Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én azt feltételezem, hogy a tp nagysága valamint a további nyeremények a kosár tartalmának pontértékétől fog függeni:)
    Nekem nagyon tetszik ez az event, igaz jó lenne a felhősor is, de csak kibírjuk anélkül is:p majd meglátjátok, ha elkezdődik a kosárkázás szép ajándékokat fogunk begyűjteni;) addig viszont mindenki saját elképzelése szerint alakítsa ki farmját, hogy minél több röppentyű szálljon fel. Ehhez kívánok sok sikert mindenkinek:)

genka53, meszimarsi, -Mayacska85- és 12 más kedveli ezt.
  2. LongNight

LongNight Fórumgróf

Miért más mindenkinél? Szint szerint, vagy a fogaim db száma szerint:p, vagy hasraütésre?
    Meg szó van kuponról, szuper ez-az ról AB-ről.... Nem min1 !:mad:

genka53, bindi5454 és Vakarka kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Teljesen igazad van ... Még ha 1 nullával több lenne .... akkor tologatnám azt a kosarat .. reggeltől estig ;)

bindi5454, Vakarka, -Mayacska85- és 6 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sajnos én úgy értettem, hogy mint minden ilyen eventnél az is a szerencsén fog múlni, hogy kinek mit szór a rendszer/majomkirálynő.
    Nem akarok én már megint átmenni negatívba, de szinte biztos vagyok benne, hogy nekem egyszer sem fog se AB, se kupon röpködni. Azért mondtam, hogy letudom a kötelezőt és rendezem vissza a farmot.
    A szerencsésebbeknek sok sikert, hogy minél több plusz dolgot szedjenek össze.

Erzsike5110, bindi5454, Vakarka és 16 más kedveli ezt.
  5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Sziszi!
    De jo , hogy hoztad , igy legalabb mar ertem a csoki , cukorka szedegetest! koszonom :)

bamgica, bindi5454, -W-595- és 13 más kedveli ezt.
  6. Gigi

Gigi Aktív író

Nem az érdekel mit szór (a lehetőségek nagyjából már kiderültek) hanem hogy a miből mennyit.:oops:
    A te szerencsefaktorod tudom negatív előjelű, de azért jó lenne tudni hogy 100 TP-ért vagy 1000-ért rohangálok kosárral a kezembe jobbra balra egy cicomás majom előtt. xD

Fätum, csio70, bindi5454 és 12 más kedveli ezt.
  7. LongNight

LongNight Fórumgróf

Én az ilyen etetős-horgászós eventekbe teljes gózzel-sok ezer sztrágyával vetettem bele magam, de akkor ki volt írva, hogy pontosan miket-mennyit kaphatok, ha sokat, vagy szerencsésen játszok.xD
    De most ?o_O

bindi5454, Vakarka, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  8. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia!
    Az én farmom sincs egy túl szerencsés szerveren, de nem foglalkozok vele. :) Nálam mindig a remény hal meg utoljára, tehát addig próbálom csinálni amíg lehet. :p Így néha szokott szerencsém is lenni :)

9. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Miért kell ilyen negatív hozzáállással kezdeni a játékot? Ha nem hiszel a játék sikerében nem is lesz szerencséd! A férjem is állandóan azzal kezdi a titok ól, fa vásárlást és a kirakás utáni várakozást ő úgysem kap az új állat, fából. Mondjam azt így is van. Én úgy vagyok lesz ami lesz nem siránkozom. Nekem is volt amikor csak 1 db-ot kaptam és annak is örültem de most a hattyúból 4 db, vidrából 3 db-ot. kaptam. Tudom, hogy ez utóbbi hozzászólásom nem következő eventhez kapcsolódik, csak arra akartalak rávezetni higgy a játék sikerében, meg egyébként is ez játék magunk szórakoztatására.

Fätum, Erzsike5110, Fatther és 11 más kedveli ezt.
  10. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Nagyon tetszik az event,igaz a felhő kimaradt azt azért sajnálom,de sebaj.Jók a kitehetők.:)Sok sikert sok felröpit mindenkinek.

szupernagyi5050, OJani, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Nem ám megint világgá mész ....:music::eek: Nekünk a kis nyeremény is jó .;).. Banánpálinkát meg meg úgysem tudunk főzni a ránk rothadó aranybanánokból:p

Magdusnéne, meszimarsi, bindi5454 és 8 más kedveli ezt.
  12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Nagyon jo kis eventnek nezunk elebe:) Nem baj ha nincs felho, pedig en is szeretem nagyon, de az ajandekok is jok. Most meg bonyolultnak tunik de amikor mar csinalom ,megy mint a karika csapas ;)
    Azt hiszem a szemuvegemet is fel kell vennem, hogy eltudjam kapni az ajandekokat sot meg a kezemet is be kell jaratnom :D Az biztos , hogy a reflexre szukseg lesz :music:
    Mindenkinek sok kosarkat , bele pottyano cukorkat, csokit es sok ajandekot kivanok :inlove:

Erzsike5110, csio70, bindi5454 és 12 más kedveli ezt.
  13. LongNight

LongNight Fórumgróf

De tudunk! Már tárgyaltam az orvosommal, gyógyszerészemmel, és a pálinkafőzőmmel!xD
    Meg fogok gazdagodni az AB pálinkából :inlove:

Erzsike5110, Fatther, Magdusnéne és 11 más kedveli ezt.
  14. Morci

Morci Utánpótlás-írogató

ki lett egészítve :

A fentiek mellett számos egyéb nyeremény is megszerezhető az eventben:
    • Aranybanán
    • Csillag
    • Cukros kosárka
    • Munkás kuponok
    • Répás-Almás csatni
    • Tavaszi koszorú
    • Törzsfőnök lekvárja
    • Cukkinis almatorta
    • Partypörgetés
    • Barkácscucc
    • TP és CSP

A cukorelkapós játék főbb nyereményei:
    • 50 TP x farmos szinted
    • 40 BahaTP x Baha szinted
    • 30 CSP x farmos szinted
    • Aranybanán
    • Szupertrágya
    • Kacsa Kata szupertrágya
    • Kacsa Kata turbótrágya

Magdusnéne, csio70, bindi5454 és 17 más kedveli ezt.
  15. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok!
    A festék nálam 30 db, a többi stimmel.
    Mindenkinek jó eventet kívánok sok-sok elkapott cukorkával! :)

bindi5454, -orgona-, gyfa és 9 más kedveli ezt.
  16. WildB

WildB Fórum hercege

A TP, CSP, BahaTP nyeremények értékei:
    • 30 CSP * farmos szinted
    • 40 BahaTP * bahás szinted
    • 50 TP * farmos szinted
    Tehát ha mondjuk 100-as szintű a farmod és elkapsz 3db TP-s jutalmat, akkor 3*50*100= 15.000 TP a jutalmad. Baha esetén, ha 200-as szinten vagy és elkapsz 3db-ot, akkor 3*40*200 = 24.000 BahaTP a jutalom.
    A többi nyereményből annyi darabot kapsz, amennyit sikerül elkapnod.
    Az, hogy miből mennyid dob a rendszer, az véletlenszerű. :)

GYIK kiegészítve egy mozgóképpel és a jutalmaknál is belevéstem a TP, CSP, BahaTP jutalmakhoz tartozó értékeket.

Erzsike5110, Fatther, Magdusnéne és 30 más kedveli ezt.
  17. LongNight

LongNight Fórumgróf

Köszi, már jobb, benne lehetett volna eredetileg is.;)

Köszi WildB, így oké a buli. Elnézést a sok szőrözésért.;)xD

Magdusnéne, SzilvaG, bogisaci60 és 7 más kedveli ezt.
  18. Morci

Morci Utánpótlás-írogató

egy 100-as szintú farm ill. 300-as bahás dőzsölhet kedvére, és ehhez csak a szomszédokat kell nógatni és az állatokat Panniztatni egész event alatt,. Persze az ettől kisebb szintúekre is ugyanez érvényes. Túl kell esni hamar a növényes részen, és lehet kosarazni

Magdusnéne, csio70, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

ŐŐŐŐŐ már megint lemaradtam valamiről ? :music::pxDxDxD
    Ezt el kell mesélnem ... Sorry a moderátoroktól ...
    Kis hercegkisasszonyom most szokik le a pelusról ... Hurrá időben szólt ... Bili érkezik ... termés megterem ... -Közben igyekszem előszedni a jutalomnak szánt apróságot ...
    Pucér fenékkel szalad utánam hogy "kééész vagyok Aaaanya , hol van a klotyó manó ajándéka ? ... Eközben a majdnem egy éves Kishercegem:inlove: Boldogan cipeli a teli bilit:eek::oops: ... És mondja " Tö - tö - tö " mire odaértem , hogy elvegyem tőle már a kezében volt a cucc ...:eek::wuerg:

20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia WildB! Nagyon szépen köszönjük a segítségedet :inlove::)

csio70, bindi5454, Dyny és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.