Visszajelzés Karneválkirálynő - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Jaj dehogy, a lépcsőt elfelejtettem. Mármint,hogy az is van. :D Jó lüke vagyok. Most papírcsik hiány miatt állok. :(

ljanika6, HéricsBáró, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Happy van xD 15 FP egy kosárba elég jó xD

ljanika6, alpha58, Gio és 15 más kedveli ezt.
  3. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Nekem 26 masé kell a boldogságomhoz már csak!
    de pillanatnyi alapanyagkészletem: 14 db röpi s 146 növény ami valjuk be egy kicsit kevés!
    xDxD

ljanika6, alpha58, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

400 kosár eredménye nagy vonalakba:inlove::inlove::inlove:
    1000 farmpengő
    300 AB
    2200 szupertrágya
    800 szupitáp
    650 KK
    Tp,Btp stb nem figyeltem s nyomon sem akarom követni

ljanika6, alpha58, Gio és 13 más kedveli ezt.
  5. hupi78

hupi78 Fórum hercege

ljanika6, alpha58, Gio és 6 más kedveli ezt.
  6. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönet a BP-nek az event határidő meghosszabbításáért, de a termelő idő kiesése miatt azért más kár is érte a játékosokat, mert elvett a felhasznált termékek hatékonyságának idejéből, nem beszélve arról aki a keservesen megspórolt arató - vető kuponokat aktiválta azok részére is nagy bukta volt ez a passzív játék idő. Elfogadom nehéz igazságot tenni de minimum 1 órás kupont adhatnának, hogy miért? Azért, hogy az 1*1 talajt ne rabszolga módra kézzel keljen 4-es területre visszatenni, ugyanis pont megtermeltem a kertjeimben a növényt és ha időben leszedhettem volna akkor a még aktív arató-vetőkkel akadálytalanul megtudtam volna csinálni a visszarendezést.

alpha58, (Erzsébet), Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  7. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!
    2 szintlépés bahán, 28 AB, 150 szup.trágya, 80 szup.táp, pedig még csak a cukorkásig játszottam. Kicsit kevesebb kellett mint 40 kosár.

Sok sikert mindenkinek!

ljanika6, alpha58, Gio és 7 más kedveli ezt.
  8. hupi78

hupi78 Fórum hercege

te azé figyu kb 25 percig nem volt játék :Dkaptál érte majd másfél napot számojjjáááxDxDxD

ljanika6, alpha58, Gio és 16 más kedveli ezt.
  9. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Én nem is tudtam, hogy nem volt elérhető:oops:
    De a hosszabbításnak örülök :inlove::D

ljanika6, alpha58, Gio és 10 más kedveli ezt.
  10. Farmi

Farmi Fórummogul

Szia , és mi van ha netán áram szünet van ? Kárpótol a villamos müvek ? , érd be ennyivel sztem . Tudom fonák a dolog de ez van .

Sok felröpit akinek még kell és bőséges gyüjtést a kosarasoknal.

ljanika6, alpha58, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. hupi78

hupi78 Fórum hercege

látod erről beszélek én is pont arattam volna :D most inkább nyertünk mint buktunkxDxDxD

ljanika6, alpha58, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:)
    Sziaaa, gratulálok.) Kérem szépen én most jöttem a Szemészetről. :D Azt mondták hogy nem szabad többet karneválkirálynőznöm . :D A nyulak továbbra is jól adják, de a lajhárok méltóak a nevükhöz, holnap le kell cserélnem őket.

ljanika6, alpha58, Gio és 9 más kedveli ezt.
  13. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

17 macskaházacska adott kemény 6 kosarat :( 4 tukánodú semmit.

ljanika6, alpha58, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Nagyon-nagyon örülök a hétfői 22 órának.Figyelmetlen voltam és majdnem mindent bekevertem tápnak ma.Most néztem,hogy amarát is kell a királynőnek.Ez a kapkodás.

ljanika6, Gio, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia. :)
    a macskák nálam is kuka lesz pár percen belül.
    Hogy mik váltják majd fel, na azt még ki törpölöm, mint Törppapa a Hupikék mesében. :)

ljanika6, alpha58, hupi78 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Na ne tessék mondani! 13 óra 07 perckor kellett volna aratnom és akkor már nem tudtam belépni és fél 3-kor még mindig nem tudtam belépni. Akárhogy számolom ez nem 25 perc. Te is számojjjááá , hogy a stílusodat idézzem.

17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Köszönöm szépen, de a gratuláció Téged illet, nagyon ügyes vagy :) Zsebelem be a TP-ket utánad. Köszi-köszi :D

ljanika6, Gio, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  18. hupi78

hupi78 Fórum hercege

lehet nem atom órád van és épp meg akadt a mutatóxDxDxD erre is figyu ám:D amúgy ha az 1x1 kézzel szeded akkor nagy mágus vagy :Dén biztos feladnám :D akkor te másfél óráért kaptál másfél napot ürüjjééé oszt készxDxDxD

ljanika6, Gio, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Volna itt egy kis probléma,nem találom a kosárka mozgató gépet,és így igen nehéz lesz,icaka ki szedi le ha nincs kosárfelelős,no ette fene,örvendek a hosszabbításnak,a játék egyik legjobb,azaz legbőkezűbb eventjéhez.

ljanika6, Gio, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  20. hupi78

hupi78 Fórum hercege

üdv kokas barátom :Dlehet csúnyán néztél és kibökték a szép szemed világát??:D:D

-Fülemüle-70 és kukori80 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.