Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ez jó!Pennyben nyomna 1 kg-ot is!! :D

ulmo12, Peszi2, Pandapoc♥ és 5 más kedveli ezt.
  2. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Szia! Nem tudom segít-e, de az elején én is jártam így, és arra lettem figyelmes, hogy az egerem kimegy a játékmezőből, azért nem mozgatja a kosarat.

Peszi2, alpha58, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

De jó!Gratulálok.:)Nálam még 3-nál több nem jelentkezett,de az esti baha szintlépés megtörtént.:)

steve223, alpha58, Gio és 2 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sajnos most nem elég naponta egyszer takarítani. A mi érdekünk, hogy ne pont az AB előtt akadozzon.

sziszi1965, steve223, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  5. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Nekem ma este annyi édességet adott, hogy felment tőle a cukorszintem. A végén már el sem kaptam a cukrokat, csokit, meg nyalókát! Inkább szupertáppal dobálózott volna!!!

:D:inlove::music:;)xD

Peszi2, _Cygnus_ és alpha58 kedveli ezt.
  6. Eső-Cseppke

Eső-Cseppke Junior szaki

Súgjatok már nekem! Lemaradtam valamiről? Mi ez a nagy aranybanán mizéria? Mire kell ennyi? Akarom én ezt tudni egyáltalán?o_Oo_O De komolyra fordítva a szót!! Hoznak be valami újdonságot ami aranybanánért elérhető? :oops:

alpha58 és HéricsBáró kedveli ezt.
  7. katigazda28

katigazda28 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A felreppenők hiánya miatt azt hiszem nekem se sikerül befejezni az eventet. Még 118 hiányzik.Nem valószínű, hogy holnap reggel
    6 óráig meglegyen 95-ös szinten. Egyre több az olyan event, amit a felreppenők miatt nem lehet befejezni, hiába termelem le az
    eventnövényt. Ugyan így jártam a másik farmomon is. Ott is kb. 100 db hiányzik. Nagyon eltudják venni az ember kedvét a játéktól.

8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Megtettél mindent azért hogy be tudd fejezni? Mert mint utólag kiderült akik eddig nem tudták befejezni azok pont fordítva csináltak mindent. Nem akarlak bántani de aki eddig nem tudta befejezni ott valami nem stimmel.

sziszi1965, hűha, Shirkán53 és 8 más kedveli ezt.
  9. robeszka74

robeszka74 Junior szaki

Sziasztok!

Nagyon király event volt. 6 szintet léptem Bahán )))

misómasa, _Cygnus_, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  10. Eső-Cseppke

Eső-Cseppke Junior szaki

Egyet kell értsek veled! Volt egy két ismerősöm, aki mindig azt mesélte,hogy ő vért izzad egy -egy event befejezéséhez. Meghökkenve és irigyen sápitozva csodálkozott,amikor én már event vége előtt 2-3 nappal végeztem,holott én sem költöttem rá,nem volt "nulla percezésem"(most sincs ugyan),nem keltem fel hozzá éjjel.. Aztán kiderült a turpisság. Nem volt visszaszedve semmi,mert utána nem tudja ugyanoda visszatenni,vagy jöttek a kifogások,hogy sok idő stb.. Nálam ha event van akkor event van.. Első nagy aratásra általában event kezdetére ,úgy szoktam csinálni,hogy minden készen legyen,leghosszabb növényt vetem 1x1-ben, ólam nagyon ritkán van kint,mert nem győzöm etetni őket. Aztán kezdő eventgaz nagy földbe mindennel ellátva, és szépen szedek vissza mindent legkésőbb másnap,hogy minél előbb készen legyen az eventgaz,mert 15-20000 növény az nem kevés. Éjszakára vagy ha nem érek rá nap közben hosszút vetek,de ahhoz hogy ne tudjak befejezni egy eventet majdhogynem atomkatasztrófának kell lenni(mondjuk,bemondja az unamalst a gépünk) De tényleg,akinél nem jön ki a felreppenő,az miként jár el? Vagy milyen stratégia alapján játszik? Mert már több eventcsevegőben olvastam, hogy sok nagyobb farmon játszó gazdánál gyéren adja a felröpit. Nem hiszem hogy ennyire szerverfüggő lenne..

taga1, HéricsBáró, Tityi-Totyi és 7 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Tudod mi a baj? Hogy nem olvassák el rendesen az ismertetőt. Fogja magát és kirak ólakat amikor növényt kellene és fordítva. Nincs is ezzel semmi baj, mert a végén rájön hogy valami nem jó, de akkor jön az hogy egy eventet nem lehet csak pénzzel megcsinálni , stb... ahelyett hogy kérdezne, mert itt nagyon sokan szívesen válaszolnak és szájbarágósan elmagyaráznak mindent. De jobb a régi nótát fújni hogy ezt csak pénzzel lehet megcsinálni.

sziszi1965, HéricsBáró, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  12. Szama

Szama Fórum veteránja

Én 91-es szinten vagyok, de a 0 percezés nélkül nem tudnám felröpi hiány miatt befejezni az eventeket. Előtte egy eventet se tudtam befejezni, amióta van, azóta nincs akkora gáz. Napközben mindig megy az aktuális event gaz, estére minden területen a leghosszabb érésű növény, vagy ól, ha az adja a felröpit. Bármilyen hihetetlen, de tényleg vannak kevésbé szerencsés gazdák, akiknél bizony 90-es szint fölött is problémát okoz a felröpi. Nekem még van 1 db pannim is, de sokat nem javít a helyzeten, sőt, ahol le van rakva ott múltkor is kevesebb felröpit adott, mint a többi területen. Szóval én áldom az eget, hogy a gesztenyés felhőért anno kifosztottam a pajtámat, mert nélküle nagy bajban lennék most. Ennél az eventnél is az volt a szerencsém, hogy lenyomtam kb. 5 környi 0 percest, így pénteken sikerült levadásznom az utolsó hiányzó felröpit is, és készülhettem a kosarazásra. Sokan, akik itt írják a felröpi gondokat, nem nyafogásból teszik, vagy mert lusták, hanem mert sajnos náluk ezzel mindig baj van. :( Persze biztos vannak olyanok is, akik nem jól csinálják, nem fogadják meg a tanácsokat, de nem hiszem, hogy sokan vannak. Mindenki addig beszél a "magas lóról" felröpi ügyben, amíg ő maga nem szembesül ezzel a problémával. Viszont ezt nem kívánom senkinek, mert nagyon nem jó érzés, és rendesen elveszi az ember kedvét a játéktól. Én arra lennék kíváncsi, hogy vajon hogyan lehetséges, hogy ilyen különbségek vannak a farmok között? Talán egyszer majd kapok rá választ.

hóóvirág, LBetti, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Eddig még szinte sohasem 0 perceztem és kényelmesen be tudtam mindig fejezni az eventeket. Most is, igaz itt még kosarazom, bár már a szemem nem bírja. Ma este 2 farmon 300 akárhány kosarat indítottam és még reggel is lesz vagy 50 db farmonként. Hogy összesen hány kosárkám volt azt nem tudom, de 500-nál biztosan több. Többször el kell olvasni az event leírását és jönni kell ide a csevegőbe, mert sok jó ötletet, tanácsot lehet szerezni!
    Most elköszönök, jó éjt és még egy holnapi hajrát mindenkinek, sok ajándékkal! :)

Gio, Peszi2, mezeieni1978 és 3 más kedveli ezt.
  14. szlyák

szlyák Törekvő

==============================================================
    korán reggel ültettem, vizeztem, kacsa sárgatrágyáztam, igy 2 óra alatt van meg a 6 órás növény,
    és irom füzetben, hogy mikor aratok, mikor szedhetem le.
    másként nem megy, de még így sem tudom befejezni mindet,
    a bal oldali karnevál autót el sem kezdtem.
    és cukorka kapkodásom sem lesz.
    mos ma még éjfél itán 1 -2 órakor szedem le az amarantot, hogy a db szám meg legyen,
    na de papírcsíkom viszont nem lesz hozzá.
    üdv szlyák
    még vagy 3 nap kellett volna ehhez az eventhez.
    meghosszabbithatná a farmerama.

gyemant1 kedveli ezt.
  15. Eső-Cseppke

Eső-Cseppke Junior szaki

Hányas szinten tartasz? Csatnit nem eszel?

Gio kedveli ezt.
  16. szlyák

szlyák Törekvő

==================================

üdv Kedves!

csak pár
    ==================
    Üdv kedves!
    egy pár sor: 85 -ös szint vagyok, ritkán érek rá farmozni, sokat betregeskedek, fekszem.
    most jobban vagyok, de izgulok is, leirok egy pár sort nálam mi ujság van:

korán reggel ültettem amarantot, vizeztem, kacsakaa sárgatrágyáztam, igy 2 óra alatt van meg a 6 órás növény,
    és irom füzetben, hogy mikor aratok, mikor szedhetem le.

másként nem megy, de még így sem tudom befejezni mindet,
    =================================
    a bal oldali karnevál autót el sem kezdtem.
    és cukorka kapkodásom sem lesz.
    ============================

középső végét még nem értem el, és a jobb oldali szekeret eventjének az utolsó részét, mivel nem jönnek a papírcsíkok.

mos ma még éjfél itán 1 -2 órakor szedem le az amarantot, hogy a db szám meg legyen,
    na de papírcsíkom viszont nem lesz hozzá.
    üdv szlyák
    még vagy 3 nap kellett volna ehhez az eventhez.
    meghosszabbithatná a farmerama.​

17. kukori80

Olvasni is kell a sorok között. Kezdéskor rákérdeztem hogy honnan veszik a kiírásban hogy 40 kosár elég lesz és mi lesz utána? Nem nagyon kaptam választ, de miután 2x elolvastam a hivatalost én állatokkal vártam az eventet, mert tudtam hogy a többi meglesz. Szóval mindenkinek megvan a lehetősége és a lehetőségéhez képest tud teljesíteni.De aki még a mai napon sincsen kész az biztos hogy nem tett meg mindent hogy megcsinálja, csak azt hiszi.

ulmo12, sziszi1965, Gio és 8 más kedveli ezt.
  18. szlyák

szlyák Törekvő

=====================

eszem ám: 1 sütőtök lekvárt mindig. + 1 termés van utána.

de papírcsík nem jön az Istenke nem segít meg vele.
    85-ös szinten vagyok, de nem mindig tudom csinálni a farmot, mert sokat beteg vagyok, és fekszem.
    s ha orvoshoz elmegyek, nem tudom mikor jövök vissza, begazosodik a farmom, volt már ilyen sajnos.

nagyon kell figyelni, felirom, mikor ültetek ? órakor, mennyi a növény érési ideje, mit ültetek el, és mikor szedhető le,
    figyelem az órát mindig, ha főzök,mosok is.

már elfáradtam, a gépem is lelassul éjjelre, bemelegszik, ki kell kapcsolnom, hogy hüljön a motorja.

jó a gép, most lett frissitve, új win 8 lett rátéve, sok volt a spam, és a vírus már rajta.
    asus laptop.
    üdv

19. Eső-Cseppke

Eső-Cseppke Junior szaki

Mielőbbi jobbulást kívánok neked és sok sikeres eventet!

Gio, alex0824 és kukori80 kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia. 85-ös szinten be kellene tudni fejezned az eventet. Ha nem érsz rá vele annyit foglalkozni akkor nyilván nem fogod tudni befejezni de ez az élet hibája a betegséged miatt és el kell fogadnod. Hiába írod ide minden oldalra akkor se fogsz jobban haladni. Mindenkinek van olyan hogy a munkája vagy más miatt nem tud befejezni egy eventet, de ezt el kell tudni fogadni. Drukkolok hogy reggelre sikerüljön.

sziszi1965, Gio, taga1 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.