékot kaptunk és csodálkozó kerekre nyílt szemmel néztük.
    Most így nézzük a cukroskosarakat.

kingababa64, -Mayacska85-, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  13. Dyny

Dyny Fórumgróf

Én is emiatt aggódom, a végére már mindenhol a majomkirálynőt fogom látnixDxD De ezzel majd ráérek akkor aggódni, ezt most végig kell tolni:D

Hasonló módon gondolkoztam, nem hittem volna, hogy a pecás után ilyen rövid idő múlva, megint lesz egy event ahol végig ólazok:D

De nézzük a pozitiv oldalát, legalább a majomkirálynő végigmegy 25 másodperc alatt, és nem kell várni a sárkányokra és cica-boszikraxDxD

-Mayacska85-, hóóvirág, Gio és 12 más kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Lehet, hogy ezzel nem is túloztál... Még kora este, vacsora közben megdörgöltem a csukott szemhéjamat és lefelé mozgó kis aranybanánok és szupitrágya-csöppek jelentek meg "lelki szemeim" előtt... Fura dolgokat tud művelni az agyunk! :wuerg:xD
    Na pá (legalábbis egy rövid ideig): [​IMG]

hóóvirág, Gio, gyfa és 10 más kedveli ezt.
  15. kegyesand

kegyesand Aktív író

Sziasztok Gazdik! Érdekelne hogy tudjátok meg hogy mimennyit kaptatok? Kimutatja valahol? vagy számológép-papír? Mivel összegzitek? Már jó ideje figyelem, milyen jól kiszámoljátok. Annyi helyen keresem de nekem nincs semmi összegzőm a játékban. A zöld háromszög alatt csak szinte az utolsó beszedés van, de az sem részletesen. Kérem segítsetek.

Utoljára szerkesztett: 6.2.16
  16. _Cygnus_

Szia!

Ha többféle ajándék van (etetős eventek), akkor írom. Most kosarazás előtt megnézem a csíkon a Csp-t, Tp-t, BTP-t, a víztartálynál a szupertáp, szupertrágya mennyiséget, a pajtában a KK, turbó trágya mennyiséget és az AB-t.
    A kosarazás után újra megnézem és kivonom egymásból az adatokat.

Kata írta a legeket: egyszer sikerült 122800 BTP-t begyűjtsek egy kosárba.

Aranybanános szép álmot Mindenkinek!:D

UI.: Még annyival kiegészíteném, hogy a csíkon a Csp mennyisége nő, a Tp és BTP csökken, de mindenképpen a két szám közti különbséget gyűjtjük össze.

Utoljára szerkesztett: 6.2.16
  17. kegyesand

kegyesand Aktív író

Köszönöm, azokért is akik szintén számolatlanul számolgatnak.

MajorIbolya, Gio, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  18. PettFarm

PettFarm Haladó

Ez most hogy van? Learattam a három helyről az összes amaránt, plusz két helyről a fákat és az ólakat, és kaptam összesen 12 darab papírcsíkot. Biztos hogy jól van beállítva a felröppenők mennyisége a játékban??? Így baromira nem lehet összeszedni az őrléshez szükséges mennyiséget...

torjan56 kedveli ezt.
  19. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

az eventnövény viszonylag hamar beérik, emiatt nem túl jól adja a felröpiket.
    Éjszakára érdemes hosszú érésű növényt ültetni, akkor több papírcsíkot fogsz kapni.
    Nem tudom, vannak-e kint óljaid, mert azok most kosárkát adnak.

Érdemes elolvasnod a topic első hozzászólásait, találsz bennük összefoglalót a felröpikkel kapcsolatban:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/segítség-összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Jó eventezést, sok szerencsét a felröpikhez!:)

hóóvirág, MajorIbolya, Gio és 8 más kedveli ezt.
  20. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Ez az első event amibe pénzt öltem. Papírcsík szinte semmi, így hát megvettem mérgemben. Páncél Pannit kirúgtam, ott adott a legkevesebbet ahova ki volt rakva. Nem véletlenül lehet már cserélni.Kosaram viszont van 168 darab!Szeretném legalább kipróbálni a kosarazást. Ez volt az első és utolsó event amire pénzt adtam ki.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.