Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen kosarazhatsz tovább a plusz lehulló jutalmakért.

2. elsolking

elsolking Fórummogul

nyugodtan játssz tovább, ugyanúgy dobálja a jó dolgokat

alex0824, emocy91, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. LBetti

LBetti Fórumgróf

hóóvirág, Ribiszke, mamszi5107 és 22 más kedveli ezt.
  4. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!

Kicsit megdolgoztam a felröppenőkért (napi két aratás munka mellett) , de ma reggelre kész lett az összes kocsi.
    Aztán jöttek a cukros kosárkák...
    Mit mondjak?
    Nagyon sok ajándékot szedtem össze. Az első pár rácsodálkozós-elszúrós kosarazás után, rájöttem, hogy az AB, BTP, sztáp, sztrágya, KK ebben a fontossági sorrendben történő begyűjtése igazi örömöt okoz számomra. Még az se tudott bosszantani, ha az én számolásom szerint három AB-t szedtem össze, a rendszer pedig kettőt adott.
    Köszönöm BP, kellemes játékot találtál ki. Lett karneváli hangulatom. Hasonló sikerélményeket adóra kellene áthangolni a horgászos szerencsejátékot is, bár a második már jól sikerült. Úgy látszik az elsőnél mégsem én voltam a "béna".
    További sok sikert mindenkinek!
    :)

5. florii-.-

florii-.- Törekvő

Ugyan ez a tapasztalatom én is sok éve játszom sok különböző farmon de a mostani eventeket szinte lehetetlen teljesíteni ez nem igen jó.

Őszikék és emocy91 kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

71 db kosárka lett össz ólakból most van 82db

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nekem ez csak szintlépéssel sikerül!!
    Gratula..
    Majd idővel jobb lesz neked is,kitartás! :)
    Én,mint kicsi gaz
    Valamilyen szinten így kompenzálják a szint különbséget szerintem.De biztos van,ami amott jobban mükszik.

alex0824, LBetti és emocy91 kedveli ezt.
  8. Attila22

Attila22 Junior szaki

jo neked de attól még nekem továbbra sem dob :) de grat hozzá

hóóvirág kedveli ezt.
  9. bubucucu

bubucucu Járnitanuló

Sziasztok! Én laptopról játszok, nincs egerem :-( Sajnos a kosár nem úgy mozog ahogy én szeretném, szóval teljesen véletlen ami beleesik:-( Valami tipp esetleg?

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  10. -East17-

Ugye nem szórakozol? A te adataidat írtam ki, a sajátom ugyanis egyáltalán nem tartozik ide.

hóóvirág, taga1, -kaktuszable- és 14 más kedveli ezt.
  11. rozsaviola1

rozsaviola1 Utánpótlás-írogató

Nem vagy egyedül, nekem se ad papiruszt, kosaram viszont van kb.170 db. de mit érek el vele, ha nem jutok odáig, hogy használhassam. még 147 papirusz hiányzik, de bár mit ültetek, nincs vele szerencsém.Nekem már elment a kedven az egésztől. Jó éjt, szia.

dörikati kedveli ezt.
  12. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!
    Én is itt tartok, még hiányzik 161 felröpi!

13. -East17-

Szia!

Pontosítsunk kicsit.

A 3 normál farmos területeden szinte csak ólak vannak kitéve, és néhány begazosodott földterület. Ezek egyáltalán nem adnak papírcsíkot. Olvasd az eventismertetőt, hogy miből kaphatnál.

A szigetes területeken pedig eventnövényt termesztesz, ami a maga rövid érésével szintén nem ontja őket.

Tehát esetedben is elmondható, hogy szinte semmit sem tettél a sok papírcsík ügyében, nemhogy mindent kipróbáltál volna.

14. Attila22

Attila22 Junior szaki

és akkor vissza felé is igaz ,ez mikor ,kire, is tartozik és ki kérte?ez amit irtál lehet ennyi (nem szoktam irkálni számolni)de nem elég semmire sem szinte ha kiszámolod a kocsikhoz mennyi kell mire a végére érsz és már lassan vége az eventnek.de köszi az infot ennyiből meg próbálom végig vinni az eventet ;) :) további jo napot,játékot.szia

15. rozsaviola1

rozsaviola1 Utánpótlás-írogató

Elnézést, de az enyém csak a 97-es szint, a többi a szomszéd gyerekeké, csak nálam játszanak,mivel du.itt vannak, de nincs is gépük, szeretnének Ők is, de nincs rá keretük, azért engedtem, hogy itt játszanak, ha észrevetted én általában éjjel játszom. Szia.

16. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Sziasztok!:)
    Ez az event az eventek eventje, gondolom nem csak szamomra! ;)
    Beleolvasgattam a csevegobe, de vegig majd kesobb olvasom el - a jatek az jatek es ez a jatek az a jatek! xD

Tobbszor kerdeztek, ki jatszik laptopon es mi a technika.
    Nos. Alkar konyektol kenyelmesen alatamasztva, akar egy konyv, akar egy torulkozo (rajtam spec. 3 pulover van, egy kapucnis melegitofelso es ket kabat 8)), ki kell probalni, a lenyeg az, hogy a kezfej kenyelmesen raeessen a touch padra (nem tudom hogy hivjak...) tehat oda, ahol nekunk laptoposoknak az eger van. Laptop kicsit elfordit sregen, az egeret hasznalo kez iranyaba ugy, hogy a kozepso ujj kenyelmesen mozoghasson leginkabb jobb-bal iranyba.
    Mikor odaersz, hogy kosarazol eloszor menj ra a kurzorral a kosarra es tegyel egy probat, mekkora teruletet tudsz "befogni" a nyilacskaval - kinek milyen hosszu az ujja.
    Mikor elinditod a jatekot kicsit told fel a nyilat, ami mar nem latszik ugye es kezdodhet a jatek. Neha kicsi csuklomozgas is kell, de a nagy reszet meg lehet csinalni anelkul is, ha kicsit bizonytalan vagy akkor a huvejkujjadat tamaszd neki finoman a laptop szelenek.
    Menni fog ez!!! ;) Javaslom meg az eger gyorsasagat gyorsra allitani, kevesebb mozgassal tobbet ersz el...

Szeretnem azt is elmondani, hogy harmadikra mar biztos vagyok: a CCleaner hasznalata utan az elso jatek nem ad csokikat meg cukorkat csak a jatekhoz tartozo bonuszokat: TP, szupercuccok, stb.

Nagyon szepen koszonom annak, aki leirta, hogy fel kell allitani egy fontossagi sorrendet abban, hogy mit kapkodunk el (sajnos most nem emlekszem ki volt az :oops:), nekem rengeteget segitett!!! :inlove:
    En ehhez meg annyit fuznek hozza, hogy az Istenno FEJE FELE kell nezni (nem a szemebe, mert hipnotizal - en.pl. elfelejtettem mozgatni a kurzotr nem egyszer!!!:wuerg:), ott latjuk mit dob, alul a periferias latasunk segitsegevel huzzuk a kosarkat es kapjuk el a cumot.
    Sokszor kell valasztani: pl. ket kalap kozul en arra mozdulok ra ami utan latom, hogy a jobbik cucc jon, akkor nem kell "faltol falig" rangatni az egeret, mert ugye vagy nincs szerencsem vagy nincs szerencsem.:p
    Akik egervirtuozok: sokszor el lehet kapni ket latszolag egyszerre leeso targyat is ugyanabban a magassagban: egy gyors rantassal bent van mindketto, a riziko viszon az, hogy jo, megfogtal ket jo cuccot egyszerre, de viszont elvesztetted a fonalat es elengedsz masik harmat, mert nem tudod, hol is all az eger. konnyu kiszallni a keretbol. :sleepy:
    Figyeljetek arra is, hogy az edessegek kulonbozo erteket adnak: ne rohangalj osszeszedni 5 cukorkat, mikor osszeszedhetsz 3 nyalokat is.
    Akiknek sok kosara van erdemes folyamatosan eljatszani oket, 100 kosarhoz kell tobb mint egy ora es barmi kozbejohet.;)
    Kozben tartsatok szunetet is: elfarad a szem, en a sarga cukorkakat sokszor szupertapnak latom, a szurke nyalokat meg CSP-nek es akkor ne beszeljunk arrol, hogy "feldobom kalap..."- leesik... leesik?:oops:... Nem esik leo_O... Ok, tehat nem kalap volt az.xD

Mindenkinek tovabbi kellemes estet es aranybanan-milliardokban gazdag eventet kivanok!!!:inlove:

17. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Minden elismerésem és tiszteletem a moderátoroké! :)
    Hihetetlen ez a nagyfokú értetlenség ami itt folyik! :mad:Pedig magyarul van írva az ismertető :)
    De már kezd bosszantó is lenni. :D

Gulus49, taga1, nuncsaku76 és 21 más kedveli ezt.
  18. -East17-

Te panaszkodni jöttél, hangulatot kelteni, holott a mennyiség kifejezetten jó. Ha ezt felvállaltad akkor vállald a valódi adatokat is. Felesleges hergelni az embereket. Napi 170 felreppenőből az eventmennyiség bő 5 nap alatt megvan. Sokan vannak már túl rajta megfelelő taktikával, fizetés nélkül.

19. farmszékely

farmszékely Aktív író

ennyi felröpivel 4,5-5 nap alatt végzel a díszítéssel! (ha az elején is úgy aratsz) utána marad még időd! szerintem nem kéne mindenért nyavalyogjatok! ennél jobb eventet Te sem tudnál kitalálni!

-Encyberama-, taga1, nuncsaku76 és 14 más kedveli ezt.
  20. Lady*Sif

Lady*Sif Junior szaki

Szia!

Összesen kellett 896 felröppenő. Ha számolsz kb 150-160 felröppenővel egy nap, akkor simán végzel, és marad időd, hogy kosarazzál is. Másnak is sikerült (pl nekem is, úgy, hogy nem 0 perceztem, nem aratok éjjel, viszont hosszú érésű növényeket ültettem), neked is sikerülhetne. Lehet, hogy jobban kellett volna taktikázni, pl mivel várod az eventkezdést, éjjelente mit ültetsz stb. :)
    Az meg, hogy a moderátor végzi a munkáját, ne képezze már felháborodás tárgyát.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.