Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!
    Egyetértek mamika57, az öt év alatt még ilyen bőkezű event nem volt, csak bízni tudunk hátha ebbe az irányba folytatódik. Öröm játszani.

2. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Darabara gondolsz vagy csp-re :D
    Persze meg csinálhatjuk csak a feltételeket beszéljük meg ;)
    Tápom már lesz hozzá :D

Reggel 8:37 óta csinálom a kosarazást (szinte megállás nélkül) de nagyon lassan haladok vele igaz írom az eredményeket de már azt is annyira el egyszerűsítettem hogy alig megy el vele idő de még is nagyon lassú.
    Ráadásul mire végzek az összes kosárral (kb. este 10 óra) pont beérnek az ólak és kapok megint 150 körül szóval egy malom kerékben vagyok de nagyon megéri. :D

hóóvirág, SzilvaG, jógazda76 és 20 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Megvárom még az összes ól beérik kb 22h-kor aztán egyszerre le az egész 192 van kint. Mennyi kosárkát is fog adni?? Reggel még egy majd este is, aztán ami belefér az ajándékok területén bezsebelés.:D Én 80 db-ra számítok egy nagy aratásnál. Este hozom a mennyiséget mint is alakult a dolog.
    Steve, darabra gondoltam. Feltételek ami belefér :)

hóóvirág, SzilvaG, Boccio71 és 15 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

De hiszen a Barátom vagy:inlove:xD

5. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Tegnap óta végre én is kosarazom. 250 kosárral + 100 vásárolttal az eddigi eredményem: 8.5 millió tp, 12.7 millió btp, 2.2 millió csp, 152 AB (+10 a szintlépésért, +5 pedig eventnyeremény), rengeteg szupitáp és szupertrágya. Mivel a kínai kitehetőkért ennyi FA-t nem áldozok, így inkább kosárra költöttem. Már alig vártam, hogy szintet lépjek, a kosaraknak köszönhetően ez sikerült. :D:inlove:

6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Én úgy csináltam, hogy kosarazás elött felírtam miből mennyim volt. Aztán mikor szüntet tartottam, arattam bármi egyéb, akkor megint feirtam. Kiszámoltam a különbségeket. Aztán mikor megint kosaraztam, megint felirtam a kiinduló állást:) Így egyszerűbb szerintem:)
    Én az első 100at még irtam, aztán feladtam:) Baromi lassan fogy a kosár:) Még kb 250 van, és este megint aratok:) Sose fogy el.
    Kitartást neked, nem irigyellek:)

hóóvirág, SzilvaG, Boccio71 és 17 más kedveli ezt.
  7. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Ha lesz erőm este én is hozom az eredményeket 100-as csomagokban eddig elég érdekes de tetszik:D
    Rendben majd még rád írok nah de megyek kosarazni mert soha sem végzek:D

Én felírtam mindent tp-t, csp-t stb. de konkért számokat és csak húzok egy strigulát a végén meg összesítek 2 számológéppel :D
    Bár ha szintet lépek gáz mert menet közben újat kell írni de nálam ez elég gyorsan megy. :)
    Csak vége lesz egyszer :D

Utoljára szerkesztett: 7.2.16
    hóóvirág, GA-BI-O-Farm, lukimi és 11 más kedveli ezt.
  8. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Elkészültem az eventtel, és megvan a cukorkás kosaras is, csak az az egy, picikét negatív érzésem van, ami az egér kezelését illeti, mert gyakran befagyott, vagy eltűnt a kurzor, ezért erre az eventre az 5 maximális pont helyett 4.5 pontot adok, mondjuk hab a tortán az a rengeteg csp, tp, Btp szupertrágya, szupertáp, no és a sok-sok AB, ezért még gondolkodom, hogy azt a fél pontot odaadjam-e Varunnak és csapatának... összegezve soha rosszabb event ne kerüljön elénk :D
    Utólag gratulálok a fórumjáték győzteseinek;)

hóóvirág, Boccio71, mamszi5107 és 17 más kedveli ezt.
  9. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Kedden 14 kor tuti vége lesz:p Csak addig kell kibirni:)
    Én is nagyon kiváncsi vagyok az eredményeidre:) Majd sasolok errefelé:)

GA-BI-O-Farm, Detti0812, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  10. cinege65

cinege65 Aktív író

Szupertrágya akciót azért el bírtam volna viselni....

11. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

egy apró összegzés, vagyis végre tudok dicsekedni én is
    zöld csepp 1400
    szupitáp 420
    banán 200 ebben benne van kb 9 szintlépés
    ezek közelítő értékek

ami azt illeti elég komoly munka volt úgy 260 kosarat eljátszani
    bele se merek gondolni mi kihívás elött állnak azok akik vásárolnak is az eventhez :)

szokás szerint sok játékosnak olvashattam az elkeseredett vagy csalódott hozzászólását
    az elején ezt a játékot én is véresen komolyan vettem, haladni gyorsan mindent elérni amit mások is,
    utolérni a többieket...
    aztán ez a dolog kicsit változott mert felismertem hamar a szintem miatti korlátokat, és ami
    még ennél is fontosabb a játékra fordítható idő
    igen az idő, nem a pénz, az valójában nagyon hátul van a rangsorban , annál még a más játékosok ötletei és jótanácsai is sokkal hasznosabbak
    a soksok felröpihez pl nem sok panni kell hanem csak pár jó szomszéd akivel kölcsönösen segítőkész a kapcsolat
    kb 70 szintig nem is tudtam eventeket rendre befejezni, és igazán csak most 80 felett indult be a buli, amiben rengeteg munka volt:
    kupák megszerzése a legendához, növények nemesítése , egy megbíztható szomszédi viszony stb
    a szegfű nemesítésénél 28 teljes körön a legtöbb edényben nem adott semmit, mégse kiálltottam hóhérért,
    de nagy nehezen meglett, azóta sokszorosan visszahozta az árát

az event alatt vegyesen termeltem állatokat , növényeket
    az állatokat nem szedtem le akkor sem mikor úgy tűnt gondba leszek a felröpikkel(kéztörlő) , mert ha sikerül és persze miért ne sikerülne akkor a kosarak száma nagyot fog nyomni a latban
    végre ma délre meglett nagy nehezen, és a közben összegyűjtött sok kosárral sikerült nekem is bankot robbantani,
    ahogy már napokkal ezelött másoktól olvashattam
    húú de most túl sokat írtam
    aki még kínlódik a felrepikkel hajrá
    és mindenki a számára reális célt tűzze ki célul

(persze tudom milyen bosszantó lehet olvasgatni mások sokmilliós csp tp-s jutalmait most, de ezzel én így voltam egykor,
    és majd ti akiknek most keserű a szájízük is eljuttok majd erre a szintre)
    :)))

Utoljára szerkesztett: 7.2.16
    hóóvirág, taga1, emocy91 és 16 más kedveli ezt.
  12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Hallod ! Jobb mint egy Megatp-s nap, fú én nagyon élvezem, igaz a szemem már kocsányon lóg, de nincs megállás!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

13. kingababa64

kingababa64 Haladó

Szia barna030303 !
    Nekem 297 db fecni kell(ene) még :)
    Lásd jó szívem,így próbálok 1-et küldeni,hátha mások is követik példamutatásom !!! :D :p :p

lukimi, barna030303, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

25 teve ólra adott 8 kosárkát :Dszupitápot nekik még 22h-ig még 1 aratás.
    Nem sajnáljuk a tápot:) megérdemlik :D

15. ninike83

ninike83 Fórum-zöldfülű

Nagyon jó ez az event, végre fel tudtam zárkózni a Bahamarán!

16. adri893

adri893 Haladó

Sziasztok. Nekem a cukorkás játékban az első 5-6 másodpercben "Átmennek " A cukorkák, ajándékok a kosáron. Ettől függetlenül megkapom azokat, avgy ez vmi hiba? :(

17. kingababa64

kingababa64 Haladó

S

Szia!
    Örülök,hogy csatlakoztál,azaz egyet értettél fecni hiánnyal,de én papír hiányra fogtam.
    Pénzről nem írtam és semmiért nem is fizettem mióta játszom,de nem is fogok ingyenes online játékra pénzt költeni ezután sem. :p :p
    Ne a pénzről szóljon már mindenhol és minden,mert most itt ez nem igaz.
    Papír hiány inkább egész !
    Sok vegyszert kapnak fák ma már és még papírnak sem jók :D
    Mi ezért soha nem permetezzük 3 nagy szemű cseresznyét és az biztos,hogy bió terméket ad kukac nélkül ráadásul :D :D

18. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Eddig 160 kosárkát használtam el, hozom a negyedik 40 db-os eredményeket: 24 AB, 371.250 CSP, 1.503.680 BTP, 70 Szupertáp, 140 szupertrágya, 72 zokni, 60 Kacsakata szupertrágya, 920.700 TP.
    Már csak 3 kosárkám maradt.
    Akinek túl sok kosara van és nincs ideje kosarazni, nyugodtan küldje át nekem a kosarait xDxDxD, nem fogom kikosarazni!
    Mindenkinek sok szerencsét.

emocy91, -kaktuszable-, Detti0812 és 8 más kedveli ezt.
  19. kingababa64

kingababa64 Haladó

Ne cukorkákkal foglalkozz,hanem egyéb értékes ajándékot gyűjtsd kosaraidba, a nyalókák ,...etc meg maguktól potyognak 2500-ba állítólag,de nem tartok ott még,viszont sokak ezt javasolták,akik már el is feledték tán. :)
    Nekem kell még 48 masé,azaz hozzá 297 fecni.
    83 szint,bahán 53 szint csak még ! :p :p :p
    Amúgy brekik nem is szeretik cukrot úgy tudom és erre te nyalókázni akarsz??? :p :p

vje0315 és Tavirózsa kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Most volt először,hogy 3 banán jött és el is kaptam őket:D:D

mamszi5107, xxBETYARxx, vje0315 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.