Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

üdv
    kicsit kimerültem a nagy ajándék kapkodásban ismét
    mostmár több mint 400 kosarat sikerült összesen kijátszani, nem kevés melóval
    ez eddig cirka 20 szintlépés a bahán:)
    észrevettem van a pajtában fonott kosárból is bőven, most azokat is elhasználom, ráadásul azok nagyobbak is így több minden fér
    majd bele

:)

mamszi5107, Tavirózsa, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szintlépés megvolt :D cél megvan, 810 ab:D folyt köv

OJani, hóóvirág, hadebuda és 15 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép estét mindenkinek!Nem értem mit jelentenek az összegyűjtött édességek, nemsokára 7 ezernél tartok, de ha tp-t ad 2500 db-ként nem látom a jóváírást.Cuppanat
    Meg van márrrrrr.

mamszi5107 és szellorozsa kedveli ezt.
  4. heverika11

heverika11 Utánpótlás-írogató

Lassan kezdek mérges lenni!Volt kb 96 kosaram,most van 90.Kb 4 szer volt,hogy elkapkodtam amit lehetett és aztán nem írt ki nyereményt,és sehová nem lehetett tovább menni.Frissítés után minden elveszett.
    hevererika ID1760359​
    De most komolyan mit csináljak? most kosaraztam egyet most se semmi

ÖTLET?​

5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia! Bocsáss meg!
    Nem tudom hányas szintű a farmod de nem is érdekel és ezeddig szimpatikusnak is találtalak ismeretlenül is, csodáltam a bannered, hasonló dolgok.... Az aláírásomból láthatod mióta játszom, bár szerintem az a fórumra regem dátuma, de min1.Én a magam 96-os szintjén 4x100 db kosarat vettem, + a bezsebelt 200 fölötti +, ami az ólak után megszerzett kosár. Azt mondassz amit akarsz, de nekem a vásárolt és megszerzett kosarak után is csak 35000fölötti édességpontom van, pedig elképzelheted hogy ezek a legutolsó ajik, amit bekebeleznék. Ezek tudatában nehéz elképzelni, hogy nem vettél kosarakat... Bocs, és én is hiszem amit hiszek... Te meg számolj el a lekiismereteddel, hogy mi igaz abból, amit állítassz!

Utoljára szerkesztett: 8.2.16
  6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Gyorsítótár, sütik törlése?

7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Ez az event olyan szuper módon lett megszerkesztve, aki vagy akik készítették, őszinte elismerésem! A legszórakoztatóbb, mint bármelyik idáig. Mellesleg és nem utolsó sorban , a rengeteg ajándék , amit ad. Nagyon-nagyon szuper! Mikor lesz a következő ilyen????
    Én megyek cukorkázni, tartsatok velem, Sziasztok: Fenyvesi1010

Tavirózsa, Marika312, erzsike511 és 3 más kedveli ezt.
  8. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép estét Mindenkinek!
    Én meg megkockáztatom, hogy öt év alatt nem volt ilyen jó event!!!!!!!!
    Ha a tenyésztés is valahogy helyrerázódna, tökéletes lenne az élet a Farmon!

vje0315, Marika312, erzsike511 és 8 más kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Húúú! Az igen ,nekem csak 30000 pontom van kb 500 kosárból! 300-at vettem!
    Gondolkodom rajta,hogy még kéne venni de már jójózik a szemem!
    o_Oo_Oo_OxD

10. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Most pedig megyek vacsorázni csukott szemmel fogok enni, mert már nem látok, pedig még van mit kosaraznom. Szuper, remek az ajándékok özöne!! A következő eventben szemüveget fogunk kapni, mert most mindenki szeme igen meg lett erőltetve! :)xD

11. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Írjál az ajándékérő topikba, linket nem tudok hozni de úgy kezdődik, "Hiányzik még néhány felröppenő"
    Én már ma elküldtem ma mindent, de ha reggel még kell akkor tudok küldeni.....................

Marika312 és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Most nézem csak. Conchita Wurst dobálja az ajándékokat :)

LBetti, Tavirózsa és Angyalod kedveli ezt.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ma délután folyamán 7 darabot kosaraztál el úgy hogy nem volt benne semmi, ezért nem is írt ki a játék semmit.
    Arra figyelj mikor játszol, hogy a játék mezőből ne érjen ki a kurzor, mert akkor megáll a kosár, és nem mozog tovább.

A játék rendben működik, mielőtt elkezdesz játszani, érdemes a sütiket kitörölni és rendben tenni a gépedet.

Shirkán53, taga1, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  14. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    A Páncél Panni "hatalmában" kételkedőknek:
    Délután aratás 6 mező 22 Páncél Pannival - 4 kosárka
    http://kepkezelo.com/images/jy0l1xt3hf29pppv3tgc.jpg
    Ugyannak a farmrészletnek az aratása a kiaratott mezők helyére betett maradék páncél Pannikkal 36 kosárka
    http://kepkezelo.com/images/0jeiea4w4yoaft8eelnk.jpg
    Ugyanolyan metódussal a sziget 6 mezőjének aratása
    http://kepkezelo.com/images/jsb5vaylt61g6wcv6an4.jpg 4 kosárka
    ugyanan olyan metódussal az adott rész tovább aratása 33 kosárka
    http://kepkezelo.com/images/uguc4womxyu6smpp2vny.jpg

Összesen egy teljes aratás 185-194 felröpit szokott hozni, naponta 3x.:music:

OJani, hóóvirág, hadebuda és 16 más kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én csak azt kívánom, hogy a mostani event szerkeztője készítse az összes többit! Lehet hogy az elején beáldozunk egyet-s-mást, de a végére 10xannyit hozunk ki belőle!

LBetti, mamika57, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  16. cukkiniki

cukkiniki Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nálam dettó,jó ideje játszom a játékot,de sajna egy egész évem kimaradt a Farmerámából,az asztali PC-m elszállt,most sikerült helyre állítani,ez a 2. eventem hosszú év óta,de kopott a rutinom...Event növény letermelve,minden kész,de a papírcsíkok nem jönnek :(
    Hosszú érésű növények.,fák kint ,de sajna nem lesz meg holnapig.a harmadik rész díszítéséből még az utolsó két rublika kéne...
    Gratulálok mindenkinek ,aki elérte a végét,szép volt!
    Nah majd legközelebb,szép estét mindenkinek!!! :)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

A 18 órás is belefér,főleg vízzel és trágyával.Egy kiskockán meg tudod nézni.A bahán meg főleg,nem is egyszer.Persze,az idődtől is függ.
    Menj a segítségkérő topikba is!

hóóvirág, vje0315, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  18. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szerintem ne itt jelezd a problémát, hanem a segítségnél a fórumon belül.

19. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Egyetértek! :) Ez egy szuper event,!! 3 napja minden nap szintet lépek a bahán,most 295 lettem.:D
    Teljesen lázban égek,annyira tetszik!! :D De a farmon is 5 milla tp-nél tartok a mai napon.
    Ha ezt most meg lehetne hosszabbítani kicsit :D Tudom,tudom!!

20. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Szia. Én is jártam így nem is egyszer.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.