Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

:D:D:DPersze tudom a nótát,de annyira röhögök,nem tudom dudorászni,de írni is alig.:D:D:D

csopke1, csepcsányi, Detti0812 és 5 más kedveli ezt.
  2. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,
    Ma este végre elértem én is a kosarazáshoz. Az első 100 kosár eredményei:
    AB - 54 + 2 szintlépés + nyeremény
    BTP: 3,3 millió
    TP: 2,2 millió
    CSP: 839 ezer
    sztáp - 210
    sztrágya - 465
    KK - 158
    zokni -192
    Ez a fránya majomkirálynő csak átlagban minden harmadik játékban dobál AB-t és azt sem sikerült mindig elkapni. Határozottan jobban jönnek a banánok, amióta a kötelező cukorka gyűjtőgetést befejeztem.:cry:
    A ti eredményeitek mellett labdába sem tudok rúgni.:(
    De nem adom fel. :D Lesz ez jobb is. Nagyon tetszik az event.

3. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Szorgalmasan gyűjtögettem a királynő ajándékait, vagy 180 kosárral eddig. Nem írtam fel kezdéskor az állást és nem vezettem táblázatot sem, de elkerekedő szemmel nézem a saját eredményemet (100+ AB, több millió TP, BTP és CSP, vagy 300 szupertáp, és még a többi "apróság"). Van egy olyan érzésem, hogy a most megszerzett "ingyen" aranybanánokra hamarosan nagy szükségünk lesz... :)

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

350 kosárka ;) 176 aranybanán ;)

taga1, kutyaszálló, Lady*Sif és 15 más kedveli ezt.
  5. Hrubigazdasszony

Hrubigazdasszony Utánpótlás-írogató

Eddig ez az event tettszett a legjobban (pedig már nem most keztem!) 71 kosárból már 33 után kész lettem a "kötelezővel", úgy hogy igazán az AB-re és a szkakira figyeltem. Legalább 60 AB-t gyűjtöttem (sajnos nem néztem meg az elején) Volt, hogy egy játékban 3-at is dobott és elkaptam mind :)
    Ez egy sikeres event lesz!

Utoljára szerkesztett: 7.2.16
    kutyaszálló, Gio, csopke1 és 6 más kedveli ezt.
  6. muksika

muksika Fórumlakó

Épp az előbb 3 aranybanánt röpített a játék. Juppiii.

kutyaszálló, Gio, tomgabee és 6 más kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Hozom én is az első 110db kosárkám tartalmát.Banán:54db+ 1szintlépés,szupertáp158db,szupertrágya:360db,kktúrbó:122,kkszupitrágya:59db,baha tp:3,7milliótp,tp:3millió,csp:892ezer.És még van 150db kosárkám és még aratás is lesz nem is egy.:)Jó éjt mindenkinek.

OJani, kutyaszálló, Lady*Sif és 14 más kedveli ezt.
  8. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! A legeslegjobb event, amit valaha játszottam itt a játékban! A legelső eventem az a focis volt, asszem női v állatos VB, de kb semmit sem értem el még abban az eventben anno. Azután sokáig a kalapálós sörfesztes event volt a kedvencem, pedig még anno ott is kicsinek számítottam, emlékszem mindenemet eladtam a piacon, h tudjak kalapálni. Itt még erről sincs szó. Volt olyan köröm képzeljétek el, h 4 AB-t is hozzámvágott a maja királynő. Semmibe sem tudok belekötni eme event kapcsán. Most örülök igazán, h nagyon hosszúérésű ólakkal vártam az eventet. Aztán vagy 350 röppentyűnyit nullaperceztem, h ólakkal nagyon hamar telerakhassak mindent. Mindenkinek azt tanácsolom, h ne sajnálja akár a szupertrágyákat sem, h hamar bejezezze az event első részét, mindent áldozzon be, bontsa le a farmot, keljen fel este aratni, stb., mert ami utána jön, az svájcifrankos-futamidőnövelős-sohasemtörlesztedvissza kamatosan meghozza majd a gyümölcsét! MINDENKINEK sok sikert kívánok!

alpha58, emocy91, taga1 és 23 más kedveli ezt.
  9. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Ehhez még annyit tennék hozzá hogy ne csak a szupertrágyát ne sajnálják de az aranyat se,a gazdakőri tele van szupitrágyával sok helyen meg arany is van,szerintem megéri kosárkát venni,mert hogy még egy ilyen dobállozos csodahölgyemény hogy lesz e még egy az kétséges,ad ez mindent jót.

10. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Akkor én egy üdítő kivétel vagyok, mert mindig elolvasom a tanácsokat, és azt figyelembevéve csinálom az eventeket. Néhány kivételtől eltekintve - pl. ha több napig nem voltam gépközelben - minden eventet végigcsináltam. És nem szoktam pénzt költeni, sőt 0 percezni sem. Most értem el a kosarazást, és hát nagyon-nagyon tetszik. Mindenkinek jókedvet kívánok a játékhoz

z2856, kutyaszálló, Lady*Sif és 15 más kedveli ezt.
  11. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Éppen azon gondolkodom, hogy ha elfogy a kosaram, és lesz még időm csinálni, akkor veszek párat, talán az előző oldalon írtam le miket kaptam eddig, még hozzátenném, hogy 3-szor léptem szintet a Bahán, 275-ös lettem éppen, itt már több milla Btp kell a szintlépéshez!
    :inlove:

kutyaszálló, Lady*Sif, csopke1 és 11 más kedveli ezt.
  12. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Az hiszem mára ennyi elég volt még így is maradt 83 kosár és 600-at lőttem el már alig látok.
    Holnap délután hozom majd az eredményeket addig is sikeres vadászatot mindenkinek ;)

taga1, kutyaszálló, csopke1 és 13 más kedveli ezt.
  13. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Látniiiii,én már csak tapogatozok,de a végeredmény megéri,az biztos hogy többé nem lesz probléma az aranybanán.

14. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Hoztam a köv. 50-es eredményét, az alábbiak:

AB 27
    Sztáp:74
    Sztrágya: 280
    Kata trágya: 74
    Turbó trágya: 116
    Btp: 1 728 350
    TP: 1 055 850
    CsP: 600 990

Igazán örülök a bőkezű ajándékoknak, főként az AB-nak, csak azon gondolkodom, hogy mire ez a nagy bőkezűség, mihez fog kelleni az elkövetkezendőkben.....

15. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Sziasztok!
    Pár napja panaszkodtam a felröppenők mennyiségére, de aztán durván nekifeküdtem: hosszú érésű növények (addigra már szerencsére megvolt az eventgaz), óra beállítva, hogy jelezzen, amikor aratni kell, egyszer az éjszaka közepén fel is keltem miatta, ami miatt legalább 2 hétre felborult a bioritmusom. De meglettek a felröppenők és végre játszhattam a cukorkadobálóval! Elég bénácska vagyok, de nagyon sok szuper cuccot összeszedtem, főleg a sok szintlépés a Bahamán, és a sok AB tetszenek. Még termelem az állatkákat ezerrel, hogy tudjak egy párat játszani. És nem merem elkölteni az AB-t, mert ki tudja, mihez fog kelleni :) Ne adjátok fel, még ha reménytelennek is tűnik, sikerülhet.

alpha58, hóóvirág, taga1 és 21 más kedveli ezt.
  16. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Olvasgatom azokat a hozzászólásokat, amelyek panaszkodnak erre az eventre(is), pedig nagyon nincs ok panaszra! Akik már a 90-es szint felett járnak és nem tudják teljesíteni az eventeket, ott valami logikai gond van(a játékosnál) és nem pénzfüggőség. Magam is a 93.szintet taposom és csak akkor nem teljesítek egy eventet, ha valamiért az nem tetszik. Minden más esetben a 90-es szint felett teljesíthetők az eventek. Nem kell költeni a játékra ahhoz, hogy jókat lehessen játszani, ez tévedés!

A mostani Karnevál event az eddigi legjobb a Farmerama történetében!

Van benne minden, ami egy jó játékhoz kell. Felráz mindenkit a punnyadásból, újult erővel és játékkedvvel kezdtünk neki és már eddig is nagyon megérte! Aki erre az eventre is panaszkodik, az vagy egy örök elégedetlen, vagy baj van a logikájával, stratégiájával. Ez egy stratégiai játék, meg kell tervezni az event végighajtását és ha valakinek nem annyira jó a logikája, mint szeretné, akkor ebben a fórumban rengeteg segítőkész hozzászólást, taktikát olvashat, amelyekkel sikerre viheti az eventet.
    A jelenlegi 93-as szintemen már pénteken teljesítettem a felreppenőket, pedig nem voltam egész nap gép előtt, csak stratégiáztam, azóta kosárkákat gyűjtök és mostanáig 204 kosárkát gyűjtöttem össze/dőzsöltem el, megerősítve azt, hogy igencsak lehet teljesíteni ezt az eventet!
    Egy kis nosztalgiázás, hogy felvidítsalak benneteket és mosolyt varázsoljak az arcotokra,
    ...amikor még 100-200 darab eper eventbe adása is gondot okozott :)
    Klikk ide ---> http://members.chello.hu/g.kalna/farmfoto.jpg

Na, és a másik: egy karnevál enélkül tök unalmas lenne xD:music::inlove::D

.

alpha58, hóóvirág, taga1 és 15 más kedveli ezt.
  17. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Ez az event nagyon sokat adott mindenféle téren szó szerint ajándék özön :)

18. vörösrózsa1966

vörösrózsa1966 Utánpótlás-írogató

Én nem fogok odáig eljutni, mert nem jön a papírcsík sajnos.

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. PettFarm

PettFarm Haladó

Talán meglesznek holnap reggelre a felröppenők, de hogy azt a a 2500 kosarat mikor használom el, foggalmam sincs... Én el tudtam volna képzelni úgy is, hogy nem egybe adja be mind, hanem ahogy egy része kész a díszítésnek, valamennyit bead a kosarakból... Talán így sokaknak sokkal jobb lenne... Ugyanis a játék készítőinek azokra is gondolniuk kéne, akik nincsenek otthon egész nap, hanem dolgoznak, ahol nem lehet játszani...

20. Blindate

Blindate Haladó

Remek ez a kosarazás! Hatalmas mennyiségű ajándék jött már eddig is össze.és van még egy napom! Eddig is megcsináltam minden eventet, már csak kíváncsiságból is, de ez lett a kedvencem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.