Visszajelzés Karneválkirálynő - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

szia Holdfeny.

szerintem megy az szupitapi nelkül is ;)

de most tuti aludni fogok....
    szia kukori.

nappal majom es retro ++,a farmon lud.

ejjelre kicsit hosszabb valami.

nem a taktika szol itt esetleg nagyot,a pannik serege csupan..
    remelem igy lesz,

különben nagy bukta nez ki....
    a cicas 2 evvel ezelött huzos volt a kartyara nezve.

a mostani annak a nyolcadat is alig erte el.

szupitapi nem kell ehhez az evenhez,ertelmetlen lenne.

genka53, Gio, meszimarsi és 13 más kedveli ezt.
  2. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Normál tyúkól? Nem rossz az, gyorsan megvan, lehet újra etetni, ha valakinek van rá ideje sűrűn farmozni egy nap.
    (Nekem a Bahán 5 retró elefántból egy kosár sem jött, bár tudom, hogy minél kevesebbet veszek alapul, annál rosszabb eredménnyel kell számolni.)

Gio, meszimarsi, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  3. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

:inlove: Remélem úgy tollasodunk mint a királynő. ;) Vagy egy kicsit jobban. :)

Gio, meszimarsi, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  4. gmelania

gmelania Járnitanuló

Sziasztok!
    En sem jatszottam tavaly es az ismerteto alapjan nem vilagos ez a kosarkapkodas. Hany db kosarka kel egy jatekhoz,hogy meg legyen a 2500 pont? Vagy mit ertek felre?

Gio, meszimarsi, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  5. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

S akinek nincs egy árva szem pankája se annak melyik ólat ajánlanád?

meszimarsi, osztrak12, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, az első-második kosár-tologatás után rá fogsz érezni az ízére, s mindent sikerül majd a lehulló ajándékokból a kosárba gyűjtened.
    Szóval = mindent próbálj meg beszedni -jobbról indulsz, tolod az egérrel a kosarat jobbra, lassú/gyorsabb tologatással mozgatod a lehulló ajándék alá. Sikeres gyűjtögetést kívánok !

Gio, meszimarsi, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  7. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Akkor legjobb, ha az ábrát nézed: egyszerre hullanak a cukorkák a "rangosabb" ajikkal, ezeket kell a kosárka tologatásával minél nagyobb arányban elkapni.

Gio, meszimarsi, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Először is azt tanácsolom hogy nézd meg a felsorolásban hogy mit szeretnél nagyon és azokra koncentrálj elsősorban. Mozog a kocsi és dobálja jobbról-balra az ajándékokat. Nem lesz sok időd hogy mindent elkapj de ha előre eltervezed hogy melyikek a fontosak arra odaérsz. Menet közben meg fel tudsz szedni más ajándékokat is.

Gio, meszimarsi, missuzy_53 és 11 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én sem adok szupertápot:music:.... mert nincs:wuerg:
    Ha ez az event bukta lesz....:p akkor valamit nagyon elcseszerint az ember....:eek:
    Bár tudom, nem azonos taktikával játszunk;)

meszimarsi, missuzy_53, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Pormacsesz talán tudja mennyit kosaraztam. :)
    Éjjel nem alvás, partyt pörgetem, de ne má hogy 400 kosár alatt legyen. :(:cry: Épp elég volt a bakikból, most nincs semmi baki, azt garantálom. :)

meszimarsi, missuzy_53, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szépen haladsz!:D Az els 16 masé készül nálam. Nálam többféle ól a bahán és az esőerdőben,
    2 terület full 1x1 érik, a tölgyesen pár raktár meg fa, ott most még 2x1-en sztrágyázva megy a növény, kb. ennyit tudok gyorsítani:music:

meszimarsi, alpha58, SzabadEurópa és 6 más kedveli ezt.
  12. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok .)

Megjöttem ln is az eredményeimmel, 59 kosárka és 127 papírcsík. 2 farmon fele hosszú, fele rövidebb ól, széleken fák, tölgyesen csak 20 órás fák, pár mamuttal, bahán, őserdőn narancs panda koala, teve. 1 területen volt panni a szédültön, ott érezhetően több kosárka lett. 12 főfarm, 23 szédült, 11 baha, 10 őserdő, ilyen arányban jött a kosárka. Viszont később beért még 3 mosómedveodúm, amit 1-esével learattam, mindhárom adott 1 db kosarat.
    Jajj, én is olyan izgatott voltam, hibát, hibára halmoztam, nem ettem semmi finomat, és felhőt se aktiváltam, viszont most megtettem, így egy pár kör o-ás rózsát is lenyomok. Cél nekem is az, mint másnak, gyorsan lenyomni a növényt, majd visszapakolni az ólakat, utána kezdem majd keverni a malomtermékeket.

Mindenkinek jó eventezést (jajj, kosarazzunk máááár :) )

Gio, meszimarsi, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szerintem picit jobb is lehet. Kisfarmon full terulet szanto es erdei kameleon 30 kosarat adott. ha ehhez hozzajon a fofarm, baha, esoerdo, akkor egy aratas hozhat 60-70 kosarat is, az mar inkabb napi 120-140:)

Gio, MamaMeseKertje, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  14. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

sajnos mast nem tudok leirni mint amit mar masok megtettek :

retro ++ es neonok/rozsak esetleg titkosak a farmon.( de nem rövidek )

a bahan szinten hasonlo a helyzet.

ami tuti,koala es tukan nagyon gyengen szerepel pannik nelkül a kicsin.... ( 2 terület 10 kosar )

genka53, Gio, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  15. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Most arattam , 50 kosárka és 150 papírcsík indulásnak ! Szerintem az event növényre elég keveset fog adni úgy, hogy éjszakára most is kell a hosszuérésü. Lehet "bevetek" 2-3 kör 0 percest, hogy mire a növény kész , a röpcsivel se legyen gondom. Aztán jöhet a kosárka-gyártás ! :)
    Mindenkinek sok-sok felröppenőt és sikeres eventezést !

Gio, meszimarsi, Sonche és 8 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nekem múltkor nem adta jól a lúd, ezért váltottam nyúlra és az szépen adta. Hajrá, majd kitapasztalod Te is 1 ültetés után hogy mi a jobb, próbálkozni kell. Pl. rakjál minden területre más ólat én is így tapasztaltam ki.

genka53, Gio, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  17. Timirci

Timirci Utánpótlás-írogató

Emlékeim szerint egy kosárkával, szóval egy dobálással 20 cukorpont simán összejött (pl. két nyalóka), szóval 2500/20=125 kosárka nagyjából elég, de én igazán nem is figyeltem a cukrokra. Sokkal fontosabbak voltak az aranybanánok és szupertápok, illetve idén farmpengő is lesz, ami még bizgeti a fantáziámat. :)

Gio, meszimarsi, zebrina04 és 7 más kedveli ezt.
  18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ha napi 2x tudsz aratni, akkor olyat amit valentin napi csereppel sajtgolyoval le tudsz vinni 12 ora ala, pava, kameleon, hodot nem tudom. Bahan panda narancs teve, koala.

Ha tudsz tobbszor is aratni akkor meg lehet nezni hogy napi 3x aratas nem ad-e jobban. Farmon kutya, tehen VNCS-el megoldhato napi 3x, kutyaval meg tobb legyet is utsz egy csapasra:)

Gio, meszimarsi, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

3 halásztanya 3 kosárkát adott, most arattam, csak ez elég hosszú érésű, így naponta többször ezt nem lehet aratni. Ha kész a növényke próbálkozok majd retrókkal, neonokkal és mosómacival :)

Melan, meszimarsi, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!

Végre egy event, amit nem csinálok!! :D ;)
    Sok sikert, aki belevág..

üdv.:apja

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.