Visszajelzés Karneválkirálynő - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Bonita333!
    Mindig kiszámolja valaki, inkább az elején kell keresni az ilyeneket. Ott egyéb jó ötleteket is találhatsz rendszerint.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...eválkirálynő-csevegő.15115/page-2#post-705175

Sok-sok csíkot, kosárkát és minden "farmi" jót a királynőnél.

Melan, meszimarsi, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  2. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Szió! Nekem AB, szupertáp (nagyon szeretném a kutya-macska tenyésztést valós pénz nélkül teljesíteni... ), szupertrágya, farmpengő...meg ha választani lehet, inkább a BTP, az is inkább a szintlépésekkel nyerhető AB miatt.

Melan, meszimarsi, újfarm53 és 6 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Jó taktika!
    Legalább egy területen,25 pannival,neón ólak,hosszú pink ólak,kb40-45 kosár fél idő alatt.
    10 -20 kosár visszahozza a befektetett szupertápot.Gyakorlatilag nem veszítesz szupertápot ha felezed az időt mert vissza is jön ,illetve még többre is szert tehetsz valamivel.Arról nem beszélve,hogy 2x annyi kosárral 2x annyi banánt,szupertrágyát ,stb tudsz összeszedni! Mindenképpen megérős!
    :);)

csio70, ursa11, HéricsBáró és 11 más kedveli ezt.
  4. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Hoztam 100 kosár eredményét
    CSP 2.078.400
    TP 3.614.150
    BTP 5.595,000
    Szup.táp 178
    Szup.trágya 490
    KK 193
    Zokni 184
    AB 72
    FP 231

és még lett 12 csillagom is pluszban. Szintet is léptem és a kosaras feladat teljesítve, valószínűleg ezekből.
    Mindenkinek jó kosarazást. Most nem folytatom, mert jojóznak a szemeim. Van még 155 kosaram.
    Zsuzsa

csio70, ursa11, taga1 és 15 más kedveli ezt.
  5. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Mondjátok már meg nekem, hogy melyik állattal lehet ennyi kosarat összeszedni? Nekem hol jön, hol nem, mint a mesében.... :(

Melan, meszimarsi, długa és 3 más kedveli ezt.
  6. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia Vica! Meg én. Egyéb valóvilágos elfoglaltságaim miatt hétfőn este 10-kor kezdtem az eventet, és tegnap is csak reggel és este tudtam egy kicsit lenni. Pont ezért nem bontottam farmot sem. Kosaraim is lassan gyűlnek, de lesz amennyi lesz.

Melan, meszimarsi, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  7. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Nálam 12 órás ólak vannak kinn, de tegnapig csak 2 oldalon voltak, ma reggel raktam ki mindenhová, a rekeszben Valentin napi cserép és Pünkösdi csokor van, ha jól emlékszem a nevükre. A széleken panni, amennyi elfér. Ezeket az ólakat napi 3x lehet learatni /Bahán vöröspanda és sima teve, a farmon neon kecske, piros juh, még a kutya, pillangó is 12 órás, de azok még nem köröztek most nálam. és általában a 44-ből 25-31 között adta a kosarat eddig. Most, hogy mindenhol ólak vannak 1-1 aratásnál több, mint 100 kosárra számítok. 6 óra múlva kiderül, hogy jó e a számításom.

csio70, LCZAnikó, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  8. Farmi

Farmi Fórummogul

Szia
    Hol volt , hol nem volt , meg tán tuti van is , olyasmi mint alap ól ,abból is leginkább a 11 - 14 órásak a mérvadók nálam legalábbis .Nagyon vegyes a kinálat de nekem eddig bejött, bahára már más a fel állás de ott a tigris, vörös panda , flamingó , és nari panda a nyerő. Netán nem jönne be , cserélsz.

Sok felröpit kinek kell még sok kosarat a gyüjtögetőknek .

csio70, Melan, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hoztam a mai aratás eredményét. Ludak vannak kitéve a farmos részeken. Természetesen pannik nélkül arattam, mert elfelejtettem kitenni őket. :wuerg: 3:05 az érés idő valentin napi cseréppel és tojáspunccsal. Tehát a szántó és a tölgyes 6-6 db, főfarm 9 db. A bahamákra majmokat tettem, hogy azonos időben tudjam aratni a ludakkal. Esőerdő 3db bahama 6 db lett. Összesen tehát az 5 területről 27 db kosár lett. Szerintem ez 3 órára vetítve nem rossz. Most vissza tettem a ludakat, meg a majmokat, napközben hagyom is őket. Éjszakára vissza teszem a struccokat és a pandákat. Ez a terv xD Aztán majd meglátom még :)

taga1, Melan, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  10. bettyus25

bettyus25 Junior szaki

Sziasztok!
    Bár régi játékos vagyok, a tavalyi event kimaradt. Gondoltam na majd most szépen kifosztom a királynőt :D event gaz tegnap délelőtt meg is lett. 12 óra meló után hirtelen felindulásból beszabadultam a malomba,hogy na most jól kikeverem ami kell és irány díszíteni aztán kosarazni. Mentségemre legyen, hogy mindig minden event leírást elolvasok többször, le is írom miből mennyit hova kell leadni, ennek ellenére a lisztből gyártottam 700 db-ot :wuerg::cry:xD úgyhogy most kezdhetem újra az event gazt :D 130 kosaram van eddig, éjjel macska és sárga koala volt kint...a tyúkokból több kosár jön 1 óra alatt :oops:

csio70, Melan, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha ez megfelel:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karneválkirálynő-csevegő.15115/page-2#post-705175
    Az ilyeneket az első pár oldalon keresd. Mindig fogsz találni.

ursa11, Melan, skalimaci és 7 más kedveli ezt.
  12. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Kisfarmokon figyeltem meg, ahol mindenféle ól van kirakva teljesen vegyesen (nem bontottam), hogy egy területről 9-16 kosárka jött, az átlag 13 körül mozgott. Több tyúk és egyéb rövid érésű ólak is vannak benne. Érdekes.
    Ha csak egyszer aratok egy nap, akkor is 60 körüli kosárka jön össze az 5 területen.
    Lehet, hogy abszolút vegyesen kellene kirakni az ólakat? :) ;)

Melan, -Fülemüle-70, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  13. hupi78

hupi78 Fórum hercege

üdv néked még nem kosaraztam majd a hétvégén mert nincs hozzá türelmem :pmunka után úgy bánok az egérrel mint mint toldi a pici kaviccsal bánt volna :D:D:D

ursa11, HéricsBáró, Melan és 4 más kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Minden farm más kondíciókkal rendelkezik... a gazda ismeretei és tapasztalatai azok, amik segítik a legjobb arányú felröppenők érkezését.
    Van olyan eset is, hogy egy-egy ól a következő begyűjtési időben nem ugyanazt az "eredményt" hozza.
    Ezt is érdemes figyelembe venni. :)

Leho69, HéricsBáró, Melan és 7 más kedveli ezt.
  15. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Ezer hála és köszönet :) A fáradozásért is meg a segítségért is :) Köszönöm szépen, ez hatalmas segítség. Megyek és kipróbálom. Ezért szeretek köztetek lenni. Csupa-csupa szív segítőkész gazda :) Ezer puszi érte :)

csio70, Melan, -Zsebibaba1988- és 5 más kedveli ezt.
  16. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

mi a zokni, ezt is beszerhető kocsárba

17. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Kedves Alex! Igaz, nem nekem írtad, de gondolom, nem baj, hogy én is merítettem belőle :) Hálás vagyok ezért az ötletért, mert teljesen át tudtam gondolni miatta a taktikámat. Igaz, én az AB után elsődlegesen a szupertápot gyűjtögettem, de most arra jutottam a levezetésed folytán, hogy feláldozom a kosarak miatt, hiszen egyrészt úgyis bőségesen visszajön még az a szupertáp-mennyiség (picit több, mint 300 db van jelenleg), másrészt akkor AB-vel és szupertrágyával is tudok gazdagodni, amiből az elsőt csak szintlépéssel szerezhetném meg, a másodikat meg csak a maradék gazdaköriből (már nem sok van bent nekem amúgy) vagy pénzért....Tehát ellövöm a szupertápot a neon és egyéb hosszú ólakra. Köszi, köszi! :inlove:

ursa11, Leho69, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  18. bonita333

bonita333 Rutinos

Melan, meszimarsi, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérdezted??

Ha igen, akkor itt a válasz, miért hasznos ajándék ez a kellék:

Fáinkat is elláthatjuk érésgyorsítóval.
    A módszer a következő:

A képen látható módon tehetjük rá fáinkra a Kacsa Kata Turbótrágyát

• 1 - Kacsa Kata turbótrágya
    • 2 - Kacsa Kata szupertrágya (nem rövidíti az érés idejét!)

Természetesen az ikonon jelzés található, ha már használtuk a gyorsítót és a számláló is mutatja az eredményt:

Tulajdonságai:

• 35%-kal csökkenti az érési időt
      • Minden termést adó fára alkalmazható
      • Sima, XL és XXL fákra is
      • Ára: 2 FA darabonként, egyelőre a Gazdaboltban vásárolható
      • Egy érési szakasz alatt csak egy alkalommal használható
    Nem termést adó fák (ezeken nem használható): Tavaszi fa, Szivárvány fa, Farmarany fa, Szörnyek fája, Denevérek fája.

A fák mellett ugyanúgy kis tábla jelenik meg: [​IMG]

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Érésgyorsítók-és-kacsa-kata-termékek.2178/#post-5904

Leho69, Melan, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  20. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Köszi mindkettőtöknek. Kipróbálom mindegyiket, hátha... bár pannim nincs. :)
    Nemesített szegfű 32 2x2-es kockán 29 papírcsíkot adott, ez viszont jó :)

Susie0509, Fätum, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.