Visszajelzés Karneválkirálynő - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Nem kapsz koveket Fulemule , en is megveszem a munkasokat meg sok mindent es szerintem sokan vagyunk ezzel igy . Pozitiv a hozza allasod es en is pozitivan nezem a jatekot es meg sokaig szeretnek vele jatszani;)
    Karneval kiralynozzunk es gyujtsunk sok ajandekot;)
    Ott vagyunk mar ? xD

-W-595-, maszilva, Sonche és 18 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tudod pár száz éve tiltja a törvény a rabszolgákkal való kereskedést, így a vásárlásukat is.xD Nem etikus dolog, bár kétséget kizáróan praktikus.xD

-W-595-, Lillapilla73, iboly54 és 21 más kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Várom az eventet a "kedvencet" remélem nem veszik vissza a felugrókat a kosarazás alatt.
    4 területen ültetem a növényt, a tölgyest nem szedem le.Mamutfák és pink-neonólak, azok had gyarapodjanak közben.12.560 növény az még nem sok.Végig fogom ültetni s akkor 2x3xtöbb is lesz.
    Pannim nekem sincs,de nem is hajtok rá,én nem húrcolgatnám úgy sem.0 percezést viszont kihasználom.Jól jön a sok növény,különösen akkor, amikor azokkal kell valamit teljesíteni és enni sem kér.Jó eventezést sok -sok ajándék a kosárba!

Utoljára szerkesztett: 29.5.17
    taga1, meszimarsi, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  4. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Az mondjuk tény hogy elég üres a pajtám. Amit termelek az megy a gazdaköribe :D
    Event event hátán. Nincs rá kapacitás hogy pluszban legyen bármi is. Most is majd komfortozok szupitrágyával a kertészeti kiállitashoz, hadd jöjjenek a papírcsíkok vagy mik :D

g.bella, meszimarsi, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia MamaMeseKertje. :)
    Nekem nem sok mamutom van, de valahol bízom benne hogy azt is vissza fogják vezetni. Ha nem, akkor majd most fel fogjuk tölteni a készletet.:inlove:
    Igaz nem nagy mennyiségben, de hiány pótlásnak csak elég lesz. ;)
    Vagy leginkább, aki AB mennyiségben szenved, akkor szerintem nekik jó lesz és igen megérős. :) A VV miatt nem tudtam indulni a TOP-ba, megpróbáltam mindent. Szupi mindenem nem nagyon van. :(

Sonche, meszimarsi, Meellcc és 6 más kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem mindig van belőlük,és imádnak nálam dolgozni.

meszimarsi, ursa11, újfarm53 és 4 más kedveli ezt.
  7. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Csak 10.000 növény kell,többet nincs értelme ültetni,én úgy tudom!
    Hehehe,én rögtön felszabadítóm őket,jókedvűkben dolgoznak!:D

g.bella, Sonche, meszimarsi és 14 más kedveli ezt.
  8. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Aranybabán-szerzésre fel! Remélem minden körben tudok szerezni legalább 1 AB-t :)
    A többi nyeremény igazából nem is érdekel annyira. :)

g.bella, meszimarsi, ildiko44 és 6 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! A munkások nálam is önként dalolva dolgoznak! :)
    Ezt az eventet a kis farmjaimon is csinálom, már tavaly is tetszett, sok kicsi sokra megy alapon. A két nagyon teljes bedobással, a kicsiken felszaporítás után komfortban.
    Sikeres kosarazást mindenkinek!:)

g.bella, meszimarsi, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  10. pozsyka

pozsyka Utánpótlás-írogató

Abból a 32 panniból a legközelebbi csere-berénél gondolhatnál rám :) nagyon meg köszönném )) szerény személyem is hosszú érésű fákkal és növénnyel várom az eventet ólak a növény letermelése után :)

g.bella, Meellcc, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Azokat,ami nem érdekel küld osztrak12-re, kedves kollegina.xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 29.5.17
  12. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Tegnap délután csipkebogyót ültettem ma reggel leszedtem és mindent a farmról --- tegnap délután óta a fórumba voltam és reggel is de semmi kiírás --- hozzá kell szokni hogy most már mindent az utolsó percbe írnak ki --- na így jártam és szerintem még sokan

13. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Szia! Ha tegnap délután voltál a fórumon,akkor olvashattad volna, hogy ne arass reggel...de szerintem nem késtél le semmiről idő van bőven :)

14. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

hasonlóan jártam én is learattam reggel, forumra nem tudtam jó pár napja belépni. majd holnap kezdem el az eventet.

15. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Akinek Pannija van, az - érthető módon - sosem mondja, hogy van belőle elajándékozható feleslege. Nyugodj bele, reménytelen szerezni. (Ráadásul 1-5 Panni mit sem változtat a felröpik számán!!!) Én is megvagyok nélküle...

Velem már az is előfordult, hogy tudtam az eventről, de figyelmetlenségből reggel learattam. Menni fog ez, ne aggódj!

lovag01, Sonche, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  16. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

nekem 5 pannim van, és nagyon sokat segít:)

g.bella, Sonche, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  17. RRozika

RRozika Utánpótlás-írogató

Köszönjük szépen a gyors ismertetőt!
    Ez nagyszerű hír!

g.bella, meszimarsi, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  18. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Na ja,régen sem voltunk ám elkényeztetve,az eventek élesben indultak,csak kezdésnél tudtunk meg mindent!:D

g.bella, Sonche, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  19. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Lehet, hogy igazad van, nekem nincsenek tapasztalataim, csak valamelyik topikban olvastam egyszer... És ezzel vigasztalom magamat, ha nehezebben jönnek a felröpik. :p

Sonche, meszimarsi, újfarm53 és 5 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Most nagyon elégedett vagyok.:music: Vegyesen vannak ólak, fák és csipkebogyó. Nem aggódom, bármennyi röpi jön elsőre, mire kész az eleje, lesz elég kosár is. Igaz nekem kezdés kicsit később lesz, mint 2, még 1 gyerkőcöt össze kell szednem a suliban, de utàna irány haza és isten hozott majom!!!!!

meszimarsi, Cyra65, újfarm53 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.