Visszajelzés Karneválkirálynő - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

nállam:
    start menű > vezérlőpult > hardver > egér > egérmutató beállítása > sebesség!

2. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Nem tudom, hogy sikerült a 15 FP, jó kedvében volt a királynő... de azóta sem adott ennyit egyszerre :(
    Ebéd kész, kislányomat leraktam pihenni, úh tologatok kicsit. Nekem kevesebb időm van, 3 körül már várhatók a gyerkőcök.
    Sehogy nem állt össze a fejemben a kép, h honnan van több mint 3ezer zokni a raktárban, úgy hogy folyamatosan használom, hát most már emlékszem :D most is adja szépen :p
    Nekem is sikerült szintet lépni a bahán, pedig a 319. szintet már nem adja olyan könnyen :) Mindezt úgy, hogy reggel léptem a 318. szintre, azt hiszem nem panaszkodom :D Bízom benne, h lesz is majd mire elkölteni ezt a rengeteg banánt!

Utoljára szerkesztett: 2.6.17
    Gio, -Fülemüle-70, Rebcsok és 8 más kedveli ezt.
  3. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

25 szupertrágya 1 kosárban! Mi lesz itt még?:inlove:

Gio, -W-595-, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  4. revaa

revaa Fórumgróf

Az én fiam is alszik, már 1 órája.. kacérkodom a gondolattal, hogy követem a példáját kicsit xD :p
    Bahán én is szintet léptem ma, 332-re, és már 156 banánom van.. megy ez!
    Ne félj kitalálnak majd megint új állatot vagy új növényt, fát, amire költhetjük a banánokat..
    Leginkább egy banánok által megszerezhető újabb területnek örülnék :D

Ribiszke, -Fülemüle-70, Fätum és 8 más kedveli ezt.
  5. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Megpróbálom, köszi.
    Bár még nem tartok a ''kosárkába való begyűjtésnél'', de gondot szokott okozni az egérrel való ''játszadozás'' :)

Utoljára szerkesztett: 2.6.17
    -Fülemüle-70 és kutyaszálló kedveli ezt.
  6. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    leírom a szokás miatt: eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    még korán sincs vége:D maradt még 240 kosárkám,de már picit jojózik a szememxD
    46 kosárkából kész lett:p
    sokszor adja az aranybanánt:20-at kaptam 54 kosárból:):):)
    120 Fp-őt kapkodtam össze,68 szupertáp,200 szupercsöppöt,66 zoknit,62 KK-t :inlove::inlove::inlove::inlove:

Gio, -W-595-, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  7. -Zsebibaba1988-

Osztom az ötleted, mármint nem az alvásról, pedig nekem is jól esne, én főztem kávét, pedig nem iszom... :wuerg:
    Én is az új bahás területnek örülnék, már lassan megeszi a tigris a lajhárt olyan feszülten élnek egymás mellett :D
    Kislányom 10 perc után kijött a szobájából és közölte, h nem alszik... ennyit a nyugodt kosarazásról :D

Ügyes vagy! Szép termés ;)

Gio, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  8. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Nagyon köszönöm a tegnapi segítséget,de még küzdök a felrőppenőkért!:(15masé van még hátra!Aztán remélem,hogy már én is kapkodhatom az ajándékokat!Olyan jó olvasni az örömötöket,és gratulálok annak aki már befejezte!Aki még küzd annak sok röpit,és ajándékokat kívánok!:);)

Gio, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  9. Devianka

Devianka Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Csak nekem akadozik a kosár a végén, vagy másnak is....
    :( >:( :cry:

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az alkalmi akadozás a kosár mozgatásánál akkor jelentkezik, ha az izgalmas tologatásban az egér mozgatása nem marad vízszintes... "kilépsz" vele esetleg az ablakból, a kereten kívülre.

Érdemes nagyon figyelni, hogy az ablak alsó részén mozgass, ne vigye el a lendület a "kincsek irányába" az egeret.

Gio, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  11. Devianka

Devianka Utánpótlás-írogató

Köszi. Igyekszem így csinálni. :D

12. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Update:Naná csak úgy szakadnak rám az aranybanánok!Meg a szupertápok!

-Fülemüle-70, MamaMeseKertje és revaa kedveli ezt.
  13. revaa

revaa Fórumgróf

Én sem kávézom, sőt aludtam is 1/2 órát. Kicsi fiam most ébredt fel 3 óra alvás után :pxDxD most épp krumplipürét eszik rántott husival, összedobtam neki míg aludt.
    Úgyhogy most etetés után egyenlőre nincs akadálya annak hogy kosarazzak..
    Frissen, kipihenve.. reszkess Majomkirálynő! Jövök!

Neked meg már jönnek haza a gyerkőceid :)
    Dobd át a kosarakat, majd eltologatom helyetted, ajándékok özönét küldöm vissza xD

Gio, Ribiszke, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, minden remek! 400 kosár még vár a tologatásra, eddig kb. 500x játszottam. 366 banán, 3000 feletti sztrágya, 1100 feletti sztáp...bahán ma is szintet fogok lépni, ha az összes kosarat sikerül este eljátszanom, akkor 2-t is...1500 FP-m is lett, kiváltottam belőle a partipöriket, kipörgettem a lila sárkányt, de akarok még belőle néhányat...ma ia kb. 200 röpi jött be eddig, de lesz még sokkal több is.:music: csak győzzem...

15. vicike70

vicike70 Junior szaki

Valaki tudja, hogy a különleges fülön levő farmpengős vásárlás felhősorára, mit lehet tenni? Szabadon választható vagy tematikus?

16. revaa

revaa Fórumgróf

Gio, Beus85, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  17. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Atya ég! Ennyi minden?
    Én még mindig csak azokat a sz....s papírcsíkokat gyűjtögetem!:)
    Valamit lehet, hogy nagyon elrontottam, pedig éjjel-nappal csak vetek,-aratok! :(

Gio, -Fülemüle-70, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -Zsebibaba1988-

Nagy nehezen elaludt a drágám, és a kettőből csak egy gyerek jött még csak haza, a másik úgy döntött csavarog... :)
    Úh amíg alszik a kicsi nyomatom ezerrel, de már zsibbad a fejem tetejétől a lábam ujjáig minden porcikám :D Mielőtt bárki bántana, NEM PANASZKODOM!!! :D Ha a felfordulok is csinálom és begyűjtök mindent amit tudok! Nem hagyok semmit a királynőnél!
    (Nem ide tartozik, de pörgettem partyt, 7.re ki is dobdta ezt az új cuki kis lila sárkányt :) meg kell zabálni, nekem nagyon tetszik! Innen is gyűlhet már a sztrágya, ha nem lenne elég :D )
    Már állományba vettelek revaa, úgyh majd küldöm a beosztásod :D:D:D ;)xD

Gio, -Fülemüle-70, revaa és 3 más kedveli ezt.
  19. flamne

flamne Törzsjátékos

Miért nem indul el a kosár! Feldíszítettem az első kocsit a másodikat, rákattintok a királynősre és azt írja először díszítsem fel a kocsikat, hogyan? Valamit biztos nem jól csinálok, de nem indul a kosár sehova! Segítsetek már már nem látok a méregtől!Az első kettő feldíszítése után mit kell csinálni? Köszönöm!

Fätum kedveli ezt.
  20. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Akkor nem vagyok egyedül... Hazaérve beléptem a farmra, és ez a hirdetmény fogadott:
    "Ismét kigyúltak a partykerék fényei - új főnyeremény a láthatáron! Gyerünk, pörgesd meg, és lehet, hogy azonnal tiéd lesz az új Mitikus sárkány!"
    És így lett!!!!! :D Elsőre!!!!
    Bezzeg a Lidérc lovacska még mindig nincs meg!!! xD

No, akkor most nézzük a kosarakat!!! :D

Gio, -Fülemüle-70, Fätum és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.