Visszajelzés Karneválkirálynő - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Még én is küzdök értük. Nem vagy egyedül, elég sok, kb. 280 kell még. Szupim semmi, úgyhogy estére hosszú, ez a taktikám, csak így még pár nap biztos kell. Ez van :)

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok jó reggelt :)
    Jaj, hát én is eltudtam végre kezdeni a kosarazást xD Én nagyon-nagyon élvezem xD Csináltam egy összesítést, mit tettem le és az mennyi kosarat adott. És persze, hogy csináltam egy összesítést az eddigi kosarazásból. Kicsit béna voltam az elején, mert kapkodtam össze vissza, mint Bernát a mennykő után. Aztán rájöttem, hogy a Majom feje fölé kell nézzek, ott látom a legjobban mit hajigál. Így aztán az első 3-4 elbénázott kosár után már egész jól ment. A célom, hogy a sztrágy, sztáp, KK vissza legyen pótolva és, hogy minél több FP-t betudjak gyűjteni. Az összes többi hab a tortán. És nagyon jó a hab xD Mindenkinek jó reflexeket és nagyon jó szórakozást kívánok :inlove:

TP1 434 725
    BTP1 589 417
    Sztrágya273
    Sztáp83
    KK162
    Turbó233
    FP209
    Aranybanán52
    Alap strucc ólakKosár
    Fő farm26
    Szántó24
    Tölgyes12
    Panda kuckók
    Bahama16
    Esőerő13
    Összes91
    Összes kosár
    előző napokkal együtt
    228
    Eddig eljátszott80

csio70, taga1, majoranna65 és 16 más kedveli ezt.
  3. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Jó reggelt!Este játszottam 22 kosárral.11AB,88farmpengő,1308000BTP,416500TP,30sztáp,95sztrágya,205800csp-t kapkodtam össze.Egyszer volt 3 AB.Mindenkinek további sok sikert kívánok!!!

csio70, -Fülemüle-70, Gio és 8 más kedveli ezt.
  4. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szépen kaptál,kapkostál,én még díszítek,keverek,kavarok.

csio70, -Fülemüle-70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Köszi!Tegnap a maradék sztápból összehoztam 1 aranymalacot az adott a levesmesternél egy csomó szupertrágyát onnan már 44 perces szegfűvel jöttek rendesen a papírcsíkok.Megyek kosarazni.Sok papírcsíkot és kosarat neked!

csio70, taga1, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  6. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Növények letermelve de nincs felrepenőm:sleepy: nem tudok keverni a malomban.
    hogy mi lesz ebből:(már nagyon kosaraznék:pno de komótosan majd csak össze jön

csio70, -Fülemüle-70, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :)
    Hoztam egy kis segítséget. Nálam tegnap (és általában mindig) a szegfű a dzsoli-dzsóker felröppenőre, ha nincs, vagy kevés a sztrágyám, és a gesztenyés felhősoromat se tudom aktiválni. Tegnap egy ilyen nap volt. Pár db sztrágyám volt csak, ami semmire nem lett volna elég és a gesztenyés felhősorom is inaktív most. Nálam a szegfű minden bónusza kivan nemesítve. Tegnap kidobtam a rózsa bónuszait a dobozokból és betettem a szegfűét. Az aranyrekeszekbe turmixoltam, az ezüst rekeszekbe betettem az alkimista éréscsökkentőket, és aktíváltam a virágos felhősort. A turmix nem volt olcsó, mert egy csomó forró csokit kellett vennem és elturmixolnom, de megérte mert igaz, hogy sok próbálkozás után de meglettek azok a bónuszok amiket akartam. Az eredmény: 18:54 perces szegfű érés idejét letornáztam 5:45-re. A 3 farmos területen 180 db papírcsík 1x1es kockán. Hozzáteszem, a legendám 30/30, tehát fullos. Hoztam a táblázatot, hogy mit használtam fel. Ez a táblázat nem tartalmazza a sztrágya hatásait és bónuszait s a gesztenyés felhősort sem. Azon egyszerű oknál fogva, hogy tegnap nekem olyan megoldást kellett találnom ami sztrágya nélkül van. Remélem tudok ezzel segíteni bárkinek is :)

Turmix20%.Arany rekeszben
    Turmix10%. Ezüst rekeszben
    Virágos felhősor10%.
    Életelixir4%.Ezüst rekeszben
    Az élet forrása6%. Ezüst rekeszben
    Üvegházban bónuszok
    Bióimádat8%. Hatékonyabb víz
    10%. Hatékonyabb trágya
    Koránérő termés12% érés idő csökkenés

Utoljára szerkesztett: 31.5.17
    Matold, csio70, taga1 és 19 más kedveli ezt.
  8. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Kíváncsi lennék kinek mi a fontossági sorrend a kosarazásban.
    Számomra ezek.
    Aranybanán,farmpengő,szupertáp,kacsakata,zokni,szupertrágya,csp,tp,és a sallang ha már nem jön más,szerintem amit lehet mindent be kell gyűjteni,persze fontossági sorrendben.

csio70, taga1, majoranna65 és 8 más kedveli ezt.
  9. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

Felroppeno hijan meg nem tudok kosarazni,holnap estere remelem osszejon,ha nem akkor 0 percezes lesz.Sok szep ajandekot ad a majomholgy,ugyhogyigyekezni kellene

Leho69, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Nekem az elsődleges most, hogy a sztrágyát, sztápot, KK-t visszapótoljam. Ha ezek pottyannak akkor prioritást kapnak elkapásban. Aztán jön a többi: FP, AB, TP, BTP, zokni, csp. Nálam ez a sorrend :)

taga1, -Fülemüle-70, Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Erre a sorrendre már ketten vagyunk. ;) :)

12. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Szia :D.
    Ne halogasd a nullpercezést,ez az event nagyon megéri és visszajön bőven a ráfordítás.

csio70, ursa11, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  13. panyacs

panyacs Utánpótlás-írogató

Hárman!;)

-Fülemüle-70, Gio és heureca3 kedveli ezt.
  14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó reggelt!
    Még ültetgetésben vagyok, de nyomom ezerrel! 182 kosárkám jött össze eddig!
    Sok sikert Mindenkinek!

csio70, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Nálam a farmpengő a szupertáp, a KK, a zokni és a szupertrágya és a tp-ok után jön, de olyan szépen adja, hogy a farmárudából az 50 AB-t már kiváltottam és hamarosan a 80 csillagot is, a kosárkák már meg is vannak hozzá.

csio70, skalimaci, Leho69 és 7 más kedveli ezt.
  16. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Nem te vagy. :)
    Ma estére remélem, be tudom fejezni a csíkozást. A szupitáppal tegnap este felmentem 702 darabig, éjszakára rózsáztam (nemsokára beérik), utána nemesített szegfűzök (szupertáp nélkül). A gaz már tegnap megvolt. Túlságosan nem vagyok kétségbe esve, mert az eventet ólakkal nyitottam, így már van több, mint 100 kosárkám. Jó lett volna megcsípni pár FA-at, hogy megvehessem a hiányzó madárijesztőket, de sajna az akciónak előbb lesz vége, mint hogy én a kapdosáshoz hozzáfoghatnék.

Azoktól kérdezem, akik nem panniznak, hogy milyen ólak adták a saját tapasztalatuk szerint leginkább a kosárkákat? Meg azt is, hogy inkább alap, vagy inkább szines?

Hú, ez nagyon jól hangzik. :)

-Fülemüle-70, Gio, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  17. Judabeli

Judabeli Törekvő

Én is egy dunántúli megyei kórház onk. centrumában dolgozom, (pontosabban most kényszerpihenőn vagyok) és nem vagyok orvos csak ápoló de van sötétkék nadrág, világoskék tunika együttesem is (mellesleg az orvosainknak is van ugyan ilyen ). Más osztályokon is fellelhető különböző színű felső.
    No meg egy ideig használtunk fekete pólót is, amiért majdnem repültünk. Színes az egészségügy... is.

Játék... Én még díszítek ma, de remélem, holnaptól már kosarazok is. Egy kissé visszavetett a felröppenők gyatra száma.
    Mindenkinek kívánok mindent, mi "szem szájnak ingere", és amire a legjobban fáj a foga.
    Szép napokat, üdv. J.

18. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Pont így jártam ezzel a fránya lépcsős résszel teljesen elfelejtkeztem rólao_O:music:, már kezdtem örülni hogy végre mindjárt kosarazhatok amikor rájöttem hogy kihagytam valamit de nagyon.:oops: Szerencsére azért van még idő!;)
    Gratula azoknak akik már gyűjtögetik a banánokat meg a többi jóságot és sok papírcsík felröpit mindenkinek!:) Nálam éjszakára sárgadinnye és biogyapot volt 1x1-en szépen adta.

-Fülemüle-70, Leho69, Gio és 4 más kedveli ezt.
  19. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Úgy döntöttem,hogy az égből hulló szuper tápok egy részét visszaforgatom kosártermelésre ;).

csio70, ursa11, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  20. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Ha elegendő panni áll rendelkezésedre akkor nem biztos,hogy megéri szupitápozni.

taga1, -Fülemüle-70, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.