Karneválkirálynő csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Idézek az event ismertetőjéből:

Az event végén a megmaradt cukorkák utáni pontértékek beváltásra kerülnek az alábbiak szerint.
    A Karnevál felvonulási terén alul a bal sarokban láthatjuk, mennyi pontértéket gyűjtöttünk pluszban cukorkákból. ( "Szükséges" felirat alatt! )

A pontérték beváltási érteke : 3 TP és 2 CsP minden pontérték után

Gio, stellácska26 és Tavirózsa kedveli ezt.
  2. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Most néztem meg, hogy mennyi szuper tápot kosaraztam és az eredmény az egész kosarazással, együtt 418.:p:)

Utoljára szerkesztett: 9.2.16
    LBetti, Gio, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  3. csepcsányi

csepcsányi Járnitanuló

Sziasztok, hoztam én is egy összesítés.:inlove:
    Amikor tegnap délután elkezdtem a kosarazást 114 kosárkával, leírtam minden állást. Az első 4 kosárból szintet léptem 78-ról 79-re, aztán ezen úgy átsuhantam, mint a szél. Végre meg van az áhított 80:D Az esti betakarításból még jött néhány kosárak, szóval:

TP= több mint 3000000
    A Bahamán 14 szintet léptem (több mint 1 hónap munkáját tudtam le fél nap alatt, mert 3-4 naponta léptem egy-egy szintet)
    Egy raklapnyi Arany banán :D 70 a szintlépésekből +71 (2X volt 4 is egy kosárba)
    CSP kb. 1322000
    KK turbó 214
    KK trágya 380
    SZtrágya 735 (több mint amennyit a kocsi nehézkes feldíszítése miatt fel kellett használnom)
    SZtáp 244

Ma reggel még összejött 35 kosár, ezeket még megtöltöm;)
    További sok sikert mindenkinek!

ulmo12, LBetti, Gio és 3 más kedveli ezt.
  4. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

Én kb 300-400 kosarat gyűjtöttem össze,ebből lett kb 200 AB,meg 20 ezer cukorpont,akinek 80-90 ezer cukorpont jött össze,ők nem tudom mennyi kosarat húzogathattak,de minden tiszteletem az ővéké,mert én ezt a 3-4 százat is majd meg őrültem mire megcsináltam,de amúgy jó event volt. :):)

5. gymikii

gymikii Fórumlakó

Ez durva....

csepcsányi és szellorozsa kedveli ezt.
  6. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

jelentem én is nagyon örülök, mert kb 200 aranybanánt tudtam gyűűűűűjteni! :D

ulmo12, LBetti, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. lara1948

lara1948 Járnitanuló

hurrá sziasztok sikeresen befejeztem 100 banánom lett plussz a többi,nagyon sikeres event volt gratulálok mindenkinek akinek sikerült befejezni

ulmo12, LBetti, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Nem csináltam számvetést, hogy miből, mennyi jött!
    Egy biztos!!!

Szépen jövögetett!!;);)xD

ulmo12, LBetti, Gio és 4 más kedveli ezt.
  9. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Szerencsésen végeztem én is. Nagyon jó kis event volt, lehetne máskor is ilyen.
    sztáp 334
    szupertrágya 1005
    zokni 380
    KK 324
    btp 6,470,160
    tp 4,295,230
    csp 2,093,910
    AB 168 ( ebből 7 szintlépés)
    Nagyon elégedett vagyok, mert ezt mind 0 ft ráköltéssel. :)
    További sok sikert mindenkinek!

ulmo12, LBetti, Gio és 7 más kedveli ezt.
  10. brummika

brummika Aktív író

Ma reggelre meglett a hiányzó papírcsík (hétvégén elaludtam és egész éjszaka benne figyelt az amaránt...>:( )
    Amíg a 2500 pontot összegyűjtöttem sikerült bezsebelni 992200 btp-t, 734700 tp-t. 14 ab-t. Többit nem számoltam, de másból is jött szépen. Van még 107 kosárkám, így nyomom, amíg el nem fogy! :)

ulmo12, LBetti, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. panamaville

panamaville Utánpótlás-írogató

nevetséges!még kb 200 papírcsík hiányzik...bruhahaaa:'( eltoltam erre az eventre ipari mennyiségű szupikakit,RA csatnit,pitéket,minden jót és semmire nemmentem vele,folyamatos aratás, hossszúérésű ültetés,stb mellett sem. már tudom,miért hagytam abba anno...hát ezért:/ amihez kell a felröpi,azt sosem sikerül megcsinálnom,mással érdekes módon simán-lazán végzek. maximálisan csalódott vagyok

zoldliget és dörikati kedveli ezt.
  12. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Az eventet sikeresen befejeztem. 200-nál valamicskével több kosarat sikerült összegyűjtenem.
    Nem tudom, hogy miket sikerült vele ''összefogdosnom'', de szépen gyűjtögettem. Nekem ez az event a szülinaposnál jobban tetszett, elégedett vagyok. :);) Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült, és szurkolok a még dolgozgató farmtársaimnak!
    A játék készítőinek pedig köszönet!:D

Peszi2, ulmo12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  13. dörikati

dörikati Junior szaki

Szia! Nem vagy egyedül:(

14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Reggel összejött 40 körüli kosár, tegnapról is maradt az esti hibák miatt...reggel indítás után takaritás, 3 kosár rendben, 4. nem indult, takarítás, 3-4 megint jó, aztán megint 1 lefagy, kuka, megint takarítás, rögtön az első kuka. közben van, hogy 3x kell rányomni a majomra, hogy kiadja a kosarakat, ismeretlen felirat a kilépő nyílon...értem, sokan most jutottak idáig, mindjárt vége, hajtás van, de tényleg minden kosár után géptakarítás kell? vasárnap 50-60 kosár lement hiba és takarítás nélkül egyszerre...kb. 20 bukott kosárnál tartok és gondolom nincs vége...

LBetti és -skorpio1977- kedveli ezt.
  15. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Nekem sem sikerül befejezni az eventet (26 papírcsík hiányzik még) Gratulálok mindenkinek, aki befejezte!

16. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Nekem nagyon bejött ez az event! 200 nál több kosárkám volt, szuper jól belejöttem a gyűjtögetésbe,módszeresen tartottam a kosárkákat az ajándékok alá.Gratulálok az event készítőinek ,maximálisan tetszett minden!

Gio és kedvenc62 kedveli ezt.
  17. Lacika07

Lacika07 Junior szaki

Sziasztok!
    Nagyon jó kis event volt. Több millió tp, btp, csp, jött össze, de aranybanán is sikerült majdnem 200, sztáp, sztrágya is nagyon sok lett.
    Több ilyen kaliberű event is lehetne.

Peszi2, LBetti, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. afmin70

afmin70 Fórum-zöldfülű

Koszonom szepen mindenkinek aki segitett!!! ..... het felroppenom hianyzik meg.... valahogy csak osszejon :)

LBetti, Gio, csepcsányi és 2 más kedveli ezt.
  19. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Sikerült.... és óhhh ....az égből potyogott a manna. Több havi munkától megkímélt ez az event. Csak 3csatni és hozzá pinki pite. Nekem ilyen sikerélményem még nem volt.Tele a kamra minden földi jóval. Ez jobb volt mint a szüli napi event. köszi köszi.....

Peszi2, ulmo12, LBetti és 10 más kedveli ezt.
  20. IceFarmen

IceFarmen Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem nagyon szoktam írni,inkább olvasgatom,de ezt most muszáj leírnom!
    Végre egy olyan event amiért megérte ültetni,keverni,számolgatni!Szuper jó ajándékokat kaptam,kaptunk!!!Köszönjük!!!!!

LBetti, Gio, csepcsányi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.